čtvrtek 9. listopadu 2017

Nákupy & PR balíčky || Říjen 2017

Hřát si na terase ruce o horký hrnek se svařákem, zachumlaná v hebkém huňatém svetru. Zalézt si v zimě do načechraných čistě vypraných peřin. Hodinový telefonát s kamarádkou. Dobrá večeře. Rakvičky se šlehačkou. Ve dvě ráno dočítat na gauči, zabalená v přehozu, výbornou knihu. Asi každý z nás máme něco, co nám dokáže udělat radost, byť jsou to maličkosti a dost možná i čistě povrchní záležitosti. Myslím, že každý z nás potřebuje něco, co nám zvedne náladu během všedních a šedých dní. Já mám takových malých radostí spoustu a jednou z nich je i kosmetika. A nejvíc ze všeho ta nová. :)



Asi jsem byla hodná a Ježíšek k nám přišel o něco dříve, protože říjen byl na novou kosmetiku opravdu bohatý. Když jsem před rokem a půl začínala s blogem, ani ve snu by mě nenapadlo, že mě to celé tak pohltí. Psaní, focení, zkoušení, seznamování... A hlavně, že budu navazovat spolupráce se značkami jako je Estée Lauder, Guerlain, La Mer... Cítím se tak trochu jako v pohádce, opečovávaná a se vší skromností musím říct, že i úspěšná. Minimálně tedy v tom, že se mi potvrdilo to, co si celou dobu myslím. Když se něco dělá upřímně, pečlivě a opravdově, musí to mít úspěch, ať už je měřítko úspěchu jakékoliv. :)

Věřím tomu, že kdybych začala psát na blog jen kvůli spolupracím, nebo se rozhodla mít to jako bussines platformu, nikdy by to takový úspěch nemělo. Třeba si z toho někdo vezme příklad, ať už se to bude snažit aplikovat v jakémkoliv odvětví. Jasně, mám jen pár tisíc followerů na Instagramu a několik tisíc unikátních uživatelů za měsíc na blogu, ale pro mě to úspěch je. Žádní koupení followeři, žádné komentáře pod cizími články s odkazem na můj blog, žádné follow to unfollow... Děkuji že ke mně rádi chodíte, čtete mé články a líbí se vám mé fotky. Upřímně si toho vážím a chtěla jsem vám to říct. A teď už hurá na nákupy a PR balíčky! A že jich minulý měsíc bylo!

V Sephoře jsem neodolala hned několika novinkám. Asi jako většinu uživatelek mě uchvátila Clarins tvářenka v odstínu 09 z podzimní limitované kolekce. Je opravdu nádherná a její název Golden Pink je trefný. Růžová se zlatým odleskem, která musí slušet snad úplně všem a tvářím dodá něžnou barvu i zlatavý lesk. Z produktů na pleť jsem nemohla minout nový makeup YSL All Hours. Potěšilo rozdělení na teplé, studené a neutrální podtóny, takže jsem vybrala teplý BD 20. Kupodivu je opravdu světlounký a můj ideální zimní odstín. Takže teď si musím ještě chvíli počkat, než bude mít zimní odstín i moje pleť. Moc se na něj těším, protože slibuje vysoké krytí, skvělou výdrž a hezký finiš. Uvidíme, jestli získá Double Wear konkurenta.. :)




Produktů na rty uvidíte v dnešním článku opravdu hodně. Mě zaujala hlavně podzimní kolekce matných rtěnek Dior. Vybrala jsem si odstín 426 Sensual Matte, což je sice nude odstín, ale není příliš světlý. Je spíše středně tmavý, přirozený s teplým podtónem a v matném provedení vypadá opravdu skvostně. Celkově mi přijde, že na Dior rtěnkách prostě něco je.. Aby rtěnky vynikly, vzala jsem si i dva lesky na zvětšení omjemu rtů. Jeden Lak na rty Plump-Up od YSL a jeden Outrageous Plump Effect značky Sephora v odstínu 01. Už jsem zkoušela Too Faced Lip Injection Extreme, balzám pro zvětšení objemu rtů od Glamglow a samozřejmě Dior Lip Maximizer, takže myslím, že mám s čím srovnávat. Kdyby vás zajímal článek s jejich srovnáním, stačí napsat..






Luxusní a ultra limitovanou kolekci Estée Lauder x Victoria Beckham jsem si prostě nemohla nechat ujít. Už jsem vám o ní na blogu psala samostatný článek s prvními dojmy. Přečíst si ho můžete tady, takže jen ve stručnosti. Musela jsem si pořídit alespoň jednu paletku/duo a volba padla na Duo očních stínu 02 Electric Bleu s nádhernou modrou. Také jsem si vyhlédla rtěnku v odstínu, který snad doma ještě nemám - matnou Victoria, a protože nebyl ani bronzer, ani krémová tvářenka,  které jsem chtěla, vybrala jsem si ještě krém a bázi v jednom, Morning Aura v překrásném obalu.




