čtvrtek 18. dubna 2019

NOVINKY & Největší Sephora Haul! || Letní tisková konference Sephora 2019

Krásný den přeji! Jak už je jasné z názvu článku, dnes se podíváme, jaké novinky a nové značky nás teď v blízké době čekají v Sephoře. Takže nejen report z tiskovky, ale i představení několika novinek, které jsem sama dostala na otestování právě na tiskové konferenci pro léto 2019.


Další úvod jistě není třeba a protože toho dnes bude opravdu hodně, rozdělila jsem vám to na sekce podle značek a abecedně, takže se rovnou můžete mrknout na ty, které vás zajímají. Podobně jsem to vlastně dělala už i minule, a na články z minulých tiskových konferencí se můžete podívat TADY a TADY.

Všechny novinky by měly dorazit v následujících týdnech, některé na přelomu duben/květen, některé až v červnu. Ceny produktů bohužel nevím, ale dá se udělat hrubý odhad podle ceny ostatních produktů, které má značka v nabídce. :) Ceny za Sunday Riley by měly být stejné, za jaké se prodávají v US Sephoře.

AlphaH

Značka AlphaH je v zahraničí poměrně oblíbená a to zejména díky vysokým obsahům kyselin, které má ve svých produktech. Díky nim je také velmi účinná a nově teď bude v české Sephoře. Já na vyzkoušení dostala dva produkty, ikonický Liquid Gold with Glycolic Acid, což je v podstatě kyselinové tonikum, které má peelingové účinky a Balancing Cleanser, jemný, ale účinný čistící gel na pleť.


Anastasia Beverly Hills

Novinky od značky Anastasia Beverly Hills snad neunikly nikomu. Kromě opravdu letní a velmi barevné paletky Riviera jsou nově i zabarvené gely na obočí Tinted Brow Gel a nově bude mít Anastasia také Setting spray, který by měl rozjasnit pleť. Na tiskovce mě také zaujaly tria tvářenek, po kterých koukám už dlouho a po vyzkoušení textury asi budu nějakou z nich potřebovat. Tvářenkami to ale nekončí, protože se k nám dostali i nové sypké rozjasňovače, které mají krásnou glitter krabičku a já jsem na vyzkoušení dostala kromě Riviera paletky právě i rozjasňovač Loose Highlighter v odstínů Snowflake.






Benefit

Benefit má jako obvykle v nabídce paletky s tvářenkami, bronzery a rozjasňovačem. K dostání jsou ve dvou velikostech, dvě velké a dvě malé se třemi produkty a už jsou nějakou dobu v prodeji. Kromě toho se také rozrostla řada odstínů tužek na obočí, nově přibyly odstíny 2.5, 2.75, 3.75 a Grey. Nové odstíny přibyly i k ikonickému Hoola bronzeru, teď seženete i Hoola Caramel a Hoola Toasted. Já jsem v tašce našla právě Hoola Caramel a je to moc hezký teplý letní bronzer. Benefit také bude mít sypký fixační pudr a objeví se u nás ještě nějaké další novinky, které jsem si sice prohlédla, ale ještě o nich nesmím mluvit. :))





Becca

Značka Becca přidala ke svým stávajícím primerům nový kousek Becca Skin Love Brightening & Blur Primer. A jak už název napovídá, měl by vyhladit pleť a zároveň by ji měl nechat rozzářenou, což je ideální kombinace. Primer jsem dostala na vyzkoušení a kromě něj se také můžeme těšit ještě na rozjasňující Refreshing spray na pleť.


Boscia

Značka Boscia mě láká už nějakou dobu, i proto jsem si nedávno koupila cleanser a právě k Black Clenaseru přibude novinka Cool Cleansing Oil, Což je odličovací olejový přípravek a pravděpodobně na pleti bude chladit.


Coco & Eve

Coco & Eve znám z instagramových reklam a z jejich promo videí, kde tahle maska na vlasy udělá i s naprosto zničených a zacuchaných vlasů dokonalou lesklou a bujnou hřívu, ha ha. :) Já jsem masku Super Nourishing Coconut & Fiq Hair Mask dostala na vyzkoušení a jsem zvědavá, jak si budeme rozumět. :)


Dr. Jart+

Dr. Jart+ má nové pleťové sérum, které má mít rozjasňující a regenerační účinky díky peptidům. Jmenuje se Peptidin a je určené na unavenou a suchou pleť, dodává jí energii a samozřejmě i hydrataci. Navíc má roztomilou růžovou barvu a hezké balení.


Eisenberg

Značku Eisenberg mám zafixováno hlavně jako skincare brand, takže mě potěšilo, že jsem v tašce objevila kosmetickou taštičku se dvěma novými produkty dekorativní kosmetiky. Konkrétně řasenku a pak také lesklý pečující balzám/ rtěnku Fusion Balm v odstínu P13.



Fenty Beauty

Fenty jako obvykle přišla se spoustou třpytivých produktů, třpytivým rozjasňovačem na tělo Body Lava ve třech různých odstínech a pak také s novými rozjasňovači, i když některé z nich budou převážně pro opravdu hodně tmavou pleť. Kromě třpytění si užijeme i trochu toho sluníčka s novými bronzery Sun Stalk'r a já jsem si na tiskovce vybrala druhý nejsvětlejší odstín Shady Biz, který je teplejší než ten nejsvětlejší a bude skvěle vypadat na jemně opálené pleti s teplým podtónem.




Hourglass

Asi žádná jiná značka nevzbudila takové pozdvižení jako právě Hourglass. Objevily se stovky milovníků této značky, které kvůli nedostupnosti nebyly zas až tolik vidět, ha ha. :) Každopádně jak už možná víte, já mám Hourglass velmi ráda a mám doma několik produktů, které jsem si dovezla z Ameriky, nebo objednala na Cult beauty. (Týden před tiskovkou, ha ha) U nás by se mělo objevit v podstatě celé portfolio značky, to znamená, že snad i budoucí vánoční limitky, což jsou ty nejkrásnější paletky ever. Já jsem na vyzkoušení dostala řasenku Caution.




Laneige

I značka Laneige, která tu už chvíli k dostání je, má novinku v podobě séra na oční okolí a dalších skincare vychytávek. Právě Eye Sleeping Mask jsem dostala na testování já. Navíc se jejich známá Sleeping Mask začne prodávat ve větším balení a celkově se rozroste sortiment nabídky u nás o další produkty.


Mario Badescu

Mario Badescu je opět značka, kterou znám od zahraničních blogerek, jedná se o značku pečující kosmetiky a troufnu si tvrdit, že tuhle značku proslavil jejich Drying lotion, malá lahvička s vodičkou a práškem na dně, který naberete vatovou tyčinkou a aplikujete na pupínek. To bude také jeden z prvních produktu, které od této značky pořídím. Mimo to jsem také na vyzkoušení dostala jejich pleťový sprej Facial Spray with Aloe.


Nars

Nars je jedna z mých oblíbených značek a tak jsem se velmi těšila na limitovanou kolekci Orgasm, která bývá vždy v létě. Ta nás určitě čeká a musím říct, že je velmi povedená. Najdete v ní Endless Orgasm palette, což je paletka s rozkošnými krémovými tvářenkami a rozjasňovači (a fakt vtipnými názvy :D), klasickou Orgasm tvářenku, která je opět v limitované balení a má krásný rose gold obal a pak také pečující olej na rty, terý jemně rty zabarvuje do růžova - Oil infused Lip Tint v odstínu Orgasm.





Kromě Orgasm kolekce jsou teď nově v nabídce i paletky, kterých je opravdu mnoho. Najdete jak několik menších paletek, ideálních třeba na cestování a pak také větší paletky. Já jsem dostala právě jednu z těch větších limitovaných, která má relieéf vln, nebo písečných dun, a jmenuje se Hot Nights. Obsahuje třpytívou tvářenku / rozjasňovač a bronzer a pak také čtyři nádherné stíny. Pevně doufám, že se k nám dostanou i zabarvené balzámy na rty Afterdark Lip Balm (zapomněla jsem se zeptat.. :)). Minulý rok se ten v odstínů Orgasm vyprodal snad během pěti minut, takže doufám, že letos se k nám dostane ve větším počtu a to spolu s ostatními odstíny. :)




Pixi

O novinkách Pixi už vím nějakou dobu a konečně se dostala i k nám nová řada s vitaminem C. Na eshopu si tak budeme moct pořídit Vitamin C sérum, Vitamin C tonic, Vitamin C lotion a Vitamin C Infused Cleanser. Na tyhle novinky se těším opravdu hodně a jsem ráda, že jsem na vyzkoušení dostala právě Vitamin C tonic, protože si pravidelně kupuji Glow Tonic a mám doma i Retinol Tonic a na tuhle novinku s céčkem se moc těším :)


Saturday Skin

Saturday Skin není tak úplně nová značka v naší Sephoře, ale já jsem od ní nikdy nic nezkoušela. Na tiskovce jsem od nich dostala jejich Gentle Cleanser rice + shine. Protože nemám s touto  značkou žádné zkušenosti, ještě nevím, jestli si budu tento produkt nechávat, takže pokud máte zkušenosti vy, budu ráda, když se o ně se mnou podělíte! :)


Sand & Sky

Se značkou Sand&Sky jsem na tom podobně. :) Nikdy jsem nic nezkoušela, ale přiznám se, že maska Australian pink clay mě docela láká, takže tu asi zkusím. Je to maska s růžovým australským jílem a měla by detoxikovat a zároveň rozzářit pleť, což zní velmi dobře.


Sephora Collection skincare

Novinky Sephora Collection opět dominovaly množstvím a rozmanitostí. :) V novinkách najdete vše od sponek do vlasů a barevných třpytivých gelů na vlasy, přes novou květinovou kolekci sprchových produktů Surprise Flowers, až po peelingové plátýnkové masky. Já dostala masku s hrozny, která má pleť chránit díky obsahu antioxidantů a pak také masku na spaní, která je v různých provedeních a je v ní sáček s levandulí, takže kromě příjemné tmy, vám zpříjemní spaní i levandulovou vůní. :)

Nový je i mléčný odličovač Micellar Cleansing Milk v různých verzích, já dostala Rose a suchý šampon Puff & Go, který má dodávat objem a samozřejmě plnit funkci suchého šampónu. Není v klasickém spreji, ale jedná se o ekologičtější variantu, kdy obsaženy pudr vymačkáváte manuálně, stlačením lahvičky.



Sephora Collection dekorativní kosmetika

Z dekorativní části Sephora Collection stojí za řeč rozhodně kolekce Vivid Earth, Ve které najdete jak paletky na oči, tak paletky na tvář. Nová je i paletka Flash sequines, kterou jsem v tašce našla já a nové budou i odstíny mono stínů Colorful Metal Effect. Já jsem jeden tenhle metalický s tím dostala v odstínu 04, Což je doopravdy moc pěkná burgundi barva a vypadá, že bude neskutečně metalická. Metalický jsem dostala i odstín Cream Lip Shine Metal a to konkrétně 22 Sugar Dose také ve vínovém odstínu. O nové odstíny se rozrostou i rtěnky #Lipstories a já jsem dostala Barbie odstín 55 Mattel, což je opravdu výrazná a zářivá růžová.






Sephora Collection štětce

Sephora Collections také bude mít nové štětce, které jsou zabalené v papírových obalech a jsou veganské. Kromě toho jsou také vyráběné ekologicky, protože obaly i držadla jsou z kontrolovaných zemědělství. Já jsem konrétně dostala menší plochý shader a kabuki štětec.


Sol De Janeiro

Modrá novinka Sol de Janero Canana Cream vám asi také neutekla, bude doplňovat klasickou řadu Brazilian Bum bum Cream. Je stejně intenzivní, stále hodně sladká, ale o trochu víc vanilková. Popravdě se mi líbí obě a rozhodně budu potřebovat i tuhle modrou variantu. Tu seženete jak v krému tak i v novém body mist tělovém spreji. Já jsem dostala právě Bum Bum cream a také Body mist Brazílian Crush. A na to, že se jedná o tělový sprej, vůně velmi dlouho drží a je poměrně výrazná. To ale není všechno, protože nás čekají čtyři různé třpytivé tělové oleje ve stejné parfemaci a já se tak těším na léto zase o trochu víc. :)



Sunday Riley

Jedním ze zlatých hřebů celé tiskové konference, hned po Hourglass, pro mě byla značka Sunday Riley. Lákala mě totiž už velmi dlouho a přesně v době, když jsem nějaké produkty objednala a začala je používat, jsem se dozvěděla, že bude i u nás. :) Její produkty jsou velmi oblíbené, také velmi drahé, ale mají perfektně fungovat. Co jsem si objednala z Cult Beauty se dozvíte v článku s Nákupy, ale prozradím vám, že na tiskovce jsem dostala novinku, která bude v prodeji až od června a je to maska se sírou pro pleť s akné - Saturn, Sulfur Acne Treatment Mask a pak také ikonické sérum Sunday Riley Good Genes. U nás by měl být kompletní sortiment této znát značky a ceny by měly být stejné, jako jsou v USA, což je pozitivní zpráva. :)


Too Faced

Jestli nějaká značka měla na tiskovce nejvíc novinek, hned po Sephoře to byla značka Too Faced. Čekají nás nové menší paletky a také jedna velká limitovaná Naturals Lust. Tahle paletka je pokračováním paletky z minulého roku a tentokrát je o trochu barevnější a výraznější a popravdě
vypadá docela dobře. K paletkám bude také nový bronzující pudr s reliéfem páva a objeví se inovovaná čokoládová konturovací paletka Cocoa Contour.




A pokud vás zajímalo, jestli se k nám dostane limitována kolekce Too Faced Tutti Frutti, tak ano a už je na eshopu. Kolekce je tu celá, včetně Banana Powder, kompaktů se dvěma tvářenkami, lesků na rty se třpytkami, tekutých třpytivých stínů a  menších paletek se stíny.


Youth To The People

Youth to the People bude mít také novinky a to třeba tu, kterou jsem nakonec našla v tašce, Super Berry Hydrate + Glow Dream Mask. Jedná se o noční masku pro všechny typy pleti která obsahuje kyselinu hyaluronovou a má opravdu velmi příjemnou a sametovou texturu. Nový bude také třeba pleťový krém Super Berry.


Nakonec vám sem přidám zbylé fotky z tiskovky, nicméně už jste ji celou mohli vidět na mém Instagramu ve výběru Tiskovka, kde jsou i videa, Nepsala jsem dnes o všech značkách, které na tiskovce byly, ale myslím, že jsem v dnešním článku plus na Instagramu pokryla úplně všechno. :) Dejte mi vědět, co vás zaujalo, co ne a jaké značky vás nejvíc svými novinkami lákají. :) Krásný zbytek dne a těším se na vaše komentáře!










*Tento článek obsahuje pouze PR samples - produkty, které jsem obdržela na vyzkoušení od parfumerie Sephora

12 komentářů:

  1. do sephory sa chystám pri návšeteve Prahy - tak som sa aspoň inšpirovala, na čo sa tam mrknúť :P

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat
  2. Hourglass, Nars a ta paletka od Too Faced mi padly do oka jako první už na Instagramu a na blogu u Rendy. Už se těším! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Sviatocny vikend - tak mam zase po 4 mesiacoch cas nielen citat ale aj komentovat :-)
    Tak tie novinky Nars su dychberuce, nepotrebujem ale ako odolat ??? Idem sa k nim rychlo prihlasit na newsletter, v maji budem mat narodeniny, urcite mi poslu nejaku zlavu :-)
    A este ma na Tvojich stories zaujal ten nadherny novy bronzer s rozjasnovacom (neviem ako to nazvat) od Clarins. Pojdem si ho obzriet zblizka do Sephory spolu s novinkami Nars :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten clarins bronzer nemá vyloženě rozjasňovač, spíš taková světlejší část na případné mixování, ale stejně je překrásný a moc povedený :)

      Vymazat
  4. Najviac ma zaujali produkty od AlphaH, paletka od Nars a neskutočne krásny bronzer od Too Faced ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všichni jsou nadšení z bronzeru od Too Faced a ten mě zrovna jako jeden z mála nebere :))

      Vymazat
  5. Tie veci vyzerajú fakt úžasne 💗 Paletka od Too Faced je totálne nádherná, od žiadnej značky som ešte ani jeden produkt nemala, no mne by pokojne len prázdna taška zo Sephory stačila :DDD


    S LÁSKOU, TORILINKA 💕/ @Torilinka

    OdpovědětVymazat
  6. S O M V Š O K U !!!
    To je iná nádielka, a k tomu ako bonus TVoje fotky.
    To všetkej tej náloži ma mimoriadne zaujali vecičky od Dr. Jart+, Eisenberg a samozrejme Nars.
    Teším sa na recenzie týchto značiek !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :) taky jsem byla v šoku, popravdě jsem to nečekala a mám upřímnou radost a taky spoustu práce to všechno nafotit a otestovat :D

      Vymazat