pondělí 6. března 2017

Marie Claire Beauty Box || Jaro 2017

Dnes mám pro vás článek o další krabičce krásy, tentokrát jarní vydání poměrně oblíbeného Marie Claire Boxu. Krabička je to v pořadí již čtvrtá, a protože jsem tu první neměla, pro mě je to krabička třetí. A jak jsem s ní spokojená se dozvíte v článku.



O podzimním boxu jsem psala v tomto článku a byla jsem z něj nadšená. O zimním boxu jsem psala zde a jeho obsah byl pro mě tak půl na půl. Oba předchozí boxy jsem si kupovala sama a jarní box mi nečekaně přišel k recenzi, z čehož mám samozřejmě radost a děkuji za něj, protože bych si ho koupila tak jako tak. Box stojí 849,- což je podobná cena, jako za ten minulý. Koupit box a prohlédnout si obsah můžete zde.

Obsah boxu je poměrně rozmanitý a jako docela velký bonus je součástí krabičky i předplatné časopisu Marie Claire na sedm měsíců, což považuji za rozhodující při koupi boxu. Cena za krabičku se tak výrazně sníží a pokud si časopis i tak kupujete, je to vyloženě výhodné.



Co se obsahu boxu týče, začala bych Mitomo maskou, která byla i v minulém boxu. Naštěstí jsem dostala verzi, kterou jsem ještě nikdy neměla a ráda ji vyzkouším. Výběr masky ale bude spíš o náhodě a myslím, že můžete dostat tu samou, kterou jste měli minule. Což samozřejmě nebude vadit nikomu, kdo má masky Mitomo rád. :) Z pečující kosmetiky chvílím miniaturu termální vody Avéne, kterou si sama kupuji a nosím v kabelce a na cestách a také krém na tělo od Rituals, který má pře-krás-nou vůni a těším se, až ho vyzkouším. Dalšími produkty je miniatura denní péče proti stárnutí od Vichy, šampon a kondicionér od Natura Siberica, které také ráda vyzkouším a to samé platí o lesku na na vlasy od Toni & Guy.




Z dekorativní kosmetiky je asi nezajímavějším kouskem rtěnka od Kailijumei - gelová průhledná rtěnka, ve které jsou zalité zlaté plátky a květina. Pokud se nepletu, rtěnka by se na rtech měla zabarvit do jemné růžové a to také dělá. Na rtech je příjemná a funguje jako zabarvený balzámek. Co se jí ale nedá upřít je, že prostě vypadá nádherně. :) Z dekorativní kosmetiky mě potěšil i lak na nehty Sally Hansen, které z drogerie považuji za ty nejlepší a moc mi sedí svými vlastnostmi. Měla jsem štěstí a i barva se mi moc líbí, výrazná tmavá růžová. A posledním produktem je miniatura řasenky od Earée Lauder, kterou jsem již měla a mám ji ráda, takže najít ji v boxu neurazí.






Celkově mi obsah boxu přijde rozhodně lepší, než ten minulý. Je mi jasné, že je to o preferencích a co kdo má rád a používá, a proto zas a znovu musím říct, že jako největší pozitivum vidím to, že si obsah boxu můžete prohlédnout předem, Já jsem obsah předem neznala, takže jsem při rozbalování měla opravdu překvapení a první dojem byl velmi dobrý. Box mi tentokrát přijde praktický, právě tělovým mlékem, péčí o vlasy a termální vodou, ale opravdovou radost mám i ze rtěnky a laku na nehty. Na podzimní vydání sice nemá, ale to stálo přece jen ještě o několik set víc. Box bych zařadila někde mezi podzimní a zimní box, ale i díky předplatnému mám pocit, že cena je adekvátní a jsem ráda, že ho mám doma. :)

Napište mi, jestli jste si box koupili, nebo ještě odoláváte a co se vám z něj líbí nejvíc. :) L.

12 komentářů:

  1. Teda s tím předplatným mi vyrazili dech! MC je snad jediný časopis pro ženy, který se dá číst:-) Mě už by v boxu asi zaujala jen řasenka od EL, tělové mléko od Rituals a maska na pleť. Lesk na vlasy od TG mám a jednou větou: nenadchne, neurazí:-) Natura Siberica mě obecně jako značka vůbec neláká, ani nevím proč:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Narovinu - kdyby tam to předplatné nebylo, tak by ten box byl dost slabý, ale s ním je to úplně jiná :) Já si časopisy kupuji, ráda v nich listuji a koukám co je nového, vím že je to reklama a nic mě nenutí si nic z toho kupovat, roky si kupuji předplatné Elle a Marie Claire občas, takže pokud budu mít to předplatné i já, budu jenom ráda :)

      Vymazat
  2. Ja už mám tento box doma, je to môj prvý Marie Claire box, a aj keď jeho cena nie je zrovna najnižšia, myslím, že s tým 7-mesačným predplatným sa celkom oplatil :) Z celého obsahu ma najviac zaujalo telové mlieko Rituals, ktoré má úžasnú vôňu, taktiež lesk na vlasy, rúž, maskara, v podstate so všetkým som veľmi spokojná a všetky produkty rozhodne využijem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím, že se vyplatí s tím předplatným. :) Nejlepší byl ten Sephora box, ale ten taky stál nějakých 1400,. takže i tak jsem spkojená :)

      Vymazat
  3. Čirou náhodou jsem byla s Rendy když jej rozbalil a a nevypadal vůbec zle, ba neopak ! Jaká je ta rtěnka s kytkou, ta mě baví ! :)

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  4. U mňa je to už štvrtý box MC. Pre mňa bol najlepší ten úplne prvý, pretože obsahoval najmä starostlivosť o pleť kvalitných drahých značiek a našla som si tam, resp. vyskúšala prvý raz 2 vynikajúce značky, ktoré sú pre mňa už súčasťou starostlivosti.
    Tento box, aj najmä vďaka predplatnému, je vcelku vydarený a za mňa spokojnosť. Určite využijem všetko.
    Prijala by som, ale to sa určite nesplní, aby tieto boxy od MC obsahovali produkty z drahšieho spektra (aj za cenu toho, že bude drahší) kvôli vyskúšaniu rôznych vecičiek.
    Takže za mňa ROZHODNE ÁNO, kupovať budem naďalej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máme úplně stejný pohled na věc - také bych klidně box za vyšší cenu s tím, že by v něm byly i luxusnější značky, které člověk může vyzkoušet v množství větším, než pytlíkový vzorek - ze kterého člověk nepozná většinou vůbec nic :)

      Vymazat
  5. No s předplatným se určitě vyplatí, ale sám o sobě mi přijde box celkem nudný, jako nic moc produkty v něm.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně nudný nepřijde, nudný mi přišel ten minulý, bude to hodně o preferencích :)

      Vymazat
  6. Teď mě začíná mrzet, že jsem nezkusila tu předchozí verzi. Tady pro mě není téměř žádný atraktivní produkt, nevyužila bych je nebo jsem je už vyzkoušela (řasenka EL). Tak uvidíme příště :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já v to vkládám velkou naději, třeba by mohli zase udělat spolupráci se Sephorou, to bylo bezvadný :)

      Vymazat