pondělí 10. prosince 2018

Beauty Haul za listopad! || Bobbi Brown, M.A.C, Too Faced, Anastasia Beverly Hills

Pěkný začátek týdne! Tak trochu se dalo čekat, že si všechny ty akce a slevy, co se objevují před Vánoci, nenechám ujít a pořídím nějaké ty limitky a krásné vánoční balíčky a crackery. :) A pokud vás zajímá, co jsem si během listopadu koupila a co mi teď dělá radost, dnes se to dozvíte!


Dá se říct, že už téměř tradičně kupuji snad každou limitku Bobbi Brown a ty vánoční nesmí chybět obzvlášť. U Bobbi Brown se nemusíte bát, že limitky nejsou ve stejné kvalitě, jako je stálá kolekce a cokoliv vyberete, budete skvělé! Výjimkou nejsou stíny v paletkách. Já si pořídila Smokey Crystal, třpytivou paletku s dvanácti stíny, které jsou podle mě vyvážené, co se měkkosti, pigmentace a rozmazávání týče. Paletka obsahuje jak třpytivé, tak matné stíny a jsou v ní i glitter stíny, slisované třpytky, které u Bobbi miluju a používají se buď samostatně, nebo jako topper přes jiné stíny pro extra třpyt.




Naprosto dokonalá je i paletka s rozjasňovači, ve které jsou dva nové odstíny. Myslím, že v mé sbírce chybí snad jen jeden jediný ze stálé kolekce a jinak jsem si koupila úplně všechny, takže i tuhle paletku jsem musela mít a krásný obal už je jen třešnička na dortu. Odstíny rozjasňovačů v paletce jsou Bare Glow a Opal Glow. Opal Glow je spíš rose gold odstín, než růžový a Bare glow je střední zlatý. Ideální kombinace do paletky. O tom, že jsou Bobbi rozjasňovače moje nejoblíbenější už jsem psala tolikrát, že to ani není potřeba víc rozepisovat. :)




A s vánočními limitkami pokračujeme i v Sephoře. Vánoční paletku Too Faced, Gingerbread Palette jsem musela mít také. Krásné odstíny, originální obal a sladká vanilková vůně, ze které ovšem perníčky určitě necítím. :) Nicméně, textura Too Faced stínů patří k mým oblíbeným a dobře se mi s nimi pracuje a Gingerbread je na tom kvalitou stejně, jako třeba Too Faced Chocolate Gold (recenze), nebo Too Faced Peachy Mattes paletka (recenze). Od Too Faced jsem nakonec stihla ulovit i sadu mini Melted Matte s vůní cukroví a perníčků. Matné Meltedky mám docela ráda a kromě červeného odstínu mi rtěnky i moc hezky vánočně voní.

Jedna z mála věcí, která v dnešním článku není ryze vánoční, je tužka na obočí Brow Definer od Anastasia Beverly Hills. Je tlustší, ve tvaru kapky a odstín jsem vzala Blonde. Je opravdu povedený a přes prvotní nesnáze jsem s ní teď spokojená. Ale o tom někdy příště. :)






Ze Sephora Collection mě zaujaly různé sety a crackery, hlavně set se čtyřmi maskami, na pleť, pod oči, i na nos a také pěkně balení solí do koupele ve zkumavkách. Zajímavý cracker Superstar Magic Minis jsem vybrala i od Origins, jsou v něm v podstatě všechny bestsellery značky a já jsem ho koupila pro kamarádku, aby vyzkoušela něco od Origins, protože se jedná o mou oblíbenou skincare značku ze Sephory.



Také jsem potřebovala doplnit zásobu krycího pudru a než si znovu koupím M.A.C Studio Fix Powder (článek), chtěla jsem světlejší odstín pudrového makeupu Sephora Collection. Dělá pěkný sametový finiš, hezky kryje, akorát mi přijde, že rychle ubývá, ale to až někdy v článku s recenzí. :)

Posledním produktem ze Sephory je pak Pixi Glow Tonic, slušně fungující a krásně vonící tonikum s rozumným procentem kyselin. Aby aspoň něco málo s pletí dělalo a zároveň ho snesla i většina z nás. Pokud máte zkušenost se silnými kyselinovými toniky, tohle od Pixi bude nejspíš slabé, pro pleť normální, která není tak zvyklá a potřebuje trochu exfoliace, to bude myslím fajn produkt.



Pokračujeme s vánočními limitkami a něco málo mě zaujalo i od M.A.C. Konkrétně krásná dárková paletka Face Compact medium/deep v textilním obalu a se třemi produkty na pleť. S rozjasňovačem, tvářenkou a bronzerem. Varianty jsou dvě, já si vybrala tu tmavší, víc se mi v ní líbily odstíny a i tak mi přijde, že mi bude sedět. Respektive sedí, protože velká pigmentace u bronzeru sice je, ale dá se nanášet jemně a opatrně a postupně vrstvit. Tvářenka je pěkná, korálová a teplá a teplý střední zlatý je i rozjasňovač. 

Textura je lesklá a hladká a velmi pěkně se chytá na pleť. S paletkou zvládnu jak přirozený look, na moje poměry, ha ha, tak výraznější líčení. Nakonec jsem sáhla ještě po mono stínu Shiny Pretty Shadow v krásném měnícím se odstínu. Z fialové až do hnědé se mění odstín Joy To a je super, jako ostatně tyhle mono stíny z vánočních M.A.C limitek bývají.




Na úplný závěr tu mám nákup z lékárny, jak už je mým dobrým zvykem. :) Protože se blížící Vánoce, vzala jsem do zásoby tři Nuxe suché oleje, abych měla případně co rozdávat svým známým a ještě jsem od Nuxe vzala inovovaný Reve de Miel balzám na rty s medem. Je jedním z mých oblíbených a má výborný poměr cena výkon.


Ze skincare jsem přihodila už ani nevím kolikáté balení kyselinového tonika Neostrata Oily Skin Solution (recenze) a také novinku v podobě samoopalovacích rukavic od značky Comodynes. V článku s PR balíčky jste mohli vidět samoopalovací a peelingové ubrousky od této značky a já jsem chtěla ještě vyzkoušet samoopalovací rukavice a jsem spokojená!


Když se vrátím pár hodin zpátky, kdy jsem si sedla, že napíšu tenhle článek, říkala jsem si, že jsem toho v listopadu moc nekupovala a jako obvykle jsem se během psaní utvrdila o opaku. :) Moje představa, že jsem si přece koupila tři, čtyři věci, jenom (!), vzala za své, jakmile jsem si prohlédla fotky a začala psát. Doufám, že se vám článek líbil a že jste si ho užili a napište mi, jaká je podle vás nejkrásnější letošní vánoční kolekce vůbec! Jaká značka si letos získala vaše kosmetické srdce?


16 komentářů:

  1. Nejkrásnější obaly má prostě BB. Chtěla bych to už jen kvuli tomu obalu :D

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký článek..asi budu muset nějaký rozjasňovač vyzkoušet ��

    OdpovědětVymazat
  3. Aj mne sa tento rok zda najkrajsia ta paletka rozjasnovacov od Bobbi Brown a minuly tyzden som si ju bola kupit, hoci ju vobec nepotrebujem a asi sa len budem na nu divat :-)
    Uchvatil ma aj velky 3D adventny kalendar Rituals stromcek so svetielkami. Neviem, ci je vobec dostat niekde priamo v parfumerii. Ja som si ho objednala na internetovej stranke Rituals a je naozaj nadherny !
    Velmi sa mi paci aj vianocna kolekcia Jo Malone, ktoru som videla u Teba na blogu, ale nakoniec som sa rozhodla pre konkurecnu Diptyque Paris.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ty kalendáře od Rituals jsou taky výborný :) No a jako vánoční limitka Diptique je taky top! Ta mandlová vůně?! ♥️

      Vymazat
  4. Uff, tentokrat zustane moje penezenka cela 😂🤷🏽‍♀️ Mozna.., ty rozjasnovace BB hodne uvazuju 😍😄

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jako já už k tomu asi nemám moc co říct víc :D jsou skvělý!

      Vymazat
  5. Bola si skromná veru! ;D Poznám, bohužiaľ... :)
    Mne sa moooooc páči vizuál vianočnej limitky od NARS, len som si nie istá, či je to vianočná limitka :D Ale teda pre tento rok v globále ma nič až tak veľmi nezaujalo, že by som to nejako nutne potrebovala, asi už fakt starnem...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jenže to nakupování dárků je strašný a svádí k nákupům věcí, co nejsou dárky :D

      Vymazat
  6. Ty obaly u prvních dvou paletek jsou krásné!! Opravdu úplně vánoční :)


    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  7. Už jen ten obal BB s třpytky je úžasný...a to netuším jaký ,, poklad,, je uvnitř. ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Zase som sa pokochala a navnadilla, ale myslím, že si nechám ujsť chuť. Jednoducho, Vianoce sú náročné na všetko vrátane peňaženky :).
    Vážne nádherné fotky !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To každopádně jsou :) Tak třeba někdy jindy :)))

      Vymazat