sobota 13. dubna 2019

Novinky NARS! Skin Deep Eye Palette & Super Radiant Booster || Recenze

Krásný den vám přeji! Pokaždé když Nars vydá novou paletku, moje kosmetické srdce zaplesá. Co paletka, to skvost a proto jich mám doma tolik. :) A dnes se také na jeden takový skvost podíváme a bude to nová, překrásná paletka Narsissist Skin Deep Eye Palette a nejen ta, ale i Skin Booster a Ignited paletkaVíc k úvodu asi není potřeba, takže jdeme rovnou na to!


*Nars Skin Deep Eye Palette koupíte tady. V Sephoře teď navíc v rámci Shopping Fever probíhají slevy a s kódem PRESF20 budete mít na celý nákup slevu 20%.

Paletka má jednoduchý skladný černý obal, klasický Nars, a také velké zrcátko. Popravdě si nejsem jistá, jestli se jedná o limitku, ale na eshopu Sephory to napsané není. Doufám tedy, že by se paletka mohla stát součástí stále nabídky, protože vážně stojí za to.

V paletce najdete celkem dvanáct stínů, z toho čtyři jsou větší a osm je menších. Paletka je velmi dobře poskládaná a větší odstíny jsou právě ty, které v paletkách běžně spotřebováváme jako první. Tím pádem vám tahle paletka jako celek vydrží mnohem déle. Moc krásně jsou zvolené také barvy a i když je teď neutrálních paletek všude plno, tahle má tak krásné odstíny, že jí to odpustím. :) Co si budeme povídat, hnědé, bronzové a měděné stíny stejně nosím nejčastěji, ha ha. :)



Pokud už jste nějaké stíny Nars zkoušeli, budete znát jejich velmi plnou a sytou pigmentaci, hebkost a schopnost dokonalého rozmazávání. Se stíny uděláte kouřovky během malé chvíle a bez větších problémů. Na rozdíl třeba od paletky Ignited, která byla plná topperů / efektových třpytivých stínů, je Skin Deep Eye Palette plná krásných, sametově měkkých a hebkých matných stínů a několika krásných metalických.

Ačkoli vypadá paletka univerzálně a jednoduše, metalické stíny jsou poměrně dost odlišné a můžete tak vytvořit jak červeno bronzové, nebo zlaté líčení tak klasické hnědé kouřovky, nebo jejich metalickou verzi. Zároveň máte spoustu možností s neutrálními a přirozenými tóny.





Na očích mám v ohybu oka Taunt a Undressed, ve vnitřním koutku odstín Icon a přes celé víčko Calendar Girl. Řasenka je L'Oreal Paradise Extatic, na obočí Benefit Goof Proof Pencil odstín 2 a gel na obočí Anastasia Beverly Hills Clear Brow Gel. Rty Dior Lip Glow To The Max odstín Rosewood + Coral.

Co se týče kvality stínů Nars, přijde mi, jako by každá paletka byla lepší a lepší. Akorát paletka Ignited byla poměrně dost specifická a spíš jako doplňující paletka ke všem těm ostatním, které jsou k dispozici. Všechny ostatní paletky, třeba Wanted a Loaded, Patří k mým oblíbeným, ale Skin Deep má texturu snad ještě lepší a oficiálně bych Nars stíny označila za výjimečně dobré.

Jak už to u tmavých a hodně pigmentovaných stínu bývá, některé odstíny mají tendence mírně při nanášení opadávat. Opět podotýkám, že to není nic hrozného, navíc se dají lehce smést. Světlé stíny to samozřejmě dělají minimálně, spíš vůbec, nebo to prostě není vidět. :)

Metalické stíny mi tentokrát neopadávají vůbec, jsou nádherně lesklé, hladké a výrazné. Hrozně moc se mi také líbí krásná bronzovo červená Faster Pussycat, nebo středně hnědý, kouřový metalický odstín Calendar Girl, který na oku působí až trochu khaki. Pod metalické Nars stíny dávám vždy bázi, protože díky své hladkosti a krémovosti mají občas tendence se slévat, hlavně pokud se vám hodně mastí víčka, venku je opravdu teplo, nebo máte hodně běhání. :) Nicméně, kvůli pigmentaci stíny bázi rozhodně nepotřebuji, perfektně se nanášejí i plochým štětcem a na suché víčko.





Celkově je pigmentace opravdu nadprůměrná. Přesto si stíny zachovávají svojí schopnost bezchybného rozmazávání, ale jejich základ zůstává stále na víčku a nikam se neztrácí. Také se na sebe perfektně vrství a skvěle se zpracovávají do sebe.

Mezi moje oblíbené stíny patří rozhodně Faster Pussycat, takhle dokonalý červeno hnědý/bronzový stín s dokonalou texturou jsem už dlouho neviděla a směle mu konkuruje i hnědo zlatý Calendar Girl, stříbrno hnědý Centerfold a teplý zlatý Icon. Všechny metalické stíny mají stejnou texturu a stejně tak i matné stíny mají stejnou texturu i kvalitu.

Nemám vlastně nic, co bych paletce mohla vytknout. Stíny Nars jsou podle mě must have, který stojí za vyzkoušení minimálně v Sephoře na ruku. :) Už vlastně ani nevím, jestli je potřeba vypisovat další pozitiva, takže přejdu k druhé, velmi zajímavé novince.


*Nars Super Radiant Booster (koupíte tady) je popisovaný jako rozjasňující báze a určitě se dá jako báze použít. Jen ne ve smyslu delší výdrže, nebo vyplnění pórů, ale ve smyslu rozzáření pleti pod makeupem. Nebo si ji rovnou můžete do makeupu zamíchat. Zkoušela jsem to několikrát, s Natural Radiant Longwear Foundation (recenze) a s Estée Lauder Double Wear makeupem (recenze). Výdrž makeupů zůstala víceméně stejná, akorát byly mnohem víc glowy. A to i v případě, že ho dám pod makeup. A jak vypadá makeup s přimíchaným Super Radiant Booster na pleti, jste mohli vidět v minulém článku.)

Kromě toho obsahuje Super Radiant Booster i skvalen a vitamín E, takže bude pleť hydratovat. Dá se použít i jako rozjasňovač, protože je poměrně dost pigmentovaný a dostatečně lesklý. A jako rozjasňovač ho miluju já! V první řadě má nádhernou rose gold barvu, tak trochu zlatou, trochu šampaň a má nepatrný růžový nádech. Na mé pleti vypadá skvěle a dokáže ji nádherně rozzářit.



I textura je výborná. Krémová a nejlépe se mi s ním pracuje prsty, nebo s Beauty Blenderem. Naučila jsem se krémové produkty nanášet právě prsty a přijde mi, že pak vypadají nejlépe. Neztrácejí svoji intenzitu a zároveň mám kontrolu a můžu produkt perfektně zapracovat do pleti. Tím lépe pak tyto produkty drží, nebo podpoří výdrž pudrových produktů, které pak mohu navrstvit na ně.

Výdrž je celodenní, rozhodně vidím rozjasňovač i večer. V případě, kdy jsem přidala Booster do makeupu, jsem se začala lesknout asi o dvě hodiny dřív, než obvykle a večer už jsem se leskla jako po hodině ve fitku. :) Já osobně preferuji glowy looky, takže mi to nevadí a sem tam přepudruji jen strany nosu, případně bradu, a místo mezi obočím. Kompenzuji tak finiš matných a dlouhodržících krycích makeupů, které se v glowy verzích většinou nevyrábí. Takhle mám vše, co od makeupu chci. Skvělé krytí, dlouhou výdrž a zároveň rozzářený a lesklý finiš. :)



Na závěr článku jsem si říkala, že vám ještě ukážu paletku Nars Ignited Palette (koupíte tady) a její swatche, byť je to limitka a je teď nějakou dobu vyprodaná. Jak už jsem psala nahoře, není v ní mnoho matných stínů, ale obsahuje spoustu třpytivých stínů. Část je metalická, část vyloženě třpytivá a dají se nanést přes jiné stíny jako top coat pro trochu (nebo hodně) třpytu. :) Tenhle typ stínů není tak krémový, ale spíš hladký, takže nedosahuje takové pigmentace, ale za to dělá překrásný efekt. Matné a metalické stíny jsou pak klasické Nars, tak jak je známe.




Jak se novinky líbí vám? Určitě mi dejte vědět, co vás zaujalo víc, jestli paletky, nebo rozjasňovač a také, jestli se vám líbí barevné složení stínů v paletce. Přeji vám krásný zbytek dne a budu se těšit zase příště, u dalšího článku!

*PR vzorky - produkty zaslané k nezávazné recenzi - O mně

9 komentářů:

  1. Ignited paletka se mi strašně líbí ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Ignited je krásná paletka, ale Narsissist Skin Deep Eye Palette se mi z hlediska univerzálnosti asi líbí více. Jsem ještě zvědavá na další novinky od Nars, ale asi už neodolám a nějakou paletku si pořídím ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě za to stojí, jsou vynikající po všech stránkách! :)

      Vymazat
  3. Táto značka ide úplne mimo mňa. Niežeby nebola skvelá a zaujímavá, ale tým, že na SK nie je Sephora a Douglas má obmedzený sortiment, neviem sa k nej fyzicky dostať, vyskúšať a až podľa toho kúpiť.
    Rada si čítam a pozerám najmä fotky, na ktorých sú Tvoje výtvory, či už s paletkou alebo makeupom. Kochám sa !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je ale hrozná škoda! :) Kdybych měla lobovat za nějakou značku, tak by to byl právě Narr, podle mě mají vynikající produkty a skvěle se s nimi pracuje :)

      Vymazat
  4. Značke by som sa rada pozrela bližšie na zúbok, len kde... :-/ Každopádne paletky sú úžasné, o líčení a Tvojich fotkách ani nehovorím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já vím no, třeba se časem dostane Sephora konečně i na víc míst :)

      Vymazat