pondělí 19. června 2017

Revlon Ultra HD Gel Lipcolor

Protože rtěnek není nikdy dost, v dnešním článku mám pro vás recenzi na dvě nov rtěnky značky Revlon z řady ultra HD. Na první pohled zaujmou svým tvarem a na ten druhý svou zajímavou konzistencí. Rtěnky jsem posledních pár týdnů poctivě testovala a tak se dnes dozvíte, jak si vedly a co si o nich myslím.

recenze revlon rtenky

Rtěnky Revlon Ultra HD  Gel Lipcolor seženete ve Fann parfumerii - tady, kde zrovna (celý červen) probíhá festival péče a líčení, během kterého je 20% sleva na celý sortiment. Běžná cena je okolo 270,-. Mimo to můžete značku Revlon sehnat i v drogeriích Rossmann.

Začnu balením, které je pro rtěnky netypické, byť ne ojedinělé. Setkala jsem se s mnoha názory, že mají rtěnky bezvadný tvar a hezký obal. Já se musím přiznat, že zrovna balení není to, co by mě na rtěnkách uchvátilo. Osobně se mi rtěnky nanášejí dobře jak z klasické rtěnky, tak i ze rtěnky tohoto tvaru. Je ale pravda, že čím menší plocha rtěnky, tím pravděpodobněji nebudete potřebovat na aplikaci zrcátko. Obal jako takový je plastový, ale vypadá pevně a víčko perfektně drží. Luxusní design ale samozřejmě nečekejte. 

Pigmentace rtěnek je velmi příjemná, nicméně mám dva spíše světlejší a nenápadnější odstíny a tak je pro plnou barvu potřeba rty přejet víckrát, v čemž nevidím problém. Viděla jsem, že tmavší a výraznější odstíny to takto nemají a jsou pigmentované stoprocentně už po jednom přejetí po rtech. Rtěnky mají gelovo-krémovou konzistenci a obsahují i kyselinu hyaluronovou, která pomáhá hydratovat rty. Pocitově jsou rtěnky lehké, velmi příjemné a co mohu stoprocentně potvrdit, je hydratace rtů. Ani po celém dni jsem neměla pocit vysušených rtů a i když po pár hodinách rtěnka zmizí, rty zůstanou hydratované a nezačnou se okamžitě vysušovat. 

revlon gelove rtenky recenze swatche

I díky tomu musím říct, že jsem si rtěnky oblíbila. Kombinace příjemné textury, hydratace a na aplikaci nenáročných odstínů ze rtěnek dělá ideálního adepta na rtěnku v kabelce, kterou můžete použít kdykoliv během dne a bez problémů ji poupravit. Pokud navíc vezmu v potaz cenu rtěnek, rozhodně stojí za povšimnutí, protože za necelé tři stovky máte produkt, který funguje a navíc nezruinuje vaši peněženku.

Obecně platí, že čím je na rtech rtěnka příjemnější, tím méně drží a tak je tomu i v tomto případě. Pokud nebudete jíst ani pít (a moc mluvit :))), rtěnka vydrží bez problémů několik hodin, pokud si ovšem dopřeje kávu, nebo sníte svačinu, větší část rtěnky se setře a budete ji muset aplikovat znovu. Což jak sami víte, rozhodně není myšleno jako negativum, protože to je úděl drtivé většiny krémových/gelových a hlavně hydratačních rtěnek - nic se nevpíjí a matně nevysušuje, aby dlouho držely. A jak už jsem zmiňovala v odstavci nahoře, díky jednoduchosti aplikace a úzkému tvaru není problém přetírat rty několikrát denně, případně po každém jídle. 

revlon rtenka swatche blog

revlon rtenka swatche blog

Odstíny jsem od českého zastoupení dostala dva, nádhernou světlou krémově růžovou s podílem bílé - 720 HD Pink Cloud a pěknou světlou korálově růžovou, která v tubičce vypadá tmavší a červenější, než se ukazuje na mých rtech - 740 HD Coral. Co jsem se dívala na recenze ostatních blogerek, odstíny jsme dostávaly různé a dva, které jsem obdržela já, jsou přesně můj šálek kávy. Pokud se vám ale líbí spíš červené, fuchsiové, nebo nude, najdete v nabídce i ty.

Pokud sháníte rtěnku za velmi rozumnou cenu, dáváte přednost komfortu a nemůžete vystát vysušené rty, rtěnky Revlon Ultra HD Gel Lipcolor vám rozhodně mohu doporučit. S velkou pravděpodobností vám bude vyhovovat i jejich tvar, díky kterému se rtěnky jednoduše nanáší a mně osobně se moc líbí i výběr odstínů. Jen bych se tedy zašla podívat na rtěnky spíše osobně, protože vyobrazení barev třeba ve Fann eshopu mi nepřijde příliš věrné. :) Jak se vám rtěnky líbí? Máte je? Krásný den! L.

6 komentářů:

  1. Rúže sa mi páčia, a to veľmi, najmä vďaka tým vlastnostiam, ktoré si opísala. ALE, napriek širokému spektru nie je v ponuke klasická červená.
    Ružové nenosím (s výnimkou Radical Chic od Estee Lauder z kolekcie Pure Color Love).
    Oranžovú, tzv. koral verziu na sebe znesiem len od Guerlain z kolekcie Gloss D´Enfer.
    Bola som si ich pozrieť v reále a nesadla mi ani jedna farba. Škoda.
    Článok skvelý ako vždy, o fotkách nehovoriac :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to je škoda, že sis nevybrala, ale chápu. Když nosíš převážně jen červenou tak ta v nabídce těchto rtěnek opravdu není.. :) Já jsem právě upozorňovala ať si je jdete prohlédnout naživo, protože mi přišlo, že ty v reálu ty moje dva odstíny vypadají úplně jinak než na promo fotkách. :)

      Vymazat
  2. Priznám sa, že zaujali, ale tieto odtiene nie sú vôbec mojím šálkom kávy :). Ja radšej tie výraznejšie, fuchsiovo-malinové odtiene, ale pri tých zas uprednostňujem iné konzistencie. Takže v týchto by som išla skôr do nejakých studených nude odtieňov, možno omrknem :) dík za tip.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jasně, když nesedí odstíny, je pak těžké si vybrat :-) S tím člověk nic neudělá. Není zač!

      Vymazat
  3. Ja jsem si už taky jednu koupila;) Za mě taky spokojenost, je na rtech příjemná, nevysušuje a i balení se mi líbí (i když si říkám proč je tak dlouhé když rtěnky tolik není :D). Celkově Revlon rtěnky umí, toto je asi 3. co mam a i ty ostatní jsou fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to máš pravdu! Té rtěnky tam moc není, ale asi by se to dosáhne drželo, kdyby byla třeba poloviční :-))

      Vymazat