pondělí 26. června 2017

Becca Rozjasňovače a tvářenky || Recenze

Všechny kosmetické fanatičky již jistě postřehly, že se před pár týdny objevila na eshopu Sephory nová značka, kterou je známá a oblíbená americká Becca Cosmetics. Já jsem měla tu čest ji na vlastní kůži vyzkoušet již před pár měsíci s několika kousky, které jsem si dovezla z USA, a protože se teď objevila i u nás, dokoupila jsem si další kultovní rozjasňovač a konečně tu pro vás mám článek!

becca rozjasnovace

Beccu jsem poznala právě skrze jejich kultovní a ikonické rozjasňovače Shimmering Skin Perfector a konkrétně skrze odstín Opal, který byl a je na YouTube velkým hitem. Kromě ikonických rozjasňovačů se Becca dostala do povědomí i díky spolupráci se známou YouTuberkou Jacklyn Hill, se kterou vytvořila limitovanou kolekci rozjasňovačů, tvářenek a stínů a třeba právě její rozjasňovač Champagne Pop se stal součástí stálé nabídky.

Výběr je u nás na stránkách Sephory zatím jen omezený ale doufám, že to se brzy změní. V prodejnách Beccu zatím nehledejte, minimálně tedy v Praze zatím není. K dostání jsou na eshopu rozjasňovače, krémové rozjasňovače a tekutý rozjasňovač, minerální tvářenky, báze pod makeup a korektor. 

becca rozjasnovace cz blog recenze

Já mám doma dva rozjasňovače a dva splity z Jacklyn Hill kolekce (vyprodaná limitka), ve kterých je půl na půl rozjasňovač spolu s tvářenkou, takže mohu hodnotit i texturu a výdrž jejich Mineral Blush tvářenek, nejen rozjasňovačů. Ze stálé nabídky rozjasňovačů mám doma Opal a Moonstone. A ve splitech mám dva rozjasňovače  - Champagne Pop (ve stálé kolekci pojmenovaný jako C Pop) a Prosecco Pop a dvě tvářenky Pamplemousse a Flowerchild. Mineral Blush tvářenky u nás na eshopu nejsou a bohužel se u nás nenachází ani všechny odstíny tvářenek a rozjasňovačů, které by mohly, takže snad časem. :)

*Moonstone rozjasňovač je světlý, bílo zlatý odstín, ideální pro opravdu světlou pleť
*Opal rozjasňovač je krásná střední rose gold barva, na velmi světlou pleť bude tmavší/tmavá
*Champagne Pop/ C Pop rozjasňovač je světlý zlatý odstín s lehkým meruňkovým nádechem
*Prosecco Pop (LE) rozjasňovač je velmi teplý, středně zlatý odstín, ideální na střední/tmavou pleť

*Flowerchild tvářenka je střední, teplá, korálově růžová s poměrně výrazným leskem
*Pamplemousse (LE) tvářenka má výraznější růžovo červenou barvu a velmi jemný lesk

becca opal becca moonstone

becca champagne pop

becca swatche moonstone opal

Produkty na tvář Becca mají společnou texturu, která je příjemná, velmi jemná, tak akorát měkká, nepráší, perfektně se rozmazává a má velmi dobrou výdrž. Na mé pleti drží tvářenky i rozjasňovače opravdu celý den, trochu na konci dne blednou, což je běžné, ale opravdu jen minimálně. Tvářenky díky své vysoké pigmentaci drží v mém měřítku nadprůměrně, jen si při aplikaci nejdřív otřu štětec o ruku, abych měla jistotu, že neskončím s barevným flekem na tvářích a to zejména u odstínu Pamplemousse. Textura splyne s pletí, a protože ani u tvářenek není matná, vytváří zdravý sametový nádech barvy s leskem. Vlastně bych celkově u minerálních tvářenek označila efekt na pleti za sametově lesklý a moc hezký.

Co musím vypíchnout a proč je podle mě Becca známá svými rozjasňovači, je jejich intenzita. Opravdu se dokonale lesknou a třpytí a i když je možné nanést je jemně, vyloženě přirozenost tady určitě nehledejte. Tu vám nabídnou třeba Dior rozjasňovače, ale Becca je spíš na vlně hodně výrazné, jako třeba Mary Lou od theBalm. A co víc, rozjasňovače se výrazně lesknou i večer, ačkoliv intenzita klesne, stejně i po třeba deseti hodinách ve světle uvidím naprosto přesně a jasně, kam jsem ráno rozjasňovač nanesla. Výjimkou je odstín Moonstone, který, ačkoliv stále výrazný, je méně intenzivní než zbylé rozjasňovače, které mám doma.


Pokud značku Becca ještě neznáte, rozhodně to napravte. Já ji považuji za velmi kvalitní, s krásnými obaly a funkčními produkty na tvář. Značku sice vyzkoušenou kompletně nemám, ale doufám, že se brzy rozšíří sortiment produktů i u nás v Sephoře a budu si moct vybrat a vyzkoušet další produkty, které by mě třeba i lákaly. Co vy a Becca? Co chcete vyzkoušet a jaké produkty byste nejraději viděli i u nás? L.

22 komentářů:

  1. Veru značku nepoznám, ale rozjasňovače vyzerajú krásne.

    OdpovědětVymazat
  2. Máš hezkou sbírku Beccy! Krásně zhodnoceno a nafoceno, jako vždy. :) Já mám jen Opal a používám ho moc ráda, ale ne na dennodenní bázi, právě kvůli té intenzitě. A jinak v Sephoře na Zličíně Becca je, ale je to jen takový pidi stojánek (zatím tedy).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opal je nádherný a je pravda, že hodně Becca rozjasňovačů je opravdu výrazná. To je na nich právě super, navíc se dají nanést i s lehkou rukou. :)

      Vymazat
  3. ja milujem rozjasňovače a ten champange pop musím mať !!!

    http://lifebyvan.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Beccu znám jelikož se o ní snad všude píše. Zaujaly mě rozjasňovače, ale asi bych to právě kvůli té intenzitě nosila jen večer :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se dají nanést i jemněji a dají se dobře rozmazat, umí být intenzivní, ale zas až takový problém to myslím není :)

      Vymazat
  5. Becca rozjasňovače miluju a patří mezi mé nejoblíbenější vůbec :) Chtěla bych někdy vyzkoušet i jejich tvářenky a doufám, že se Sephora eshop časem rozšíří. Jinak pár produktů mají i prodejny Sephora u nás, nevím jestli napořád nebo jen v rámci nějakého proma, ale něco jde ve spešl stojanech teď sehnat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím! Jsou nádherné a i já je řadím mezé mé největší oblíbence. :) Já jsem v tvém článku četla, že jsi někde viděla stojan, ale sama jsem dlouho nebyla a nevím, jak dlouho tam ty stojany jsou/budou protože přímo Sephora tvrdí, že je Becca dostupná jen online :) nebo tedy v době psaní článku to tvrdili :)

      Vymazat
  6. Krásny, obsažný článok, s dokonalými fotkami. Ako vždy u Teba.
    Čo sa týka tejto značky, nakoľko ja rozjasňovače veľmi nemusím (najmä preto, že ich neviem poriadne naniesť a mám zmiešanú pokožku), myslím, že túto značku nechám plávať :)))) a vystačím si s niečim jemnejším a prirodzenejším, tak, aby to na mne nesvietilo.
    I keď, výrobky vyzerajú prekrásne !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozjasňovače jsou rozhodně o preferencích, jestli nemáš ráda pocit, že se až moc leskneš, klidně se dají vynechat nebo použít místo nich rozjasňující tvářenku, naprosto chápu :) Já se svou smíšenou rozjasňovače miluju i přes to :)

      Vymazat
  7. Na Opal rozjasňovač jsem měla zálusk, ale jak tak vidím, tak je hezký i Moonstone, asi si pořídím nakonec i ten.
    Jinak opět muím pochválit fotky, máš snad nejhezčí fotky z celé blogosféry! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé! :))) Moc děkuji, toho si moc vážím! :) Oba, Moonstone i Opal jsou krásné, záleží už jen na barevných preferencích, na mě je třeba Moonstone trochu moc jednoduchý a "přirozený" většinu času :)

      Vymazat
  8. O značke som počula od Youtuberiek no akosi som jej nevenovala veľkú pozornosť. No tie swatche sú prekrásne najmä Opal. Keď budem najbližšie objednávať zo Sephory tak určite zvážim :)

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  9. V pražských Sephorách je mini stojan s Beccou už asi měsíc, ale není tam komplet vše z eshopu :) tak jsem je konečně mohla vyzkoušet naživo a nejvíc mě zaujaly rozjasňující tvářenky. Pořídila jsem si prozatím ten set s mini Opal rozjasňovačem v pudrové a tekuté formě a díky tomu zjistila, že to fakt nebude nic pro mě :)) miluji přirozenější rozjasňovače, tak tohle byl na první nanesení hrozný šok :D a navíc jak dobře drží, tak se mi nepovedlo napoprvé rozetřít do ztracena a tak jsem celý den až do odlíčení chodila s disco leskem, na který jsem nebyla zvyklá :D uffff, ať žijí decentní rozjasňovače od Bobbi Brown! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím o tom, že v některých Sephorách v Praze stojany jsou, ale jak píšeš, není tam celá nabídka a navíc jsem četla oficiální vyjádření Sephory na sociálních sítích, že je zatím jen online :)) Takže jsem nechtěla psát že v Praze je, když nevím na jak dlouho a kde přesně, aby se tam kvůli mě někdo nerozjel a nakonec tam nebyla, nebo tam nebylo vše :)
      Bobbi Brown jsou i moje top rozjasňovače, mají ale úplně jinou texturu i efekt na pleti :) Takže si může dle libosti vybrat každý podle sebe :)

      Vymazat
  10. O značke som už čo-to počula, vyzerá veľmi lákavo :) Rozjasňovače sú skutočne krásne :)

    OdpovědětVymazat
  11. Becca šla celkem dlouho mimo mě. Až jsem si postupně začala v článcích všímat a dost mě to zaujalo. Tak jsem se na to zaměřila a jakmile jsem v Sephoře viděla tu krabičku s miniaturkami Opal, tak jsem ji hned vzala pod svá křídla :D :) Ještě jsem to nezkoušela - nebyla příležitost. U Tebe jsem teď vyčetla, že je celkem dost výrazná, tak uvidíme. Když mě nesedne na oblast kolem tváří, tak si ji vyšetřím jako výraznost na pohyblivé víčko na oči. Tím snad nic nezkazím. Uvidíme. Jsem zvědavá na testování. Zářit jako diskokoule nepotřebuji, ale ten pocit "musím to vlastnit" zvítězil :D ... Přesně jako u mé nové lásky NARS paletky Loaded - však jsem ti tu jednou zanechávala můj příběh s ní :D .. nejlepší koupě ever! S pozdravem *M*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já dost sleduji zahraniční youtuberky, takže Becca byla jedna ze značek, které jsem opravdu chtěla vyzkoušet, tím pádem je ještě lepší, že už je dostupná i u nás :) Opal je výrazný dost - pokud chceš, určitě se dá nanést i jemněji, případně nanést a pak ještě rozmazat štětcem čistým štětcem/štětcem na pudr, aby nebyl až tak výrazný, zase to není super pigmentovaná tvářenka, rozjasňovače se většinou dají přizpůsobit, ale takový ten jemný nenápadný lesk s ním asi neuděláš :) No a Nars Loaded, k tomu asi není co dodat, paletka je nádherná!

      Vymazat