čtvrtek 14. června 2018

PR BALÍČKY || KVĚTEN 2018

Hezký den vám přeji! Zajímalo by mě, kolikrát jsem tuhle větu už napsala. Asi mnohokrát. :) Každopádně je to tak a já doufám, že máte hezký den a po přečtení článku ho budete mít alespoň o malinko hezčí, nebo si alespoň na pár minut odpočinete od práce a povinností. Ačkoliv pár minut je asi nadnesené, protože jako obvykle toho bude v dnešním článku s PR balíčky dost. :)


Věřili byste, že jsem vám minulý měsíc zapomněla ukázat jeden z mých největších objevů? Dostala jsem totiž žehličku na vlasy Bio Ionic a okamžitě ji dala do koupelny a začala používat a tak jsem si na ni zvykla, že jsem úplně zapomněla zmínit ji v článku s PR balíčky duben. :)

Takže to musím napravit teď a rovnou říkám, že jsem nadmíru spokojená. Nikdy jsem na žehličkách nešetřila. Myslím, že se vyplatí investovat, protože kvalitní žehlička vám vlasy nepřepálí a vyhlazuje podle vašich představ i na relativně nízkou teplotu. Nemusíte s ní vlasy přejíždět desetkrát a tím pádem je i méně ničíte. To všechno umí i Bio Ionic. Je to ionická žehlička, což znamená, že by měla zároveň vlasy hydratovat.

To posoudit nedovedu, ale rozhodně jsem si všimla, že nemám druhý den po žehlení tolik vysušené vlasy jako obvykle, což může být i tím, že žehlím na nižší teplotu. Já mám tu větší velikost žehličky, vlasy při žehlení hezky kloužou a nezadrhávají se. Ještě vám o ní povím víc někdy příště, třeba v článku, kde vám ukážu, jak krok po kroku pečuji a upravuji svoje suché a zničené vlasy, aby už nebyly suché a zničené. :)




V květnu, jak už určitě víte, mi domů dorazily i tři spreje Smashbox Photo Finish Primer Water, které se dají použít pod makeup i přes něj. Dostala jsem všechny tři limitované vůně a o jednu z nich jste mohli soutěžit na mém Instagramu. Já jsem si nechala kokosovou a okurkovou variantu a jsem z nich nadšená. Jak jsem si pořád stěžovala, že M.A.C Fix + by mohl vonět víc, tak Primer Water voní tak akorát.



A u Smashboxu chvíli zůstaneme, protože kromě sprejů mi dorazily domů i novinky z dekorativní kosmetiky. Paletka stínů ze série Cover Shot s měnícím se obalem Punked, ale budou k dispozici i další nové barevné varianty, třeba taková Pink + Palms vypadá na jaro/léto skvěle! Nová je také řasenka Super Fan a linky ve fixu Always On Liquid Liner. Pokud víte, jak moc jsem chválila tria Photo Edit (článek), tak tahle paletka má úplně přesně stejnou krémovou konzistenci stínů a neuvěřitelnou pigmentaci a rozhodně stojí za pozornost. Co se řasenek a linek týče, ještě jsem neměla čas je pořádně vyzkoušet, ale brzy se na to chystám a určitě vám dám vědět.



U dekorativní kosmetiky ještě chvíli zůstaneme a já nemohu nezmínit novou značku, která je dostupná v Douglas (na eshopu ještě není, ale snad brzy bude, stejně jako produkty Smashbox). Je to značka Pretty Vulgar a rozhodně si jí všimnete zejména díky obalům. Ty jsou dívčí, roztomilé a tak trochu retro a za mě povedené. Řasenka The Feathers sice není nejskladnější a je také docela těžká, ale mně se ten obal s ptáčkem upřímně líbí. Navíc má i zajímavý kartáček, který vypadá slibně. Kromě řasenky jsem dostala i matnou červenou rtěnku a bázi pod oční stíny Uncaged.

Co vás ale bude zajímat asi nejvíc, je paletka očních stínů. Já ji mám ve variantě Phoenix Rising, která mi neskutečně sedla. Krásné teplé červené, hnědé a oranžové odstíny a sem tam nějaký neutrální nebo studenější, aby si paletka udržela balanc a byla multifunkčnější. Stíny už jsem zkoušela a nevypadá to vůbec špatně. Výborná pigmentace, dobře se rozmazávají, nicméně, budu k ní mít i několik výhrad a třeba se zmiňovanou paletkou Cover Shot od Smashbox se textura stínů nedá srovnat. Smashbox má stíny o dost lepší, čemuž i odpovídá cena. Zajímal by vás na značku Pretty Vulgar samostatný článek? Dejte mi vědět v komentářích!



V květnu jsem také zašla do Makeup Institutu na #Glitterparty s M.A.C. Byla to zábava a rozhodně jsem dostala chuť vytahovat třpytky častěji, protože efekt, který s nimi docílíte, je prostě jedinečný. Odnesla jsem si hned několik dárečků v podobě právě M.A.C glitter a roztomilé miniatury Fix+ spreje, který mám ráda a sama si ho dlouhodobě kupuji.

Kromě třpytek jsem dostala i poukaz do Makeup Institutu na dvoudenní kurz, řasenku značky Note Lash Code a ultra matnou rtěnku od značky Kryolan v odstínu Hera. Pokud vám tyto značky nejsou zas až tak známé, je to proto, že se samozřejmě jedná o profi značky, určené především do rukou vizážistů.




Na vyzkoušení mi domů dorazily i novinky Annabelle Minerals, jílové oční stíny. Ještě jsem je nestihla otevřít, protože nebyl čas, ale jsem na ně zvědavá, protože si nedokážu představit, jaká bude konzistence. Se stíny AM mám dobrou zkušenost. Protože jsou minerální, drží jako přibité a to i bez báze a na mým mastnějších víčkách. Slíbila jsem vám hned několik článku o tom, jak nanášet minerální makeup a hlavně recenzi štětců a doufám, že se k tomu opravdu brzy dostanu. :)



Z dekorativní kosmetiky tu mám už jen produkty na rty. Ty první tři jsou od mé milované značky Bobbi Brown a jedna se o Crushed Lip Color rtěnky, které se u nás objevily v dalších třech nových odstínech. Já jsem si mohla vybrat tři a odnesla jsem si tři odstíny Crush, Watermelon a světlou růžovou Angel. Rtěnky Crushed se dají nanést velmi jemně, ale pokud máte rádi intenzivní pigmentaci, určitě to nebude problém, navíc, jsou na rtech moc příjemné a bezvadně drží. Navíc jsem dostala ještě miniaturu Smokey Eye řasenky.



Značka Guerlain nedávno přišla s velkou novinkou, kterou ocení zejména ženy, co už doma mají rtěnku Rouge G, ale možná se nechají zlákat i ty, které doma ještě žádnou nemají. Ikonická Rouge G na totiž i ikonický obal, který je sice větší než klasická rtěnka, ale obsahuje i dvojité zrcátko a můžete si do obalu dokupovat už jen rtěnku. A teď si nově můžete vybrat z několika různých obalů, takže se vaše rtěnka stane ještě víc vaší.

Samozřejmě je na výběr i stříbrná klasika, ale pokud chcete trochu extravagance, můžete sáhnout po zářivé neonově růžové, dekoru hadí kůže, nebo mramoru. Já jsem zvolila klasičtější variantu červeného zlatá (je i klasická zlatá verze) a v rámci představení novinky jsme si mohli nechat vygravírovat na obal rtěnky naše jméno, nebo cokoliv jiného. A jak už asi víte, Elen jednou dostane svoji první luxusní rtěnku se svým jménem. Náplň bude samozřejmě nová, ta moje, 520, která se mění podle pH, už bude určitě spotřebovaná. :)




Dekorativní část máme za sebou a můžeme přejít ke skincare. Začnu maskami Kocostar, které jsou dostupné v Sephoře. Jsou ze série Camouflage a podle toho mají také navržené obaly. A když vám řeknu, že v téhle sérii seženete masku úplně na všechno, tak si nedělám srandu. :) Samozřejmostí jsou klasické plátýnkové masky na obličej a rty, masky na ruce a masky na nohy. Nicméně zde najdete masku třeba i na břicho, která má vypínat kůži a nechává se přes noc a pomyslnou třešinkou na dortu je pak maska na prsa

Nebudu vám lhát, pobavilo mě to a to zejména představa, že by chtěl masku někdo předvést v akci. :) Ale toho se samozřejmě bát nemusíte a masky uvidíte ve spotřebovaných produktech, kde vám povím, jestli za to stojí, nebo je to jen vtipná sranda na dlouhé zimní/letní večery s partnerem, ha ha. :)




Na vyzkoušení jsem také dostala šampon, kondicionér a masku z řady Pure Volume od mé oblíbené značky Maria Nila. Za mě jednoznačně nejlepší pečující produkty na vlasy v této cenové relaci. Řadu Pure Volume jsem ještě neměla, ale předpokládám, že s ní budu spokojená stejně, jako s řadou True Soft, která je vynikající.

Kromě toho jsem dostala ještě další moji oblíbenou masku a to z řady Color Refresh Pearl Silver. Masku už ode mě určitě znáte (tady), mám už asi třetí balení a pořád jsem s ní velmi spokojená. Dělá moc hezké vlasy, hydratuje, vyhlazuje, pečuje a zároveň jemně stahuje a neutralizuje žlutou v blond vlasech.



A u vlasů ještě chvíli zůstaneme, protože i Douglas se svojí privátní značkou Douglas Collectin / Hair uvedl na trh hned několik novinek, které vypadají velmi slibně. Začnu peelingem na pokožku hlavy a vlasy, se kterým přichází čím dál tím víc značek. Já už jsem zkoušela čistící šampon od Oribe (tady) a také peeling s mořskou solí od Urban Alchemy. 

Porovnání tedy mám a jsem zvědavá, jaký bude Douglas Hair Deep Detox. Druhým produktem je pak ocet na vlasy Douglas Hair Ultimate Shine Rinsing Vinegar. Ten se po použití smývá a měl by vlasům dodat extra lesk. Posledním produktem je Douglas Hair Extremely Smooth Anti-Frizz Leave-in Cream. Krém na uhlazení vlasů, který se v nich nechává bude mít velkého konkurenta, protože jak už určitě víte, Featherbalm je jen jeden. :)



Na závěr jeden ultra roztomilý jednorožčí produkt. Respektive ne tak úplně jednorožčí jako spíš My Little Ponny. :) Od značky Glamglow jsem dostala jejich Glitter mask v růžové verzi se třpytkami Pinkie Pie. Maska je slupovací, má vypínat a zpevňovat pleť, je opravdu třpytivá a rozhodně se vám s ní musím někdy vyfotit. #letmetakeaselfie :))



A jsme na konci dnešního článku. :) Snad se vám novinky líbí a v něčem vám tyhle mini recenze na produkty pomůžou. Třeba v tom, co nechat doma a na co se při příští návštěvě parfumerie zaměřit. Já samozřejmě nikdy nestihnu vyzkoušet během jednoho měsíce vše. Za prvé je toho opravdu hodně a také mi balíčky chodí průběžně a většinou se to sejde hezky ke konci měsíce. Proto nezvládám vydávat nákupy a PR balíčky první týden v dalším měsíci, ale občas si na ně musíte počkat i dva týdny, jako dnes. :) Krásný den a těším se na vaše komentáře! L.




11 komentářů:

  1. Jedným slovom NÁDHERA :). Krásne fotky a ešte krajšie kúsky.
    Nad ikonickým rúžom som rozmýšľala aj ja, ale nakoniec som si radšej v tejto vážne príšernej cene dopriala nové rúže Dior, mimochodom tiež č. 520 - Feel Good, ktorý ako na potvoru zase prestáva Dior do Fann dodávať (neviem či je to zase výbehová farba), tak som si radšej vzala domov dve, aby mi vydržali :).

    Zase bez prihlásenia, netuším v čom je zase problém. Lenka Brestenská

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Leni!! S tím přihlášením ale fakt nepomůžu, vůbec nevím proč by to nemělo jít :(

      Vymazat
  2. Opět děkuji za úžasný článek :) Je to jedna z mála věcí, která mi tak nějak pocitově pomáhá při současném učení na státnice, které mě příští čtvrtek čekají. Udělám si kafe a jdu na čtení článku, který vím, že vždycky bude stát za to ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě moc těší a jsem ráda, že můžu pomoct aspoň trošku mezi učením :)) a držím palce!

      Vymazat
    2. Děkuju moc, už to mám úspěšně za sebou :)

      Vymazat
  3. Ako prvé musím povedať, že máš krásne fotky :-) A tie produkty. No wow. Dosť vecí ma zaujalo :-) Budem sa musieť na nich pozrieť bližšie.

    OdpovědětVymazat
  4. Fotky u tebe asi už netřeba chválit :)) Krása. mě nejvíc zaujala kosmetika THE FEATHERS , ty obaly to je něco :) Hned se na ně jdu kouknout do eshopu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! :)) za kosmetika se jmenuje Pretty Vulgar, the fearhers je název řasenky, abys to když tak našla, kdybys hledala :)

      Vymazat
  5. Krásné novinky :-) líbí se mi velmi ty třpytky od MACu :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat