čtvrtek 7. února 2019

Beauty Haul & První dojmy / Glamglow, Clinique, Dior || PR balíčky za leden

Pěkný den moji milí a vítám vás u dalšího článku s kosmetickými novinkami a prvními dojmy z nich!  :) Původně jsem si myslela, že leden bude slabší měsíc a že vám článek s Nákupy a PR balíčky zase spojím do jednoho, ale zase až tak málo toho nakonec není, takže jsem se rozhodla vám napsat dva kratší články a dnes se podíváme, co pěkného jsem v lednu dostala na testování od kosmetických značek!


Jako už tradičně jsem v minulém článku s Nákupy a PR balíčky zapomněla na pár věcí, takže bych vám je rychle chtěla ukázat teď. V první řadě jsem nepochopitelně zapomněla na *kosmetické zrcadlo Simplehuman, které od momentu, kdy jsem ho dostala, používám každý den, vlastně i několikrát denně a nemohu si ho vynachválit. Cena je velmi vysoká, ale podle mě za to stojí a já plánuji pořídit ještě jeho dražší a propracovanější variantu, ha ha. O zrcadle jsem podrobně psala tady a pokud náhodou o zrcadle přemýšlíte, mám slevový kód na 20% slevu - Luciewink20




Kvůli spěchu před Vánoci jsem také zapomněla na vánoční dárek od holek z BB Group. Dostala jsem od nich překrásnou *svíčku Carven Paris Florence, která je ve stejné parfemaci, jako právě niche parfém Paris Florence (Douglas). Nádherná, silná, květinová vůně a svíčka k ní je už jen jako třešnička na dortu. Nevím, zda je svíčka u nás k sehnání, já ji dostala právě jako vánoční dárek k parfému.



Pokud mě sledujete už nějakou dobu, možná víte, že jsem byla na začátku prosince pozvaná na Sephora Dior Fragrance Master, vyhlášení celoroční soutěže o nejlepší konzultantku Dior parfémů, která mimochodem vyhrála i kabelku Dior a spolu s dalšími dvěma finalistkami se podívala do Francie na výrobu Dior parfémů. Jedna z finalistek mi pak na míru vybírala parfém a vybrala Dior *Poison Girl Unexpected. Překrásná, teplá, hodně sladká a výrazná vůně. Rozhodně trefa do černého a teď v lednu mi parfém dokonce dorazil domů! Takže nejen krásný zážitek a povídání o parfémech, ale i krásný dárek. :)



A teď už zpět k opravdovým novinkám a tentokrát to trochu obměním a začnu tím, co mě z lednových novinek nejvíc zaujalo. Clinique přišel se *séry s čerstvými vitamíny - s vitamínem C a A v malých lahvičkách. Před použitím si složky v lahvičce smícháte zmáčknutím kuličky na spodní straně, vitamín s krémovou složkou, aby zůstaly vitamíny co nejdéle čerstvé, a používáte ráno lahvičku s vitamínem C a večer s vitamínem A/ retinolem. Balení vydrží týden, takže v setu čtyř lahviček je kůra na čtrnáct dní. O síle vitamínu C a A nepochybuji, takže se neskutečně těším na zkoušení, protože tuším, že budu nadšená. :)



Nadšená jsem byla i z balíku novinek od značky Medik8. Dorazily mi tři produkty péče o pleť, v hlavní roli s jejich micelární odličovací pěnou *Micellar Mousse, což je micelární cleanser, který se oplachuje, tonikem *Daily Refresh Balancing Toner, které neobsahuje alkohol a odličovačem očí *Eyes & Lips Micellar Cleanser. Protože jsem zastáncem toho, aby se micelární přípravky, včetně micelárních vod, z pleti oplachovaly a nemyslím, že odlíčení micelární vodou je dostatečné, mi micelární cleanser přijde jako naprosto výborný nápad a micelární odličovač očí stejně tak. Pěnový cleanser jsem už mimochodem zkoušela a zvládl pleť perfektně dočistit a přitom zůstal velmi jemný a nikde nepálil.



V nákupech za leden uvidíte, že jsem si pořídila čistící kartáček na pleť od Braun. Potom, co jsem vám ho ukázala na stories mě z Braun kontaktovali, že by mi chtěli poslat dárek v podobě nového epilátoru. Mile mě to překvapilo a potěšilo, protože jsem s ničím takovým nepočítala. :) Přece jenom, nově čistící kartáček na pleť a epilátor i elektrické zubní kartáčky od této značky doma už několik let máme a značku Braun jsem označila spíš čistě ze zvyku. :) Každopádně nový *epilátor Silk Epil 9 Senso Smart se hodí a ráda ho zkusím. Měl by mít  nový senzor, díky kterému by měla být epilace ještě efektivnější.



Než se vrhnu na jediný kousek dekorativní kosmetiky, ještě mi tu zbývá několik skincare produktů a zajímavých novinek. Dermalogica přišla se dvěma novinkami, hydratačním cleanserem *Intensive Moisture Cleanser a hydratačním krémem *Intensive Moisture Balance. Produkty se mohou používat spolu, pro opravdu pořádnou dávku hydratace, ale samozřejmě je lze používat i zvlášť. V článku s nejlepší skincare se objevil *Skin Smoothing Cream od Dermalogica a kdyby vás zajímal rozdíl mezi nimi, tak kromě hydratace pleti by měl nový Intensive Moisture Balance také chránit pleť a pomáhat s její rychlejší regenerací.


Skincare část zakončím se značkou Glamglow. I ta patří k mým oblíbeným a do zásoby, spolu s přáním k narozeninám, mi dorazila jedna z mých oblíbených Glamglow masek, černá, *exfoliační Youthmud. Je pravda že tahle maska nechává pleť dokonale hladkou a doslova vydrhnutou, nic pro citlivky, ale právě proto ji mám tak ráda, protože moje pleť je po ní prostě fresh a druhým produktem, který jsem v balíčku objevila, je novinka, která vypadá víc než zajímavě! 

Glamglow *Starpotion Liquid Charcoal Clarifying Oil (ještě u nás není v prodeji) je černý pleťový olej, který obsahuje tekuté uhlí a měl by o pleť nejenom pečovat, ale také ji čistit a hydratovat. Oleje na pleť já můžu, což už možná tušíte a tenhle vypadá extra zajímavě. Má velmi lehkou olejovou texturu, na pleti už samozřejmě černý není a po použití je pleť velmi příjemná, měkká a hebká, asi jako když odejdete po ošetření z kosmetického salonu. Jsem velmi zvědavá, na dlouhodobé účinky a určitě vám dám vědět!



Jediný kousek dekorativní kosmetiky, který mi v lednu dorazil na testování, je paletka rozjasňovačů GA-DE *Sparkles. Vlastně je multifunkční, rozjasňovače se dají použít i jako tvářenka/topper a oční stíny a jsou podle mě hezké a povedené. Protože se jedná o limitku, rovnou jsem sepsala i článek s recenzí několika dalších produktů, které doma od značky GA-DE mám a můžete se na něj těšit někdy příští týden. :)



Posledním PR balíčkem dnešního článku je ten od značky My White Secret. Jedná se o britskou značku pečující zubní kosmetiky, která je zaměřená na bělení zubů. Na vyzkoušení jsem dostala dva druhy *bělících zubních pásků, ty v mint barvě jsou klasické bělící, ty *černé obsahují navíc kokosový olej a černé uhlí a jsou určené pro citlivé zuby. 

Pásky na bělení ani zubní pasty My White Secret neobsahují peroxid. *Zubní pasty jsou rozdělené na den a noc, noční pasta by zuby měla bělit a bílá denní by měla chránit zuby před usazováním pigmentu, což je podle mě skvělý nápad. Bělením se otevírá zubní sklovina, minimálně tedy tím peroxidovým bělením a proto je nebezpečné při dlouhodobém bělení jíst a pít zabarvené potraviny, v ideálním případě bude bílá denní pasta fungovat jako ochrana po dobu, po kterou se budou zuby bělit. Bělících pásků je v balení čtrnáct a já se chystám vám vyfotit fotky před a následně i po a určitě vám dám vědět. :)



Teď zpětně si říkám, že jsem fakt ráda, že jsem nákupy a PR balíčky rozdělila, protože mám takový pocit, že jsem nakupovala docela dost a článek by byl zase zbytečně dlouhý. Takhle si to snad víc užijete a dozvíte se o všech novinkách o malinko podrobněji. :) Dejte mi vědět, jestli vás něco zaujalo, případně co plánujete zkusit a já se budu těšit zase příště. Krásný den!


