čtvrtek 6. dubna 2017

Tom Ford Summer Soleil kolekce || Novinky

Léto se pomaličku blíží a já tentokrát nemusím hubnout do plavek, třikrát hurá. :) O to víc se můžu zabývat kosmetickými novinkami a nadcházejícími letními kolekcemi kosmetických značek. Ta, o které bude dnes řeč, Tom Ford Summer Soleil, je již dostupná i u nás ve vybraných parfumeriích Douglas a nejen o této kolekci, ale i dalších malých radostech, bude dnešní článek.



Na představení novinek, parfémů, novinek i stále kolekce jsem byla pozvána do Douglas Palladium, kde se o mě staral úžasný a milý Martin. Dozvěděla jsem se toho spoustu hlavně o parfémech a měla možnost si je vyzkoušet, abych pak měla co psát na wishlisty, ale také o novinkách v kolekci, které jsou jako vždy krásné. Jak už určitě víte, minulý rok na podzim jsem v USA sháněla limitovanou zimní paletku Eye & Cheek, ale bohužel jsem ji nesehnala. Díky hodné kamarádce mám ale alespoň tu letošní letní - Soleil Eye &Cheek Palette (02 warm), (která je té ze zimní kolekce velmi podobná), ale bohužel u nás také nebude. O to víc jsem nadšená, že ji mám, ale ani tak není potřeba smutnit, protože zbytek kolekce u nás už je a je naprosto nádherný!

V kolekci Soleil Summer 2017 najdete nový Ultimate Bronzer, který zaujme hlavně svou velikostí, protože je opravdu obří a do kabelky a možná ani do šuplíku si ho nejspíš nedáte. Kromě nádherného bílo zlatého obalu má také novou gelovou texturu, která se dá použít jak na sucho, tak na mokro a také se nerozmazává klasickým způsobem, ale jen tahy ze shora dolů. V menším balení pak jsou jako obvykle klasické bronzery. Novinkou také je, že ty ze současné stálé nabídky už nebudou vyráběny ve velkém balení, to teď bude patřit právě Ultimate bronzerům.



Součástí displeje jsou i krémové tvářenky Cream Cheek Color ve třech překrásných odstínech a dva kompakty s rozjasňovači, tvářenkami a bronzerem. První je Sheer Highlighting duo, kde jsou navzdory názvu dva moc pěkně pigmentované rozjasňovače, jeden nazlátlý a druhý narůžovělý, které se pro lehký lesk dají nanášet i na mokro. Druhé je Sheer Cheek Duo, které obsahuje dvě tvářenky, jednu teplou světlejší růžovou a výrazně růžovou a nakonec velké trio Soleil Contouring Compact, které obsahuje rozjasňovač, tvářenku a bronzer.

V kolekci také najdete Cream & Powder Eye Color stíny v kalíšku, Clutch-size Lip Balm balzámy na rty s kulatou špičkou pro pohodlnou aplikaci bez zrcátka, hydratační rtěnky Moisturecore Lip Color, tekutý rozjasňovač/rozjasňující bázi Skin Illuminator, bronzující primer, bronzující gel a nesmí chybět ani tělový olej se zlatými třpytkami Soleil Blanc Shimmering Body Oil. Na celou kolekci a spoustu dalších se můžete podívat na oficiálních stránkách Tom Ford, kde jsem si půjčila i promo fotky k produktům.




Kromě dekorativní kosmetiky jsem si vyhlédla i několik parfémů a to zejména z řady Private Blend, která působí nesmírně luxusním dojmem. Ze všech vůní mi jsou nejblíž Cafe Rose a absolutním vítězem je pak Santal Blush a pro mého manžela, který také dokáže ocenit zajímavý a unikátní parfém, jsem vybrala Tobacco Vanille, což je naprosto dokonalá, hodně těžká a opojná kouřová vůně se sladkým tónem vanilky. Láska na první přivonění a pokud se někdy objeví u nás doma, je úplně jasné, že mu na ni budu potají chodit i já. :) Jestli si užíváte luxusní a zajímavé vůně i vy, doporučuji si jít nechat odborně poradit a vše osobně vyzkoušet, protože to vážně stojí za to. Řadu Private Blend ale seženete pouze v Praze v Palladiu a na Příkopech, ale případně se dá nakoupit i přes eshop Douglasu.


To nejlepší nakonec, což jsou, jak jinak, moje nové kousky do sbírky. :) Na akci jsem dostala na vyzkoušení Skin Illuminator, který se dá přidat do makeupu nebo pleťového krému a také jsem si mohla vybrat rtěnku ze stálé kolekce a asi nikoho nepřekvapí, že jsem si vybrala nádhernou a přirozenou Blush Nude. Jako velmi milý bonus jsem dostala tělový sprej se stejnou vůní Tobacco Vanille, o které jsem básnila v odstavci výše, aby ho mohl vyzkoušet i můj manžel, který už se stihl zamilovat stejně jako já, jen tak mimochodem. :) 

Nicméně bych to nebyla já, kdybych si nutně nepotřebovala ještě něco koupit a tak jsem z limitované kolekce vybrala překrásné duo s rozjasňovači a také jsem vzala Eye Defining Pen - oboustranné linky ve fixu, které jsou na mém wishlistu už asi rok a to zejména díky mé oblíbené Tati Westbrook.









Snad jsem nezapomněla na nic, co jsem vám chtěla ukázat a povědět a doufám, že jste se při čtení dobře bavili. :) Tímto se tedy s vámi loučím a vy mi dejte vědět, jak se dnešní článek líbil a jestli vám taky nad novinkami a limitkami občas ukápne slza štěstí, stejně jako mně. :) Mějte se krásně! L.

11 komentářů:

  1. Božeee!!!! Všechno vypadá tak dokonale! Brečím!
    Miluju highlightery, a tak bych si vybrala to duo! ♥ Krásaa!!! ♥♥♥
    ................................................................................................................................................................................
    Znám tě už moc dlouho a jsi mi hrozně milá a sympatická a hodňoučká (až je mi úplně blbý psát ti tohle, jak jsi miloučká! :D ) ! ♥ Mám tě moc ráda!!! ♥♥♥
    Mám také blog a je to něco, co miluju, a tak by mě nehorázně potěšilo, kdyby ses na můj blog podívala! Moc by mě zajímal tvůj názor!
    Uděláš mi tím největší radost na světě!
    Přeji ti mnoho štěstí, lásky a úspěchů!
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Jedna slza? Spousty! Spousty! Článek je povedený jako vždy. Já se zítra půjdu na Sheer Cheek Duo podívat. Tak nějak jsem se morálně přesvědčila, že za to stojí, tak uvidíme „naživo“. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Update: Mám ji. Je krásná. Původně jsem chtěla odstín Bicoastal. Ještě ráno jsem si říkala, že na tu růžovou nemám vůbec náladu, že to asi nedopadne. Nakonec jsem do Palladia přeci jen šla, a našla jsem Paradise Lust. Netřeba komentáře. :)) Navíc, mladý muž u displeje Tom Ford byl překvapivě velmi milý, ale zároveň velmi profesionální, docela potěšění nakupovat.

      Vymazat
    2. Koukám, že sis poradila :-D No jako nebudu lhát, leží mi v hlavě i to tvářenkové duo... Uvidíme, co se stane... :-) Btw jestli ten chlap byl menší blonďák, tak to je Martin kterého zmiňuji v článku, člověk na svém místě! :-)

      Vymazat
  3. Opět nádherné fotky a článek bez chybičky ! Jak ty to děláš? :)

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji a odpověď je, snažím se :-D Ale sama se raději nechválím, naopak, všude hledám chyby :-)))

      Vymazat
  4. ach,to je nádhera! úžasné fotky, a tie produkty :) všetky by som brala :) tie rozjasňovače majú brutálnu sýtosť ! :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Nádhera ! Prenádhera ! Až neviem čo z toho by som si vybrala, ale zrejme tie krásne červené rúže (klasiky).
    A fotečky, ako obvykle, skvelé !!!

    OdpovědětVymazat
  6. Bezvadný článek, krásně nafoceno, super produkty. Je to prostě pecka :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat