pondělí 23. října 2017

Estée Lauder x Victoria Beckham 2017 || Podzimní novinky

Hezké pondělní ráno vám přeji. :) Protože jste si na Instagramu odhlasovali, že byste chtěli článek o limitované kolekci Victoria Beckham x Estée Lauder, ráda vám tohle přání splním. S článkem jsem váhala, protože je zrovna tato kolekce opravdu limitovaná a mnoho produktů se vyprodalo během pár dní. Tak vám alespoň ukážu co jsem pořídila a podělím se s vámi o první dojmy a celkový názor na limitované kolekce, třeba pro příště. :)

estee lauder x victoria Beckham recenze

Určitě nejsem jediná, koho dokáže s mírnou nadsázkou pěkně naštvat, když nestihnete pořídit některý produkt právě z limitovaných kolekcí. Asi se na to dá dívat dvěma způsoby. Většinou mě to zamrzí, ale také si říkám, že takhle to prostě s limitovanými produkty má být. Zajímavý a unikátní produkt v limitovaném množství, který nebude mít každý druhý. Kouzlo limitovaných produktů je pro mě jako pro zákaznici zejména v tom, že mám ve své sbírce něco jedinečného. Takže i když jsem občas naštvaná, že jsem některý produkt nestihla koupit, je to pořád ta lepší varianta. Lepší než když je něco limitované jenom proto, aby si to všichni koupili hned a nakonec to vlastně limitované není. :)

Asi všichni znáte limitované kolekce, které se dají koupit po dobu několika měsíců, nebo dokonce třeba půl roku. Tomu už se vlastně ani nedá říkat limitovaná kolekce. :) Kolekce Victoria Beckham je v tomhle ohledu rozhodně jedinečná (a byla i minulá rok) a já jsem za to ráda. Hlavně pokud si odmyslím fakt, že jsem do butiku manžela posílala se seznamem čtyř věcí, ze kterých nakonec měli jen dvě. A to už druhý den od naskladnění.

estee lauder x victoria Beckham kolekce recenze

Chtěla jsem jak jinak než bronzer, který jsem minulý rok vynechala a pak také krémovou tvářenku. Oba produkty vypadaly na vizuálech skvěle a mrzí mě, že je nakonec nemám. Další dva produkty na mém seznamu, které naštěstí byly, jsou rtěnka v odstínu Victoria a také duo stínů s nádhernou zářivou modrou, o které vám povím za chvilku. Dva produkty jsou ale na nákup málo, ha ha, a tak jsem si vybrala ještě rozjasňující krém Morning Aura.

Matná rtěnka v odstínu 01 Victoria je nude odstín na středně tmavých typech pleti. Na té mé, světlejší, je to hnědá a už poměrně tmavá. Rozhodně se nejedná o nude v podobě korektorového odstínu ani pokud jste už dost opálení. Stejně jako minulý rok musím říct, že mi obaly rtěnek přijdou nejméně luxusní. Ne že by nebyly kvalitní a moc hezké, ale oproti kompaktům a vlastně i třeba krému Morning Aura, působí plastové balení malinkých rtěnek o trochu méně draze

Nic to ovšem nemění na faktu, že obsah je vynikající. Rtěnky Estée Lauder obecně řadím k mým nejoblíbenějším a stoprocentně mi vyhovuje jejich textura i komfort na rtech a není tomu jinak ani u rtěnky z této kolekce. Je tak akorát matná/krémová aby zároveň držela na rtech a zároveň byla velmi pohodlná. Nikam mi během dne neutíká a vytrácí se rovnoměrně. Díky matnému finiši drží na rtech velmi dobře. Kromě mého nude odstínu Victoria by v nabídce měly být ještě dva odstín, střední růžová Burnished Rose a tmavá bordó Black Cassis. Cena za rtěnku je 1050,-.

estee lauder x victoria Beckham matná rtěnka Victoria

estee lauder x victoria Beckham rtěnka victoria

Jak už jsem naznačila, duo stínů má překrásný obal a já bych se asi mohla rozplývat na několik odstavců. :) Na balení produktů mi hodně záleží, hlavně tedy v této cenové kategorii, která je o kousek vyšší než u běžných produktů Estée Lauder. V tomto případě se platí nejen za značku, respektive dvě značky, ale právě i za nádherné obaly. Pro mě jsou to opravdu výjimečné kousky, čímž opakuji to, co jsem o kolekci psala minulý rok a stejně tak musím říct, že jsem ráda, že je mám ve sbírce.

Stíny jsou oba matné a já mám verzi Eye Matte Duo 02 s elektrickou modrou a nude odstínem. Minulý rok byla paletka se šesti stíny celá třpytivá a konzistence je tak velmi rozdílná. Jak už to u matných stínů bývá, je sušší, trochu práší a pigmentace je průměrná. Odstíny jsou zvolené dobře a právě jejich kombinace mě zlákala k nákupu. Myslím, že žádnou takovou modrou doma ještě nemám. Rozhodně to nejsou ty nejlepší matné stíny, označila bych je za průměr, ale v tomto případě jsem ochotná jim to odpustit, právě kvůli nádhernému balení, které bych si nejspíš koupila, i kdyby stíny v něm byly úplně k ničemu. :))

estee lauder x victoria Beckham oční stíny

estee lauder x victoria Beckham ocni stiny 02

Ze swatchů je vidět, že modrá není zas až tak pigmentovaná, ale při použití báze pod oční stíny a aplikaci na oči se dá navsrtvit do stejné intenzity jako v paletce. Chce to ovšem trochu práce a naprosto chápu, pokud si v této cenové relaci někdo představí lepší kvalitu stínů. Já na tom v totmo případě až tak nelpím. Nude odstín má překrásnou barvu, která bude lichotit mnoha typům pleti, včetně té mé. Já ji mám jako dokonalý přechodový odstín, nebo klidně i na celé víčko a s modrou se perfektně doplňují. Určitě znáte, když se snažíte ztratit nějaký zářivý, nebo neonový stín, že ne všechny tělové/hnědé stíny si s nimi rozumí a chce to najít perfektní podtón. Najít dokonalý tělový odstín k zářivým a výrazným barvám není vždycky lehké a tady se to povedlo. V nabídce byly/jsou ještě dvě další varianty duo stínů Noir/Vanille a Saphir/Orange. Cena za dua stínu je 1290,-.

estee lauder x victoria Beckham ocni stiny

estee lauder x victoria Beckham swatche stíny rtěnka

Morning Aura se vrátila do kolekce z minulého roku a je to rozhodně jedna z nejdražších položek celé kolekce. Měl by to být lehký krém a zároveň rozjasňující báze a doslova by měla naši pleť zahalit do ranní odpočaté záře. Aspoň tak tomu rozumím já. :) K balení asi opět není potřeba dodávat vůbec nic. Samotná Aura nemá žádnou parfemaci, respektive má, takovou tu obyčejnou, nijakou krémovou. Asi jsem zmlsaná krémy od Bobbi Brown a GlowStarterem od Glamglow, ale mně prostě u Morning Aura nějaká příjemná a luxusní vůně chybí.

Pod pojmem Morning Aura jsem si představovala nějaký jemný lehký krém, ale konzistence není úplně lehounká. Naopak mi přijde, že hydratuje a na pleti, ve smyslu, že jste se namazali, ji cítíte. Sedla si dobře i s mojí smíšenou pletí. Rozzáření je jemné a pokud si přes něj nanesete krycí makeup, už moc vidět nebude. Makeup na něm ovšem seděl moc hezky a s krémem/bází si rozumí. Celkově mám z Morning Aura pocit, že je to produkt pro normální/sušší pleť a také pro ženy, které se zas až tak moc nelíčí. Nákupu rozhodně nelituji, produkt to není špatný v žádném slova smyslu, ale není to rozhodně ani must have. Pokud už nákup Morning Aura nestihnete, nebo sháníte levnější variantu, popravdě mi velmi podobný přijde GlowStarter o kterém jsem psala nedávno. A navíc má překrásnou parfemaci. :) Cena Morning Aury je 2290,-.

estee lauder x victoria Beckham morning aura

estee lauder x victoria Beckham morning aura recenze

V celé kolekci je samozřejmě produktů více. Třeba ještě paletka se čtyřmi očními stíny London, dvojité tužky na oči, řasenka, nebo tekuté metalické stíny a Eye Foil v kalíšku. Kromě toho byl nově v kolekci i třeba kompaktní pudr, lesky na rty a samozřejmě produkty, které se vrátily z minulého roku - bronzery, mono stíny a rozjasňovač, který už mám doma. Na celou kolekci se můžete podívat třeba u Temptalie

Sice jsem tento článek psát neplánovala, právě kvůli extrémní limitovanosti produktů, ale nakonec jsem si jeho psaní užila. Snad se vám také líbil a můžete mi napsat, jestli jste se na kolekci byli mrknout, jak se vám líbila a případně i co jste si pořídili. :) A pokud jste na ní měli zálusk a nestíhali, myslím, že na některých prodejnách Estée Lauder pár kousků zbylo, takže až půjdete kolem, můžete se zkusit podívat. :) Krásný týden! L.

10 komentářů:

  1. Kolekce vypadá perfektně. :) Líbí se mi rtěnka, ta má opravdu krásný odstín. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krása! Především tedy obaly:-) Ale mě by štvalo, že za ty peníze nedostanu úplně 100% dokonalý produkt nejen po stránce vizuální, ale i po stránce funkční.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je sice fakt, ale jak bych o tom mohla napsat na blog, kdybych si to nekoupila :-)) Ono asi úplně nic není 100% a všechny moje recenze se snažím psát tak, že napíšu všechny klady i zápory, abyste to rozhodování měli jednodušší :-) Já bych si kolekci VB koupila znovu a pokud bude i příští rok, určitě se na ní budu chtít podívat 🖤

      Vymazat
  3. Aj mna limitla zaujala, ale ja som neni typ človeka ktorý rýchle uteká do obchodu po limitku. Ale radšej som potom nahnevaná že sa mi nič neušlo :D .Presne ako ty, by som siahla po tej paletke! Je nádherná. Mne osobne vyhovuje keď môžem niečo vrstvenim zintenzívniť. Jemne na denne licenie a keď sa navrství tak na večer. Ako sme zvyknutý, je to skvelý článok :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to s tím vrsrvením mám taky tak :-)) ale teď je v módě aby byly stíny co nejvíc pigmentované, takže to do článku raději píšu, aby bylo jasno :-)

      Vymazat
  4. Limitky ma vždy zaujmú, ale nikdy nie tak, aby som kvôli nim letela do obchodu :). A môj muž by NIKDY kvôli tomu toto pre mňa neurobil :). Vo všeobecnosti mám rada vianočné limitky, najmä od Dioru a Guerlainu, tá tohtoročná kolekcia vyzerá naozaj použiteľne.
    Akokoľvek sa mi páčia Tvoje dva produkty, oba by boli pre mňa úplne mimo. Nude rúže nenosím, vyzerám v nich tak nezaujímavo, bledo. Mám tmavé vlasy, bledú pokožku, modré oči. Zásadne výrazné, červené rúže, ktoré ma oživia. Tak som si zakázala nude a bledoružové rúže. A tiež oranžové, bŕŕŕŕ.
    A takisto, nechápem prečo mi vôbec nesadnú modré očné tiene. Tá červená farba na perách mi nenormálne vytiahne modrú farbu očí, do toho mi tie modré tiene nikdy nesadli, bohužiaľ.
    Krásne fotečky, najmä tá prvá ma oslovila :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já se zase ráda proběhnu :-)) a když nemůžu, manžel naštěstí funguje, jen to nesmím přehánět, každý měsíc mi do butiku pro něco určitě běhat nebude, takže spíš jen výjimečně, když něco opravdu chci :-) Červená rtěnka je klasika, ta sluší všem! A jinak ta rtěnka Victoria není rozhodně nude na mé pleti, je hnědá :-)

      Vymazat
  5. Ta rtěnka ������ sháním právě podobnou, tak děkuji za tip ��

    OdpovědětVymazat