*PR vzorky, jak se dá v článku s PR balíčky čekat :)

13 komentářů:

  1. LUcka, pekný večer.
    Už dlho sa mi nestalo, že by som sa k TVojmu článku dostala v deň kedy vyšiel :). Plním si záväzky v Novom roku :).
    Zaujali ma predovšetkým nové kúsky z Dermalogicy.
    Braun spolu s Philipsom sú asi jediné značky v našej domácnosti čo sa týka malých spotrebičov v kúpeľni, iné ani nemáme. Kvalita je kvalita.
    Naopak, aj keď Medik8 zbožňujem, nič čo je micelárneho pôvodu alebo sa spomína v názve nepoužívam, zo zásady. Viem, divné. Ale mala som extrémnu reakciu na očiach aj pleti z kvalitnej micelárky a odvtedy tento typ produktu vypúšťam zo svojej starostlivosti.
    Skúšať plánujem viac vecí zo značky AnneMarie Borlind. Neskutočne ma táto nemecká kvalitná značka zaujala, začala som používať veci na deň a plánujem aj nočné kúsky.
    Clinique má úžasné produkty a ani tieto nevyzerajú zle. Len keď ja už používam C aj A od Medik8 (C ráno a A večer) a asi by nebolo veľmi dobré dopĺňať ešte aj toto).
    Sviečku si už minula a využila ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to s těmi micelárkami chápu, taky mám pár věcí, které mám nějak zafixované a horko těžko se mi ně mění názor. :)) Tuplem, pokud si měla špatnou reakci, tomu rozumím na sto procent. Značku kterou zmiňuješ vůbec neznám snad jsem o ní ani nikdy neslyšela, budu se muset podívat. A svíčku myslíš tu Carven? Ještě jsem ji ani nezapálila, ty krásný si šetřím :))

      Vymazat
  2. Na tvůj blog občas zavítám, byť se asi nemůžu označit za pravidelného čtenáře. Oceňuji krásné fotky, celkově - moc pěkný blog, opravdu. Tenhle článek mi ale nedá jinak, než zanechat tu komentář.
    Bohužel, velmi špatně se čte. Bylo by dobré zopakovat si, kde se ve větách píšou čárky, a že někdy se čárka píše i před "a". Dle mého názory by to pozvedlo už tak velmi dobrou úroveň blogu na úroveň ještě lepší :-)
    Hezký den, Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je mi líto, že se ti článek kvůli třem chybějícím čárkám špatně četl.. :) Bohužel, ani já nejsem dokonalá a jsem si stoprocentně jistá, že v každém mém článku jsou chyby a i v těch dalších budou, jsem jen člověk, píšu po nocích, když děti spí a doslova už většinou pro oči nevidím, dokonce dost často nevidím ani ty věci, co mi blogger podtrhne, protože je podtržené kde co. :) Dělám to pro radost a kvůli obsahu a snad mi občasnou chybějící čárku, překlep, nebo špatně poskládanou větu moji čtenáři prominou :)

      Vymazat
  3. Cauky, glamglow olej uz u nas v prodeji je 🤗

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci moc děkuji! :) Buď jsem to přehlédla, když jsem to hledala, nebo tam v době psaní ještě nebyl. .) Každopádně díky za update:*

      Vymazat
  4. https://www.douglas.cz/p/glamglow-charcoal-clarifying-oil-038927

    OdpovědětVymazat
  5. Najviac ma zaujali tie séra od Clinique, už dlho plánujem vyskúšať niečo s vitamínom C :) Aj tá paletka rozjasňovačov vyzerá veľmi dobre :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už si skincare bez vitamínu C nedokážu představit :)

      Vymazat
  6. Zrovna včera jsem uvažovala nad pořízením epilátoru, ale pořád z toho mám celkem strach :-D

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  7. Skvěle zpracovaná recenze s povedenými fotkami :) Také přemýšlím nad koupí epilátoru nebo nad laserovou epilací tady. Zajímalo by mě, jak jsou na tom epilátory Braun s výdrží hladkých nohou po epilaci? Výrobce slibuje až 3 týdny. Potom bych se taky chtěla zeptat, zda při holení s těmito epilátory nezarůstají (příp. pokud ano, tak jak moc) chloupky. Děkuji :)

    OdpovědětVymazat