sobota 9. prosince 2017

Tipy na dárky || Vánoční edice 2017

Tak jsem si uvědomila, že letos ty Vánoce trochu zanedbávám. Ani tak ne ty doma, ale spíš ty na blogu. Tak snad vám absenci vánočně laděných článku vynahradí aspoň trochu ten dnešní. Bude o dárcích, které jsem pořídila pro svou rodinu a kamarádky a něco málo navíc. :) Pokud náhodou víte, že ode mě nějaký ten dárek možná dostanete, prosím, abyste tenhle článek pro vaše vlastní dobro (a hlavně překvapení), raději nečetli. :)


Nejtěžší bylo jako vždy vybrat dárky pro manžela. Co koupíte někomu, kdo má všechno a nepotřebuje nic. A co potřebuje a chce, si prostě koupí během roku. Takové lidi bych zakázala. :)) Navíc není nikdo z mého okolí schopný dát si pár dárků na dejmidarek.cz... A jediný, kdo tam něco má, jsem já. :) Přiznám se, že jsem ani moc vánočních článků tento rok neplánovala. Za prvé mám opravdu jen velmi málo času a za druhé mi minulý rok přišlo, že vás ani moc nebaví. :) Takže se budu držet spíš kosmetiky a ukážu vám, co jsem koupila pro své kamarádky a rodinu. Pokud jste minulý rok vánoční články nečetli a budete to chtít napravit, nalinkuji vám je tady.



Vlastně nemám moc co k dárkům psát. Většinu z nich sama mám a jsem s nimi spokojená, proto se o ně chci podělit i se svými blízkými. Je to vlastně logické, chci jim dát ty značky a produkty, o kterých si myslím, že se jim budou líbit a vím, že jsou kvalitní. Což je drobný náznak i pro vás. :)

Hlavně mi řekněte, že nejsem jediná, kdo miluje dávat i dostávat různé balíčky a krabičky. Já vánoční sety můžu v jakékoliv podobě a dostanou je i všichni v mém okolí. :) Vybrala jsem jich hned několik. V první řadě dva balíčky Clarins. Tahle značka je mi prostě sympatická a téměř vše mi sedí. Hlavně jejich produkty na rty miluju, oleje a lesky. Takže první balíček obsahuje právě čtyři miniatury na rty a druhý zase řasenku v plném balení a odličovač očí.

Trochu mě překvapilo, že už ani jeden ze setů není k dispozici na eshopu, takže vám je nemůžu nalinkovat. Každopádně, pokud budete mít cestu do Sephory, zkuste po nich mrknout, jsou opravdu moc hezké. Ostatní balíčky Clarins.



S mojí nejlepší kamarádkou milujeme Art Sticky od Bobbi Brown, jenže já jsem v poslední době objevila saténové a matné rtěnky v tužce od NARS a na tuhle krabičku se dvěma mini tužkami jsem koukala už dlouho. Bohužel to nejsou moje odstíny, takže jsem se rozhodla je vynechat, byť jsem měla tendenci si je koupit i tak. Protože jsou to mini tužky, že jo. :) Nakonec jsem je ale stejně vzala, právě pro moji kamarádku, která tyhle temně rudé a vínové miluje. A mně jich ve sbírce stačí jen pár.


Vždy, když ke mně chodí kamarádka na návštěvu, děláme si takový malý Tour de moje kosmetická sbírka, aneb co mám nového. :) Zkoušíme, swatchujeme, čicháme a já nenápadně pozoruji, nad čím se vzdychá nejvíc. Ze všech vůní, které doma mám, se nejvíc líbil Michael Kors Turquoise, což je i moje oblíbená vůně, takže jsem ji musela koupit také. Snad bude radost pod stromečkem velká. :)


Ačkoliv mám spolupráci se značkou NUXE a zásobu olejů mám takovou, že bych se v ní mohla koupat, nechávám si je pro vás do soutěží a taky pro sebe, ehm. :) Ale Vánoce bez NUXE by nebyly ty pravé Vánoce. Jako každý rok, už asi čtyři roky, doplňuji kamarádkám koupelnu o suchý olej a letos jsem k tomu přidala i dva parfémy. Já jsem si ten svůj koupila už před lety a nedám na něj dopustit. Fotka je telefonem, protože jsem chytře začala balit dárky a o dva dny později jsem si řekla, že bych mohla napsat tento článek. Tak mi to odpusťte, když jsou ty Vánoce. :))) 

Stejně tak už jsem přišla i o roztomilý a super výhodný set krémů GlamGlow Glow Starter, ten už totiž má jedna z mých kamarádek doma, protože má na konci listopadu narozeniny. Já sama mám tento krém a zároveň primer v plném balení a jsem s ním nad míru spokojená. (Článek s recenzí) Navíc tenhle set obsahuje třikrát 15 ml, což je skoro jedno velké balení a stojí jen 650,- a jsou v něm všechny tři barevné varianty! Jestli na něj ještě někde narazíte, rozhodně ho berte.


U GlamGlow ještě chvíli zůstaneme a ukážu vám ještě jeden super roztomilý dárek. Výhodnost už asi není tak velká, ale na vyzkoušení masek ideál. Cracker s maskami Supermud a Gravitymud je bezvadný nápad a super jako doplněk třeba k nějakému většímu dárku, takže jsem ho v Sephoře nemohla nechat. Na eshopu už není, ale na prodejnách myslím nějaké ještě budou, snad :)



Parfém nosí jako doplněk asi každá žena a je to vděčný tip na dárek. Tedy pokud aspoň trochu tušíte, jaký parfém, nebo jaká vůně, se bude dotyčné/mu líbit. Já se zamilovala do Jo Malone už před nějakou dobou a jsem ráda, že je tahle značka konečně i u nás. Protože je Jo Malone o vrstvení, pro kamarádku jsem vybrala raději dvě menší vůně. A taky je to sázka na jistotu. Nebo aspoň o trochu větší jistotu, že se bude aspoň jedna z kolínských líbit. Tenhle dárek je konkrétně pro Irinu, kterou asi znáte  z Instagramu a já jsem jí vybrala Basil & Neroli a Black Cedarwood & Juniper, protože má ráda nevšední a dřevité vůně. Každopádně zajděte očichat, vyzkoušet zdarma rituál péče o ruce a třeba si i vyberete nějaký ten dárek. 



Nakonec tu mám paletku očních stínů. Výjimečnou paletku stínů Natasha Denona, kterou jsem koupila své kamarádce a doufám, že udělá stejnou radost jako mně paletka Sunset Palette. Protože nemá ráda teplé stíny tak jako já, vybrala jsem ji druhou variantu, paletku Lila Palette. Je naprosto nádherná a budu si ji muset koupit také, ehm.. Každopádně je tohle ten typ dárku, který ocení zejména sběratelky kosmetiky, aka kosmetické fanatičky. :) Mezi které se hrdě řadíme a Natasha Denona je jedním z cílů, kam se člověk s radostí propracuje a prokouká na YouTube. :)



Jak jsem psala v úvodu, dárky pro manžela jsou za trest. :)) Každý rok, už šesté Vánoce, s výběrem bojuji a nikdy vlastně nejsem zas až tak spokojená a chtěla bych něco extra, což v dnešním článku nenajdete, protože jsem to opět nenašla, ha ha. První volba byla sázka na jistotu. Oba dva jsme nadšení z parfému Tom Ford Tobacco Vanille, který má manžel ve velkém balení 250 ml. Je to úžasná osobitá, tak nějak zastřeně sladká, tabáková vůně, která mu pasuje tak, jako by snad byla navržena pro něj. Parfém tedy nepotřebuje, za to jsem mu vzala další tělový sprej ve stejné parfemaci. Na to, že je to pouze sprej, je intenzivní a vydrží vonět velmi dlouho. Skoro jako klasický parfém, jen vůně je o malinko jiná a méně sofistikovaná. Ke spreji jsem ještě vybrala olej na vousy v té samé parfemaci. Váhala jsem, jestli nevzít Neroli Portofino, ale nakonec jsem sáhla po ověřené kombinaci tabáku a vanilky.


U dárků pro manžela ještě chvíli zůstaneme a udělám jednu ze dvou výjimek dnešního článku a podělím se s vámi i o pár nekosmetických dárků. Pokud vaše drahá polovička, nebo kdokoliv jiný, rád cestuje, možná by se mu mohla líbit stírací mapa. Já jsem tak trochu objevila Ameriku, protože jsem doteď o takové mapě nevěděla. Věděla jsem o různých nástěnných, korkových a tak dále, ale stírací mapa je můj nový objev. Vybrala jsem extra velkou Luckies ze ZOOT, která má šířku skoro metr a je černo zlatá. Myslím, že se bude u manžela v kanceláři vyjímat. Původně jsem na ni chtěla sehnat i rám, ale to se mi nepovedlo, takže bude jenom tak. A když už jsme u cestování, jako tradičně dostane manžel pod stromeček letenky, aby si od nás mohl odpočinout, :)) Původně jsem je kupovat nechtěla, protože minule se mi to pěkně vymstilo, ale už se těším, až si v mapě setře další místo. :) Myslím, že se mu to bude líbit také a jsem zvědavá, kolik zemí už se mu celkem povedlo navštívit. Tipuji tak třicet pět. :)



Pokud ještě pořád sháníte nějaký dárek a nevíte si rady, pak je tu ještě *Dárková krabička. Já už jsem vám o ní jednou psala v tomto článku. Jsem s touto službou nadmíru spokojená a byla jsem velmi ráda, že jsem si další takovou mohla před Vánoci poskládat. Líbí se mi servis, nabízené produkty, pečlivé balení. Celkově velmi milá spolupráce a nebojím se vám ji doporučit, protože nepochybuji, že pokud ji využijete, budete spokojeni stejně jako já. Eshop. kde se na krabičky můžete podívat.

V nabídce dárkové krabičky je mnoho položek, ze kterých si balíček můžete sami poskládat, nebo si vybrat jeden z připravených. Já jsem si ten svůj zase poskládala a jsem z něj nadšená. Vybírat můžete nejen z různých dobrot, kosmetiky a drobných doplňků, ale na eshopu najdete i třeba ultra roztomilé plecháčky a samozřejmě marshmallows. Ty v zimě prostě nesmí chybět. Já si vybrala plecháček s medvídkem, horkou čokoládu s chilli, marshmallowny a taky skleničku s máslem z vlašských ořechů s vanilkou a rumem. Sbíhají se mi sliny jen o tom píšu a mám v plánu s ním namazat nějaké to vánoční cukroví, co ještě neslepené čeká na svůj čas. Napečeno mám už sedm druhů a tohle bude zlatý hřeb. :))





Nakonec jsem do balíčku přihodila ještě mýdlo, tentokrát s vůní růží. Vzala jsem si tohle kouzelné mýdlo v krabičce i minule a byla jsem z něj nadšená. Nejen že krásně voní a je velmi jemné, ale plechová krabička pak může zůstat na další použití a dělá z mýdla hezký dáreček. Během focení jsem si udělala autentickou atmosféru a celým pokojem mi voněla horká čokoládu z plecháčku a syn Alex ujídal marshmallowny. Úplně jsem se díky tomu začala těšit na Vánoce. :)



Ještě chvíli zůstaneme u kosmetiky a to konkrétně u té přírodní a bio. Jak víte, mám ráda mainstream a klasické značky, ale konkrétně třeba v péči o pleť se přírodním produktům nebráním. Třeba značku Onest už chci zkusit dlouho a nejen tu jsem mohla omrknout v Líčírně. Líčírna Organics je skvělý projekt, kdy máte všechny přírodní značky, jako třeba Alima Pure, Ilia Beauty, nebo Inlight, na jednom místě a nejen že si je můžete vyzkoušet, ale můžete se s nimi rovnou nechat nalíčit a všechno si důkladně osahat. Mě osobně nejvíc zaujala značka Inlight a konkrétně jejich sincare. Láska na první pohled a musím něco zkusit!






Čímž se dostáváme k mému tipu na skvělý dárek. Pro všechny milovnice přírodní a bio kosmetiky mají v Líčírně *poukazy na líčení a konzultaci, v hodnotě 1500, 2000 a 3000,-. Podle mě je to krásný dárek a dostane ho i jedna z vás, protože mám jeden navíc a chystám soutěž na svém Instgramu. A pak už bude na vás, jestli někomu darujete, nebo si dopřejete chvilku zdravé krásy pro sebe vy. :) Každopádně se mi projekt líbí a jak už to tak bývá, kdykoliv zajdu do obchodu s kosmetikou, musím si sama pro sebe něco vybrat, Řekněme, že třeba pod stromeček. Aby se neřeklo, ha ha.




Dostali jsme se na konec článku s mými tipy a já bych vám ještě chtěla ukázat několik setů, které stojí za to. Většinu z nich už jste viděli v článku s nákupy, tak sem přidám jen jejich popis, cenu a hlavně fotky. Jsou to balíčky, které jsem dostala od značek k Vánocům já. :)) Nicméně mě zaujaly a myslím, že by se některý mohl líbit i někomu z vás, nebo se třeba necháte inspirovat na pěkný dárek pro vaše blízké.

Nádherné sety Oribe, plus je k nákupu setu jako dárek balíček Oribe Strike Gold Kit!
*Oribe Travel Essential Kit, s balzámem a parfémem, 1690,-






Origins má moc pěkný *balíček s péčí Plantscription, na vyzkoušení, nebo třeba jako dárek pro maminku, babičku.. Ten by měl být v kamenných Sephorách za cca 1500,-.




A nakonec *limitka M.A.C Snow Ball.. Článek s recenzí máte tady a myslím, že něco z této kolekce potěší každou malou i velkou parádnici. Nádherné obaly, nádherné produkty a na eshopu je ještě spousta věcí k dostání.




To je z dnešního článku vše a já doufám, že se vám líbil. Podělte se se mnou, co jste svým přátelům a rodině pořídili vy, jsem zvědavá a potřebuji si udržet vánoční náladu celý den každý den až do Vánoc. Takže si ráda počtu. :) Přeji vám krásnou sobotu a klidnou zítřejší druhou adventní neděli! A pojďme se modlit za bílé Vánoce! L.

*produkty označené hvězdičkou jsem dostala od značky/firmy k recenzi, nic to ovšem nemění na tom, že vám doporučuji jen to, co se mi líbí a co mám ráda.

22 komentářů:

  1. Krásne tipy na exkluzivne darčeky. Inak k tomu manželovi, to nielen manželovi, ale všeobecne chlapom sa kupuju tažko darčeky. Pre ženy v mojom okoli mám vždy tolko nápadov a tipov a chlapi, tak to je strašne - nikdy neviem, čo im kupit.

    OdpovědětVymazat
  2. Haha s tím Dejmidarek znám.... ale aspoň ségra tam je, takže si vymeňujeme dárky, které opravdu chceme.
    Co se týká manžela, tak mám stejný problém. Co potřebuje, to si koupí, takže musím sehnat něco co chce, ale nenapadne ho to :-) nebo to nemůže jen tak koupit - např. když jsme v létě na dovolené v zahraničí, něco mu tam tajně koupím a schovám pod stromeček. Také jsou dobré personalizované dárky, s monogramem apod. Letos jsem objednala kožené “catch-all” s monogramem (na Etsy). Pak jsem našla sadu tři láhví whiskey z různých sudů, tak to mu taky udělá radost. No prostě něco takového. Jinak elektronika to jistí, on neváhá utratit peníze za nový telefon pro mě, ale sobě si nekoupí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je právě problém - alkoholu má manžel dost, případně si ho sám koupí, nech zvu vědět, co všechno má v kanclu :D... Stačí mi co máme doma. Manžel totiž nepije, až na úplné výjimky. Takže všechny ty drahý whiskey co kdy dostane mu zůstanou :). A telefon do kupuje, když ho kupuje mně. A z elektroniky jsem mu už všechno koupila, má tři GoPro, dron, kameru do auta.... A teď babo raď :D

      Vymazat
  3. Ja mám zas najmenší problém kúpiť darček manželovi. Keďže rád číta, nejaké knihy sa nájdu vždy. Na druhú stranu, nerada kupujem len knihy, takže väčšinou sa snažím ešte prihodiť aspoň niečo maličké, aby to neboli stále len knihy. Tento rok dostane predplatné svojho obľúbeného časopisu (a ja dúfam, že v tej predplatiteľskej súťaží vyhrám tie hodinky :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Knihy si kupuje můj manžel sám :( máme jich tak šest set a už se nevejdou do knihoven :D závidím ti, že máš nápady :-)

      Vymazat
  4. Teda mňa úplne teraz mrzí že už mám skoro všetky darčeky nakúpené :D Obzvlášť ďakujem za tip na dárkové krabičky, to je fakt bomba, odkladám do šuplíčku na budúci rok. A tie MAC limitky, ach. Tým by som najradšej obdarovala seba. :D Díky díky za pekný článok, moc často nekomentujem, ale moc rada čítam a sledujem. :)
    Andy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že jsi objevila něco nového :) A taky děkuji za přízeň! :)

      Vymazat
  5. Ten plecháček je nejvíc roztomilý :D :) O Líčírně teda slyšim poprvý a docela dost mě to zaujalo, někdy mě fakt mrzí, že nejsem z Prahy a takovéhle podniky prostě nemůžu ozkoušet, protože kvůli škole a práci mám volné jen víkendy (kdy fotím na blog a spím :DD). Skvělé tipy, takové promyšlené.. :) to mě baví!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak třeba někdy o víkendu, až budeš mít volno.. :) je to rozhodně zajímavý projekt a je nový, proto jsi o něm možná ještě neslyšela :)

      Vymazat
  6. Nádherné, opravdu bezva tipy na dárky :)
    Já jsem vždy na Vánoce spíše pro maličkosti pro radost, avšak někdy se mi samozřejmě také nepovede stát při zemi. Moc se mi líbí vybraná kosmetika poskládaná z kvalitních věcí a souhlasím, každý tak trochu vybírá dle toho, co se zamlouvá jemu a není na tom nic špatného. :) Vánoční edice M.A.Cu je překrásná, sama bych ji chtěla vlastnit.
    Velice mě překvapila dárková krabička, vidím to poprvé a hned bych toho nakoupila mraky pro všechny. Děkuji za tip na stránku, kde mohu vybírat dárky i na jinou příležitost.

    OdpovědětVymazat
  7. Natashu vůbec neznám, ale ta paletka vypadá luxusně :) Chvíli jsem si myslela, že je to dokladovka :) Darkovou krabicku si ukládám do oblíbených, protože je tam fůra pěkných nápaditých dárečků :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Natasha Denona je v zahraničí hodně oblíbená :) a taky pekelně drahá :)))

      Vymazat
  8. Moc krásné tipy na dárky :) Moc se mi líbí dárková krabicka. Ten hrnicek je nejvíce roztomilý :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  9. velmi hezke, urcite vyzkousim - diky. Jinak ja jsem koupila segre jeste tuto uzasnou kabelku https://www.naine.cz/j-hoop-kabelka-nighty-sky.html tak se musim pochlubit. Doufam, ze bude mit radost, co myslis?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každý dárek určitě potěší, když je koupený, aby udělal radost ;-)

      Vymazat
  10. Děkuji za tipy, já jsem se na tvé vánočně laděné články těšila moc. S těmi chlapy máš pravdu, to je vždycky nejtěžší, i když letos pár nápadů mám. Taťka si potrpí na nějakou tu kvalitní lahvinku, takže dostane luxusní rum a k tomu ještě knihu o rumu, kde je historie, popis jednotlivých značek, ale i recepty na míchané drinky. Přítel si přál takovou čínskou designovou konvičku na sypaný čaj, protože ho má moc rád a chodíme spolu do čajovny, takže pro tu jdu dneska a přibalím mu k ní samozřejmě i kvalitní sypaný čaj, potom si přál přídavné topení do auta, to už mám na cestě a ještě nějaké tričko. Osobně ještě ráda dávám různé vouchery na pobyt nebo večeři, popř. lístky do kina, do divadla, na concert atp. Taky mě osobně (kromě kosmetiky :-) ), potěší nejvíc zážitek, protože hromadění věcí už jsem začala nesnášet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem je minulý rok psala s láskou a měla jsem u nich poloviční čtenost :))) tak jsem si myslela, že vás vánoční články moc nebaví a psát je nebudu... :) Nakonec možná něco dohromady dám. Jinak moc hezké dárky jsi vybrala, občas je to těžké, když chce člověk opravdu udělat radost :) Já jsem btw ještě ve stádiu hromadění, hlavně kosmetiky teda :D

      Vymazat
  11. Vieš čo, celkom som rada, že som sa k tomuto článku dostala až teraz :)))))).
    Našťastie už mám takmer všetko, už len 2 kúsky a pomedzi to to všetko po večeroch balím:).
    Ale z toho všetkého hore by som si dala povedať :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, i tak děkuji za přečtení a jsem ráda, že se článek líbil :)

      Vymazat