S dalším číslem Elle mi do schránky dorazila i Gosh řasenka Rebel Eyes, což mi připomnělo, že bych vám konečně měla ukázat i článek s recenzí na paletku s Gosh stíny, který mám napsaný už od začátku prázdnin. Ehm.. Každopádně řasenku ráda vyzkouším, pořád je jí plný Instagram. Kromě nákupů v parfumeriích a butiku Estée Lauder jsem samozřejmě nakupovala i běžné produkty denní potřeby, o kterých třeba časem uslyšíte v článku se spotřebovanými produkty.. Doma se mi totiž začíná hromadit několik tašek s prázdnými obaly, které bych vám nejspíš už opravdu měla ukázat, ale vůbec se mi do toho nechce.. :)

Parfém Dior Miss Dior jsem si nekoupila, ani nedostala k recenzi, ale vyhrála jsem ho, vlastně úplně náhodou na Instagramu u blogerky Vogue House. To mi samozřejmě udělalo radost, protože příliš často štěstí nemám. Nebo se spíš soutěží neúčastním, takže proto nikdy nic nevyhraji, ha ha. Tohle byla opravdu spíš náhoda. Líbilo se mi totiž téma a také účel, který za soutěží byl.



Pomalu jsme se dostali k produktům, které jsem obdržela k recenzi, nebo v rámci spolupráce. V říjnu probíhala kampaň na nejprodávanější makeup M.A.C Studio Fix Fluid a stejně tak na jeho pudrovou verzi Studio Fix Powder Plus pudrový makeup. Já jsem byla pozvaná do jednoho z butiků a nechala jsem si pleť nalíčit právě těmito dvěma produkty a oba jsem pak dostala i domů, v na míru vybraném odstínu. Tekutý makeup Studio Fix Fluid je ve čtyřiceti pěti odstínech a pudrový makeup Studio Fix Powder Plus dokonce v padesáti(!). Jsem na oba zvědavá, jak mi budou sedět a jestli se vůbec odhodlám zkoušet ten pudrový samostatně jako makeup. Jediný pudrový makeup, který mi seděl, byl Original od Bare Minerals.




Kromě makeupu a pudru jsem si také vybrala dvě nude rtěnky, které jsou poskládané k rtěnkám Nicki Minaj. Nicki Minaj rtěnky ve speciálním obalu jsou dvě, nicméně jsou obě ve finiši Amplified, takže jsem radši sáhla po dvou odstínech ve finiši matném a saténovém z nude kolekce (a stálé nabídky). Vybrala jsem si Stripped a Playing Koi. Stripped je přirozená nude, ne moc světlá, ale Playing Koi je opravdu světlá mléčně růžová a i když hodně světlé rty už nejsou zas až tolik v kurzu, já tenhle look stejně pořád miluju! Fotky z našeho výletu najdete na mém Facebooku tady. :)



Na konci října mi také zcela nečekaně přišel domů balíček s M.A.C vánoční kolekcí Snow Ball a v balíčku jsem našla Extra Dimension Eye Shadow v odstínu Stylishly Merry, rtěnku v matném odstínu Rouge En Snow a nakonec sadu v taštičce s bambulkou, ve které byl rozjasňovače Extra Dimension Skinfinish v odstínu Whisper of gilt a štětce číslo 140 SES Full Fan Brush. O kolekci jsem už  psala a článek s prvními dojmy najdete tady.



Na blogerské akce teď není mnoho času a několik jsem jich musela odmítnout právě z časových důvodů. Přece jenom, hlídání, i když jen na hodinku a půl, se pro dvě děti hledá špatně. A když je jednomu z těch dětí pět týdnů, jde to ještě hůř. :) Do butiku M.A.C jsem vyrazila s dcerkou v autosedačce a ostatní akce musela vyselektovat. Asi je jasné, že nabídku na představení parfému Mon Guerlain, nebo luxusní kosmetiky La Mer, jsem prostě nemohla odmítnout a čas si udělala. Byť jen na chvilku a shodou okolností se obě akce konaly v různé dny v restauraci Soho na Podolském nábřeží, která má příjemný a fotogenický interiér a na mém Facebooku se můžete mrknout na fotky z akce.

Mon Guerlain parfém sice není novinka, ale myslím, že stojí za připomenutí. Překrásná sladká vůně s vanilkou a levandulí. Pokud milujete sladší vůně a levanduli, doporučuji sehnat si vzoreček, nebo si přivonět v parfumerii. Vůně se na každém chovají trochu jinak a tak je vždy lepší, vyzkoušet je na vlastní kůži. Zjistíte, jak na vás voní nejen za pět minut, ale i za pět hodin a jak dlouho, konkrétně na vás, vydrží. Nechápu, jak jsem mohla tenhle parfém tak dlouho opomíjet, protože většinou chodím očichávat nové parfémy pravidelně a navíc miluji jak vanilkové vůně, tak vůni levandule. Mon Guerlain mě doslova okouzlila a teď se z ní stal i můj nejoblíbenější parfém posledních týdnů.. Dokonce možná překoná i Toma Forda a Kenzo. :)) Milou drobností k parfému pak byly keramické destičky, které si můžu parfémem navonět a pověsit do šatny.





Druhou akcí bylo uvedení nového La Mer Skincolor Sheer Pressed Powder transparentního pudru, který jsem dostala v odstínu 02 Transparent. Zbytečně se o něm teď nebudu rozepisovat, protože pudr této cenové relace si zaslouží samostatný článek a já vám ho s radostí napíšu. V balíčku jsem kromě pudru našla také miniaturu Creme De La Mer, kultovního  krému se zázračným Miracle Broth - avizovaný jako téměř kouzelný původní základ krému a jehož kousek je obsažen v každém jednom produktu. :) Je samozřejmě na každém, jestli má tyhle pohádky okolo kosmetiky rád, já kašlu na marketing a říkám, že ano! :) No a pevně doufám, že i mně krém bude připadat zázračný!




Velkým hitem Instgramu jsou teď Koco Star pleťové masky. Masky v podobě okvětních plátků růží, slunečnic, okurek, melounu... Stačí si vybrat. Já jsem od českého zastoupení dostala rovnou celý balíček, ve kterém jsem měla jak právě tyhle s plátky ovoce, zeleniny a květin, tak také klasickou plátýnkovou masku na pleť a masky na ruce a na nohy. Značka Koco Star je u nás chvilku a já jsem na její produkty ještě mnoho recenzí neviděla. Tím spíš se těším a vy se můžete těšit na článek, kde vám o těchto maskách povím víc.



O tělových scrubech a dalších produktech značky Bodybe Scrub už jste také mohli číst článek s recenzí a najdete ho tady. Já jsem kromě zásoby mých oblíbených kávových scrubů v různých variantách dostala na vyzkoušení i tělové máslo, balzám na rty a lufu. Kávové peelingy mám ráda a myslím, že na nich vlastně ani není moc co zkazit, i když drobné rozdíly se mezi značkami najdou. Pokud vás tedy zajímá recenze téhle konkrétní, podívejte se na článek, ve kterém vám jako bonus píšu, proč miluji kávové peelingy já a proč byste možná měli i vy. :)



Nečekaní kurýři jsou nejlepší! Kdo se mnou souhlasí? :) Až domů mi přišla Glamglow sada masek v hlavní roli s maskou Supermud a dorazila dokonce se i se super štětcem právě na nanášení masek. Největší radost mi ale udělal dopis, ve kterém bylo napsáno, že je to poděkování za články a pro radost. Radost jsem každopádně měla a celkově mi tyhle Glamglow sady přijdou fajn. Cenově jsou výhodnější a za cenu zhruba jedné masky dostanete navíc ještě miniatury a tak podobně. Vánočních setů od Glamglow bude víc, tak se když tak mrkněte, pokud chcete nějakou zkusit, nebo někomu udělat radost.



To nejlepší nakonec. :) Přišly mi totiž dva překrásné balíčky, jeden hezčí než druhý, s novými produkty a limitkami od Estée Lauder a neskutečně plný balíček od Terezky z NARS, se kterou jsem na některých produktech domluvila a některé mi přišly jako překvapení. A do některých už jsem se stihla zamilovat. :)

Začnu NARS limitkami, kde bude v hlavní roli kolekce Man Ray, která bude obsahovat třeba paletku očních stínů, rozjasňovač a tak dále (mrkněte k Terezce na Instagram) a já jsem z této kolekce dostala v trojúhelníkové krabičce miniaturky tvářenky Orgasm a rtěnky Orgasm. Součástí limitované kolekce je také hnědá kajalová tužka na oči Kohliner v odstínu Sorrento a fialová řasenka Audacious. Barevné řasy teď zjevně letí, protože s barevnými řasenkami přišlo více značek. Já jsem fialovou řasenku zkoušela na spodní řasy a moc se mi tento trend líbí, ačkoliv bych brala, aby ty barevné řasy byly vidět i z dálky. :)) Všechny barevné řasenky, co jsem doteď zkoušela, ze dvou metrů vypadají prostě jako černá, nebo si musím dát třináct vrstev... ha ha :)


Z produktů na pleť jsem toužila po tekutém bronzeru Laguna a teď už vím, a nejspíš i vy, že jsem po něm toužila správně. Tenhle krasavec je prostě skvělý a brzy se o něm dozvíte víc! Stejný případ bude i Sheer Glow. Makeup Sheer Glow v odstínu Deauville překvapil. Měla jsem ho zafixovaný jako tekutý makeup s lehkým krytím, ale to zase tak lehké není a dá se vrstvit a konzistence vlastně není ani tak moc tekutá (teď jsem vážně zmatená, co mi to slečna v Sephoře dávala za vzorek,...). Výdrž makeupu je i na mé smíšené pleti neskutečná, co jsem zatím zkoušela a jakmile si budu jistá dojmy a názorem, dám vám vědět.


Dalším produktem na pleť je makeup ve sticku Velvet Matte Foundation Stick v odstínu Mont Blanc, který je teď na mě moc světlý (a růžový), ale jsem na něj zvědavá a těším se, až ho zkusím. Velkou novinkou byly i tekuté rtěnky Power Matte Lip PIgment. Já jsem dostala odstín  Walk This Way, což je přirozená červená, která vlastně vypadá tak trochu jako moje rty. Ještě ji testuji, ale rozhodně je to jedna z nejlepších tekutých rtěnek, které jsou v současné době na trhu. Navíc má naprosto bezvadný aplikátor i texturu, takže si rty vykreslíte precizně, což s většinou chlupatých a tlustých aplikátorů moc nejde, za to palec nahoru.


Kromě rtěnky jsem dostala ještě dvě tužky na oči. Šedou dlouhotrvající tužku Larger Than Life v odstínu Madison Avenue a černou kajalovou Kohliner v odstínu Minorque. Jak asi víte, já tužky moc nepoužívám, nevydrží mi na vnitřní lince a je jedno jestli tužka stála sto padesát, nebo patnáct set. Hodně slzím a ze spodní vnitřní linky mi tužky zmizí do hodiny. V horším případě se i mažou a já pak vypadám jako panda. :))) Jsem zvědavá, jak si povede NARS a určitě vám dám také vědět. Krémovější tužky jsou ale bezvadné i jako podklad pod kouřovky!  A když už jsme u líčení očí, nesmím zapomenout ani na Dual Intensity Eyeshadow oční stín v odstínu Telesto. Na ten jsem se neuvěřitelně těšila a zatím se poznáváme. Stín je to velmi dobrý, jen mi chybí ten wow efekt, o kterém všichni mluví. Posledními věcmi v balíčku od Terezky byly miniaturky. Orgasm tvářenka, Velvet Lip Glide v odstínu Bound a krémová tvářenka Orgasm.


Nakonec jsem si nechala značku Estée Lauder, která před nějakou dobou přišla s novým Double Wear Nude Water Fresh makeupem. Odlehčenou verzí mého milovaného Double Wear. Nový DW by měl být prostě fresh, lehký a přirozený. Já jsem zatím spokojená. Bála jsem se, že nebude dostatečně krýt, ale krytí není vůbec špatné a přesto je makeup lehounký. Kromě makeupu mi přišly i dvě novinky - The Essential Face Palette 01 Light, která je v hezkém zlatém obalu a obsahuje vše, co budete na cestách potřebovat. Dvě tvářenky, čtyři oční stíny, bronzer a rozjasňovač. Všechno moc hezké a použitelné odstíny. Kromě rozjasňovače, který je růžový, což nemám ráda a na můj vkus moc jemný, jsem velmi spokojená a více se o paletce i další novince - řasence Multi Effects dočtete v článku s recenzí. V tom jsem psala jak o makeupu, tak o Face Palette a nové řasence - tady.



Asi nejsem jediná, kdo má pocit, že toho dnes bylo opravdu hodně.. :) Teď při dopisování posledních řádků si říkám, že už píšu dobré tři hodiny a obě děti dokonce stále spí. Což je vzácné! Takže já jdu pro vás ještě dohledat odkazy, přesné názvy a vybrat fotky a vy mi do komentářů napište, jak se vám dnešní dlouhý nákupní článek líbil, na jaké vánoční kolekce si brousíte zuby a čím jste si naposledy udělali radost vy, nebo kdo udělal radost vám a čím! :) Těším se zase příště a myslím, že se máte na co těšit i vy! Příště to totiž bude nekosmeticky o spolupracích a placené reklamě na blogu. A já vím, že máte tyhle mé články rádi. :) L.




14 komentářů:

  1. Skvělý článek! :-) Prosím o ten článek na volume lesky :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Pefektný článok. Veľmi potešil. Ten Crem de la Mer..hneď by som ho brala :) Moni

    OdpovědětVymazat
  3. Ježkove oči ! Trvalo mi teda dosť dlho tento článok prečítať a keď som už bola na konci, vrátila som sa späť ešte raz si poriadne pozrieť fotky a utriediť myšlienky na napísanie komentáru.
    Ja žasnem, v tom dobrom význame slova :). A nemám slov !
    Jediné normálne čo ma napadá, je, že si určite pozriem Clarins tvárenku, ktoré síce ja vôbec nepoužívam , ale táto vyzerá, že by sa s ňou oplatilo začať.
    A súhlasím, na tých Dior rúžoch niečo je, že Ťa nútia si kupovať ďalšie a ďalšie kúsky. I keď v mojom prípade z iného farebného spektra.
    P.S. Súčasný trojhodinový spánok oboch detí ? To je čo, prosím Ťa ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si říkala, že je to nějak podezřele dlouhé :-)) no jo, Vánoce jsou za rohem ;-) a já mám samozřejmě velkou radost! Hromady co se dají přehrabovat vidlemi? Ano prosím :-) Tří hodinový spánek se konal v deseti večer do jedné ráno! Taky mi to bylo podezřelé, že Elen pořád spí, ale budit ji jsem neměla v plánu... ;-) jinak kojím co dvě hodiny, takže místo spánku článek pro vás. A pro mě relax u psaní :-)

      Vymazat
    2. U nás bolo u oboch báb dojčenie cez deň každé 2 hodiny max a v noci ma nechali občas vyspať sa aj 4 hodiny v kuse, ale to až +- keď mali 2-3 mesiace, inak v noci každé 3 hodiny :). Zábava to bola, a prekrásne obdobie, na ktoré rada s láskou spomínam. Ale tretie dieťa ani náhodou :). Ja už chcem v noci spať a mať neprerušovaný spánok :)))).

      Vymazat
    3. Tak to jsme na tom stejně :-) Přes den každé dvě, v noci tři :-) ale dá se to a jak už to mám vyzkoušené se synem, tak si chci Elen jako úplné mimino pořádně užít. Sama to znáš, uteče to jako voda a i když nevím co je to spánek, je to krásné období. Ale do třetího už fakt nejdu taky :-D

      Vymazat
  4. Úžasny článek ♥ Parfém od Guerlain mám ve vzorku, zítra otestuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dej vědět, jak se ti líbí! Já jsem z něj nadšená moc!

      Vymazat
  5. krásne fotky :) a tá vianočná kolekcia od MAC. Oh bože !!!!

    Viki Ceglédyová

    OdpovědětVymazat
  6. Opět oku lahodící fotky, mohla bych si je prohlížet furt dokola. Co se týče makeupů - byla jsem si pro vzorečet MAC Studio Fix Fluid, používám už léta Face and Body a to hlavně v létě, tak jsem si říkala, že bych mohla vyzkoušet nějaký jiný. Makeup nebyl špatný, ale co mi bohužel vadí je jeho silná a nepříjemná parfemace, což mi potvrdil můj přítel, který má ještě citlivější nos než já a tahle vůně na mém obličeji ho teda vůbec neuchvátila :)). Sheer Glow jsem si kupovala na dnech Marianne ve stejném odstínu a musím říct, že ho od té doby používám neustále a jsem s ním moc spokojená. Dual intensity mám v odstínu Callisto a šahám po něm taky hodně často a ten Telesto vypadá taky krásně :). Na power matte lip pigment se chystám, stejně tak na miniaturu deep Throat a Barbary :). Plump produkty na rty nevyhledávám, protože mám plné rty od přírody a myslím, že by to ně mně mohlo vypadat nepřirozeně. Parfém Dior Miss Dior je jedním z mých all time favourites a nová od Guerlain by mi dle popisu taky mohla sednout :). Ale momentálně mám zálusk na Jo Malone. Na Glamglow set stále číhám na stránkách Sephory, ale mají tam jen podobný set Sexy Skincare a já bych víc stála o ten s maskami .... tak snad ho naskladní. Multifunkční paletka od EL je krásná, ale více se mi líbí Instant Look od Charlotte Tilbury, takže kdybych se měla rozmyslet, do které jít, jdu spíš do Charlotte :). Těším se na další článek!

    OdpovědětVymazat