čtvrtek 10. května 2018

NÁKUPY || Duben 2018

Hezký den vám přeji! Jako obvykle zase trochu nestíhám, vlastně jsem si už i říkala, že se za to přestanu omlouvat v každém článku, protože jste nejspíš za ty dva roky už zvyklí, ha, ha, a je vám asi i docela jedno, jestli je článek na začátku měsíce, nebo v půlce. :) Tentokrát tedy budou novinkové články rozdělené, dnes vás čekají moje nákupy a PR balíčky si dáme v příštím článku.


Ani nevím, co jsem vlastně v dubnu kromě stěhování dělala, každopádně jsem kosmetiku nakupovala jen zlehka a věci, co jsou opravdu potřebné. Tak trochu. :) Samozřejmě jsem si nemohla nechat ujít Shopping Fever. Využila jsem dvaceti procentní slevu a dostala i několik dárků k nákupu v Sephoře.

Nově je v Sephoře i značka Tom Ford, respektive ne kosmetika, ale vůně a jakmile jsem během Shopping Fever zahlédla novinku v podobě Tom Ford Eau De Soleil Blanc toaletní vody, bylo mi jasné, že ji musím mít. Kromě rozkošného mléčně průhledného flakónu je to i velmi příjemná vůně. Trochu kokos, trochu citrony, trochu opalovací krém. Lehká, lehce sladká a svěží vůně, která se bude hodit na jakýkoliv letní výlet. A vážně uvažuji nad tím, že potřebuji i její EDP verzi, která má být sice podobná, ale kokosovější a těžší a já jsem si k ní přitom nikdy nepřivoněla a ani nevím proč.


Další v pořadí byl Becca Bronzer. Rozjasňovače i tvářenky mi přijdou dobré a kvalitní a chtěla jsem si do sbírky zařadit i právě bronzer. Vzala jsem si druhý v pořadí Capri Sands a je to povedený odstín. Pokud máte pleť úplně bílou, rozhodně bych volila světlejší verzi, protože je tmavší a teplejší a v zimě s ním budu muset být opatrná. Teď na jaře a v létě to ale bude ideál. 


Poměrně kontroverzním tématem byl na mém Instagramu YSL Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stain. Uznávám, že stain v názvu mi měl napovědět, ale já jsem viděla hned několik zahraničních recenzí, ve kterých se o něm mluvilo jako o tekuté rtěnce a já si to tak prostě zafixovala. :) Tudíž jsem čekala  něco trochu jiného a stejně tak mě zmátlo, kolik z vás mi psalo, že vám tenhle matný stain drží celý den a večer ho máte problém odlíčit. 

Kvůli tomu jsem si pořídila ještě jeden, tentokrát v odstínu Nude Interdit. A víte co? Je úplně stejný jako ten růžový Rose Illicite. Pokud nic nejím a téměř nepiji (a jsem zticha, ha ha), vydrží maximálně čtyři hodiny. Rozhodně tedy nemám problém s jeho odličováním a rozhodně nepovažuji tuhle tekutou rtěnku za dlouhodržící. To ale nemění nic na tom, že ultra lehká a tenká konzistence zajistí vysoké pohodlí rtů bez vysušování a v podstatě ani nevíte, že na rtech něco máte. Výhodou je určitě i fakt, že se nerozmazává a má perfektní aplikátor. Takže asi ještě zkusím, do třetice všeho dobrého, nějaký ten výraznější odstín.


Nakonec jsem si pořídila dva laky OPI. Podkladový a vrchní lak Infinite Shine, protože tahle dvojka je teď můj nový objev a absolutní must have pro lakování nehtů sama doma. Ale víc se rozepíšu v jednom z článků, který pro vás chystám.


V rámci Shopping Fever jsem dostala i nějaké vzorečky a dárky k nákupu. Levandulová maska na nohy značky Sephora, kterou mám shodou okolností teď, během psaní tohoto článku, na nohou a časem vám dám vědět, jaká byla. Miniatura Becca Backlight Priming Filter báze, kterou už jednu doma mám a nemůžu si vzpomenout, jestli už jsem ji zkoušela, nebo ne a dvoufázový odličovač Sephora v miniatuře, který už jsem ale zkoušela a šíleně mě pálí v očích a okolo očí, takže poputuje někam dál. 


Ačkoliv je to neuvěřitelné, blížíme se do finiše. V dubnu jsem si ještě doplnila zásobu péče o vlasy a to je vše. :) Protože jsem dostala na vyzkoušení speciální péči z řady Oribe Bright Blonde, kterou jste mohli vidět v článku s nákupy a PR Balíčky za březen, chtěla jsem mít péči kompletní a koupila jsem si ze stejné řady ještě šampon a kondicionér. Oba jsou fialové a mají za cíl neutralizovat žlutou v blond vlasech. Kromě krásných obalů, které jsou v provedení zlaté a růžové ultra pěkné, musím říct, že i schopnosti nejsou vůbec špatné. Naopak, ale o tom zase až někdy příště.


K objednávce jsem dostala s kódem, který už bohužel neplatí (ale nějaký další má teď Alex Taleofmissa), dárek v podobě luxusní sady miniatur Oribe. Gold Strike Kit obsahoval klasický šampon a kondicionér Gold Lust, pak také Gold Lust suchý šampon (který miluju) a nakonec i pro mě velkou novinku, kelímek s tuhým olejovým balzámem, který se používá před mytím, pro ještě větší regeneraci a péči. Což je stejný princip, jako když si před mytím máte do vlasů dát olivový olej. Až na to, že mně olivový olej nikdy s vlasy nic neudělal, akorát jsem byla ultra mastná já i vana. :) Což nebude případ Pre Shampoo balzámu, protože ten už jsem zkoušela a na rozdíl od olivového oleje vidím, že jsem udělala nějaký extra krok navíc.


Podělte se se mnou, co pěkného jste si pořídili vy! Ať už během Shopping Fever, nebo i jen tak a napište mi, jak se vám dnešní článek líbil, jestli jste rádi, že jsem ho rozdělila na dvě části a jestli vám vyhovuje, když vám kromě ukazování nákupů také povím pár slov o produktech. Tedy v případě, že už jsem je stihla vyzkoušet. :) Krásný den! L.

8 komentářů:

  1. Já jsem zjistila, že nakupovací mánii podle blogerek a youtuberek mám za sebou, denně vlastně používám to stejné (lehký makeup, korektor, pudr, linku, bronzer a tvářenku + gel na pročesání obočí). Nyní dokupuji jen to, co mi dojde nebo je potřeba vyměnit odstín. Samozřejmě sem na blog se vracím ráda pravidelně, abych zůstala v obraze, co zrovna frčí :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych tohle chtěla říct, ale nemůžu :)) kosmetiku kupuju pořád stejně :)))

      Vymazat
  2. Predovšetkým, som Ti vďačná, že si článok rozdelila na 2 časti a vypočula si tak minimálne dve svoje slovenské čitateľky :). Mne sa to takto viac páči, vychutnám si články od Teba na 2x + je to prehľadné a na konci viem čo som čítala na začiatku.
    Musím uznať, že si sa minulý mesiac krotila :)))).
    Čo sa týka výrobkov, chápem, že Ťa musel zmiasť ten YSL Stain. Ja, keď som sa pozrela naň, mne to pripadalo ako kombinácia lesku na pery na leto a pridaná farba, ale určite nie ako plnohodnotný tekutý rúž, takže, ako sa poznám, by mi vydržal tak max 3-4 hodiny, lebo v kuse pijem (vodu a čaj !) alebo jem v 3-hodinových intervaloch.
    Veľmi ma zaujala kombinácia OPI pod a nadlak, takže sa teším na Tvoju recenziu.
    P.S. Kokos v akejkoľvek podobe (vôňa, sprcháč, mlieko) je pre mňa mínus, ja by som išla skôr do citrusu cez leto.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to samozřejmě i kvůli vám dvěma, ale i kvůli těm dalším lidem co hlasovali i mě na IG stories, kde jsem se na to ptala :)) ale jsem ráda, že vám to takhle vyhovuje víc ;)

      Vymazat
  3. Super článek, nákupové články jsou moje oblíbené, zvláště u tebe :) Dvě části jsou lepší, aspoň je to přehledné a ne tolik dlouhé, za mě určitě lepší. Vůně od Toma mám taky ráda, jsou na nošení příjemné. Já si k narozeninám udělala strašnou radost a koupila Hourglass Bronzer, Sunday Riley Luna noční olej a Tarte Mermaid paletku se štětci, ta se jim fakt moc povedla. Od manžela jsem k tomu mj. dostala vůni od Louboutina trouble in heaven a vysněnou kabelku. Takže jsem s nákupy taky moc spokojená. Andrea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda, že ti to takhle vyhovuje víc :) koupila sis parádní věci, trochu mě mrzí, že nejsou tyhle značky u nás běžně dostupné, nerada nakupuji ze zahraničí :(

      Vymazat