pondělí 14. května 2018

PR BALÍČKY || Duben 2018

Krásné pondělí a celý úspěšný týden vám přeji! A nový týden u mě na blogu začneme beauty novinkami, které mi během minulého měsíce dorazily domů. Myslím, že se máte na co těšit, protože novinek je jako obvykle mnoho a některé z nich jsou podle mě i opravdu zajímavé!


Pokud jste nečetli předchozí díl s mými nákupy za duben, najdete ho tady. Jak jste si asi všimli, rozdělila jsem obvyklý novinkový článek na nákupy a PR balíčky, protože jste si to odhlasovali na mých IG stories. Takže o něco málo kratší a i několik málo slov navíc o produktech jako takových, pokud už jsem je zkoušela. :)

V dubnu se mimo jiné konala i letní tisková konference parfumerie Sephora. O té už jste si mohli přečíst v tomto článku a o kosmetice, kterou jsou na tiskovce dostala, zase tady. Tolik k úvodu začneme s korejskou kosmetikou, která teď zažívá další velký boom. Minimálně tedy v Sephoře.


K-tech beauty pod sebou ukrývá všechny možné i nemožné kosmetické vychytávky, díky kterým bych měli být ještě hezčí, mladistvější a rozzářenější. Plno korejských značek a produktů teď najdete v Sephoře a já jsem dostala celou krabici na testování. Od značky Caolion olejovou tyčinku na odstranění makeupu a exfoliaci Pore&Makeup Cleansing Stick a Pore T-zone Strip, což je nalepovací maska ve tvaru ptáka s roztaženými křídly, která má vyčistit póry. Nikdy jsem nevěřila, že něco takového může fungovat, ale kupodivu, nějaké výsledky jsem po použití viděla.


Naopak, zlatá slupovací maska Pumpkin Purifying 24k Mask od značky Too Cool For School toho s mou pletí mnoho neudělala. Zatím jsem ji zkoušela pouze jednou a plánuji samostatný článek na k-tech beauty produkty, kde vám o všem povím podrobněji. Těšit se tak můžete i na recenzi Shake & Shot Rubber Mask od Dr. Jart+, plátýnkovou masku ooZoo Bear, nebo našlehanou čistící masku na póry The Bubble Pore Pack ve tvaru chobotničky od Tony Moly, která při aplikaci na pleti dělá bublinky a já se ze všeho nejvíc těším na speciální tekutou masku od Skin Food - Black Sugar Perfect Splash Mask.

Kromě toho je nově v Sephoře i značka Belif a jediný produkt, který od této značky znám, je The True Cream - Aqua Bomb, který Stephanie Nicole označila za její nejoblíbenější hydratační krém. Takže se na něj neuvěřitelně těším! Kromě skvělých vlastností by navíc měl mít také i skvělé složení.




Od korejské kosmetiky se ještě na chvilku přesuneme k dalším maskám, protože Pupa Milano jich má celou novou řadu a najdete masku na jakýkoliv problém. Masky pod oči, na vrásky, plátýnkové masky, ale i klasické krémové masky v pytlíčcích na více použití. Já jsem masek dostala opravdu požehnaně a nemusíte se bát, zase se s vámi o některé časem podělím. Nejvíc mě zaujaly určitě černé masky, které jsou povětšinou čistící a hodně mě zajímají i masky enzymatické. Třeba oranžová maska Exfoliating & Energizing Mask, žlutá Exfoliating & Revitalising Mask, světle zelená Purifying & Mattyfing a třeba i hydratační maska na nohy a hydratační maska na ruce.



Z pečující kosmetiky jsem v dubnu začala objevovat značku Elizabeth Arden. Až do teď jsem nic nezkoušela, ačkoliv třeba kultovní mastičku/ krém Elizabeth Arden Eight Hour Cream jsem samozřejmě znala, protože ji na modelky používá nejeden makeup artista. Kromě zvláštní vůně má i typickou lékárenskou konzistenci, ze které budete mít pocit, že určitě bude hydratovat a hojit. Jak moc, vám dám vědět, protože ho zatím zkouším jen chvíli. To samé platí i o ceramidových kapslích.


Advanced Ceramide Capsules obsahují olejíček, který by vám, poeticky řečeno, měl dodat mládí. Nebo minimálně tedy vaší pleti. Abych se vám přiznala, připadám si čím dál tím víc unavená, hlavně tedy životem s dětmi, ha ha a poslední dobou mám pocit, že si moje pleť něco extra zaslouží a že už na to mám, jako dvojnásobná matka, i tak trochu nárok. :)) Kromě péče o pleť jsem v balíčku od Elizabeth Arden našla i tělový krém a krém na ruce. Krém na ruce s bílým čajem a tělový krém se zeleným a jestli máte rádi intenzivní čajovou parfemaci, se značkou Elizabeth Arden nešlápnete vedle.


Poslední odstavec o skin care a pomalu se dostaneme k dekorativní kosmetice, která bude ovšem neméně zajímavá. Značku Origins mám čím dál tím víc ráda a na novinky jsem se upřímně těšila. Ty jsou dvě - čistící gel a primer pod makeup. Cleanser with Willowherb je prezentovaný jako čistící gel pro mladé, ale já bych neřekla, že je nutné oddělovat to věkem, protože moje oblíbená Stephanie Nicole má i tenhle čistící gel zařazený mezi svými oblíbenými skin care produkty. A to už něco znamená. :))

Druhou novinkou je pak báze pod makeup Pore Perfecting Cooling Primer a rovnou říkám, že tady vzniká velká láska. Nechci se zbytečně rozepisovat, protože chystám článek a nechci se tak moc opakovat, ale s tímhle primerem si prostě rozumím. Hravá, extra chladivá konzistence, vyhlazení pleti,... ach ach. :) A růžovou řadu doporučuji, protože ačkoliv jsem si kupovala několik masek a dalších produktů, ty co jsou v růžových obalech jsou mému srdci nejblíž.




Dekorativní kosmetika je v dnešním článku také zastoupena kosmetikou Kjaer Weis, o které jsem vám už psala v samostatném článku s recenzí a najdete ho tady. Takže jen rychle zmíním krémový kompaktní makeup v luxusním kovovém obalu, zabarvený balzámek/ lip tint a Beautiful Oil.



Kromě toho mám ve sbírce nově i několik produktů NARS, které jsem dostala během líčení v Palladiu, kam mě pozvala Terezka a líčil Lenny, což je Lead Makeup Artist značky NARS. Konečně vyzkouším jejich slavnou NARS Smudgeproof Eyeshadow Base, bázi pod oční stíny a jako překrásný dárek, jsem dostala i snad ten nejlepší blending brush vůbec. Ten bohužel není v prodeji v našich Sephorách, ale koupit se dá třeba tady. Kdyby náhodou..

Nově mám i dvě rtěnky v tužce. Jednu Velvet Matte Lip Pencil v odstínu Get Off a jednu Satin Lip Pencil v odstínu Lodhi. Mám tyhle tužky moc ráda, což asi nejspíš už tušíte, protože v nákupech za březen jste mohli vidět, že jsem si dvě další koupila a protože odstín Get Off, už doma mám, určitě si o ní zasoutěžíme, takže sledujte můj Instagram, kde se většina soutěží a novinek objevuje jako první.

Nakonec dva skvělé produkty, Power Matte Lip Pigment v odstínu Give It Up, velmi příjemná matná tekutá rtěnka, ze kterých je nadšený snad celý beauty svět a Multiple, multifunkční tyčinka s tuhým krémových rozjasňovačem v odstínu Copacabana.



Tak dlouhou jsem psala, že lesky na rty moc nenosím, až jsem je nosit začala. Stejně tak, jako se opět vracím spíš ke klasickým rtěnkám od těch tekutých, občas sáhnu i po lesku na rty, které jsem ještě před rokem nenosila skoro vůbec. Na testování mi domů dorazila novinka značky Clinique - Pop Splash Lip Gloss+ Hydration. Jedná se o hydratační barevné lesky. Co jsem je zkoušela, musím uznat, že jsou na rtech velmi příjemné. Rozhodně se nedá říct, že vůbec nelepí, to opravdu ne, ale nelepí moc, spíš jen tak normálně, jak od lesku na rty čekáte. Není to žádná hrůza, ale aby byl lesk extra lesklý, prostě trochu lepit musí. Hydratace sice není, jako když použijete vyloženě kvalitní balzám, ale trocha hydratace se v lescích Splash Lip Gloss najde.

Moc hezké jsou i odstíny, kterých je myslím víc než těch šest, které mám já a mě nejvíc uchvátily nude a růžové odstíny 03 Sorbet Pop, 02 Caramel Pop12 Rosewater Pop. Intenzita barvy záleží odstín od odstínu, ale jedná se spíš o jemně až středně zbarvené lesky, které dodají rtům trochu barvy a trochu šťávu.



Drogerie Rossmann pořádala na první máj akci v Grébovce, o které jsem vám říkala na Instagramu a v rámci pozvání jsem dostala také několik kosmetických drobností. Zkosený štětec privátní značky Rossmann, dva Dermacol laky na nehty, průhledný vrchní lak Ultra Gloss, růžový Princess Rule,  průhlednou konturovací tužku na rty a také šestnácti hodinovou dvoufázovou rtěnku v hezkém odstínu 13.


Na závěr článku jsem si nechala parfémy, toaletní vody a kolínské. Novinek je opravdu mnoho a můžete to brát jako takový nikdy nekončící tip na vůně, ke kterým si jít v parfumeriích přivonět. :) Člověk by řekl, že mi chodí tolik vůní, že už si žádné sama kupovat nebudu, ha ha. Jak to většinou dopadá už určitě víte... :)

Dvě překrásné vůně uvedla značka Dolce & Gabbana. Citronová (a limitovaná) láska na první přivonění je rozhodně Light Blue Italian Zest. Vůně mého dětství, čerstvě vymačkaných citronů, trocha citronové kůry a několika lžic cukru. Hodně svěží a hodně osvěžující. Asi je to individuální, ale co jsem dávala přivonět svým kamarádkám, všem se líbila stejně, jako mně.



Druhým parfémem je Dolce & Gabbana Dolce Garden. Středně sladká, květinová a hebká. Než jsem si našla složení, snažila jsem zjistit, co mi v ní tak moc voní a následně jsem zjistila, že obsahuje snad úplně všechno, co mám v parfémech ráda. Mandarinka, Ylang Ylang, Magnolie, Neroli, vanilka, kokos, mandlové mléko... Co víc k tomu dodat? Snad jen, že se navíc moc povedl i flakón a jeho víčko!


Novinku si nachystal i Guerlain. Nejspíš víte, jak moc jsem se zamilovala do vanilkovo levandulové Mon Guerlain a teď je tu novinka, o trochu víc květinová, ale neméně hezká Mon Guerlain Florale.  Vůně jsou si obě hodně podobné, ale květinová verze Mon Guerlain Florale je z mého pohledu lehčí a jemnější a samozřejmě více květinová. Možná, pokud na vás byla Mon Guerlain o kapku těžší, nebo chcete lehčí a květinovější verzi na léto, bude Mon Guerlain Florale ta pravá. Já je, nečekaně, miluji obě dvě! Navíc, Florale verze má kovové detaily z růžového zlata..



Poslední dvě vůně dnešního článku jsou z dílny Jo Malone a ještě lépe bych měla říct, kolínská a tělový sprej. Toto léto uvedla Jo Malone svůj vůbec první tělový sprej v parfemaci Cattleya Flower, což je trochu květinová, trochu dřevitá a trochu citrusová vůně. Není sladká, ale je příjemná a výborně se kombinuje s další novinkou, kolínskou Tropical Cherimoya. Pro mě je to hodně ovocná, trochu zelená a trochu sladká vůně a obě jsou ideálními adepty do plážových tašek a batůžků. :) Obě novinky jsou z limitované kolekce a kromě těchto dvou jsou ještě limitované další tři kolínské v nových obalech, které poznáte podle pastelových barev a bílých víček pod názvem Blossom Girls.

Novinky, tělový sprej Cattleya Flower a Tropical Cherimoya mají také nové balení. Pro minimalistickou značku Jo Malone trochu netradiční, barevné, hravé a veselé. Rozhodně se mi při pohledu na ně vybaví léto, ale co si budeme povídat, limitka English Fields, s detaily z kamene je pro mě naprostý designérský top, který jen tak něco nepřekoná. :)



Věřím, že vás dnešní článek i přes svoji délku bavil a já vám moc děkuji za pozornost. :) Napište mi do komentáře jak se vám článek líbil, co vás zaujalo, o čem byste si chtěli přečíst recenzi a jak se chystáte na léto. :) Oblíbené vůně, kosmetika, knížky... cokoliv! Těším se zase příště! L.

7 komentářů:

  1. tak tieto balíčky sú úplne prekrásne !! strašne veľa vecí ma upútalo..hlavne tá sephora :P

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovědětVymazat
  2. Nuž, článok sa mi páčil, moc. A v dobrom závidím :) A doprajem :).
    Veľmi ma zaujala nová vôňa od Dolce and Gabbana, citrusový verzia. Určite ju omrknem v parfumérii, pretože yvzerá, že by to mohla byť konečne nová letná vôňa pre mňa. Tá druhá od nich vyzerá dosť sladkasto, aj podľa popisu zloženia.
    A čo by som si rada prečítala je či používaš samoopaľovacie krémy alebo telové mlieka a ak áno, tak aké. Ja mám BIELE nohy a nakoľko nosím do práce len šaty a sukne, musela som s tým niečo porobiť, pretože to nevyzerá esteticky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, že ta závist je láskyplná :))) A máš pravdu, tipuji, že ta Garden asi nebude nic pro tebe :) S těmi samoopalovacími krémy a pěnami mám v plánu článek už dlouho, snad se mi to ještě letos podaří!

      Vymazat
  3. Krasny clanok, fotky aj kozmetika :)
    Ja skor, ze co ma NEZAUJALO :) Absolutne, ale absolutne ma nelakaju vsetky tie korejske nezmysly v infantilnych obaloch. Pripada mi to ako smejd z trznice a bohuzial sa pri tom zvezie aj mozno kvalitna kozmetika... Ale nedokazem si pomoct :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a chápu :) Já to tak měla taky s korejskou kosmetikou a máloco mě přesvědčí k nákupu, ale pár dobrých věcí jsem našla :)

      Vymazat
  4. Jůů, všechny novinky v tomhle článku mě okouzlily.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat