pondělí 6. srpna 2018

Nákupy || Červenec 2018

Krásný den vám přeji! V sobotu jsem si tak nějak říkala, že kvůli zachování zdravého rozumu si dám den volna a nebudu vůbec nic dělat. To je samozřejmě myšleno v tom slova smyslu, že nebudu dělat nic, co není akutní, přece jenom, o děti i kočky se postarat musím. :) Psaní nákupního článku jsem tak odložila na neděli a jak už to tak bývá, když něco odkládáte, nevyjde to a nevyšlo to ani mně v včera. :)


Poučení z toho plyne také to, abyste nedávali na hraní dětem klíče, protože pak se vám může stát, že místo nedělního oběda budete mít rozteklou zmrzlinu, kterou si sníte na dětském hřišti a budete se modlit, aby se vám v těch čtyřiceti stupňích nezkazil nákup, zatímco budete čekat, až  vám a dětem manžel přijede odemknout. :D Tím se samozřejmě rozhodí veškerý program, děti obědvají normální oběd ve čtvrt na čtyři a vaše první volná chvilka je v deset večer, kdy to poslední, co chcete místo spánku dělat, je vlastně úplně cokoliv. :)

Rozhodně si nestěžuji, naopak jsem sama sebe pobavila a vím, že si příště zkontroluji nejenom jestli mám klíče, ale jestli na těch klíčích mám doopravdy i klíče a nejen klíčenku. :)) A teď už zpátky těm kosmetickým novinkám a k tomu, co jsem si pořídila!

Vlastně jsem si při třídění fotek všimla, že jsem minulý měsíc nakupovala pouze v Sephoře a o to to bude jednodušší. Jakmile vím o nějaké slevě, vždy vám ji sdílím na ig stories a tu z minulého měsíce jsem využila myslím až až. :) Nevím jak to, že mi fungovala i na exkluzivní značky, když neměla, ale rozhodně se za to nezlobím. Pořídila jsem tak dvě exfoliační masky s ananasem Sephora Collection a také dvě levandulové masky na nohy Sephora Collection. O obou jsem vám psala v článku se spotřebovanými maskami. Přijdou mi obě super, takže jsem vzala dvě a dvě do zásoby. V


Také jsem vzala Pixi Glow Mud Cleanser, který jsem měla v setu miniatur a zaujal mě svojí vůní i konzistencí a rozhodla jsem se ho vyzkoušet v plném balení, protože to vypadá na velmi příjemný produkt. Ono vlastně cokoliv v čem jsou kyseliny, má u mě úspěch, jak tak koukám. :)

Dalším doplněním zásob pak byl Skinfood Black Sugar Perfect Essential Scrub, který jsem si v červenci pořídila už jako druhé balení. To první jsem spotřebovala a miluju tenhle peeling! Funguje jako klasický peeling i jako enzymatický, má v sobě krystalky cukru a je prostě boží!

Protože v jednom kuse ztrácím gumičky, pořídila jsem si gumičky do vlasů Tutti Frutti od Invisibobble s roztomilým přívěskem ve tvaru ananasu. Já vím, infantilní, ale na doma je nosím ráda a ten ananas je prostě roztomilý. 



Z dekorativní kosmetiky jsem pořídila Too Faced Natural Face paletku. Nejsem si jistá, jestli je to součást stálé kolekce, ale myslím že ano, i když už jsem v pár recenzích slyšela, že to má být limitka. Design obalu i samotný reliéf pudrů je překrásný. Textura je povedená, jediné co mě zarazilo, je skladba odstínů a třeba dva bronzery napravo jsou dost teplé a dost červené a taky dost tmavé. Pokud jste obecně světlejší než já, při nanášení se s bronzery bude muset opatrněji. Odstíny mi osobně vyhovují, ale stoprocentně univerzální bych je asi nenazvala. Rozjasňovače i tvářenky jsou ale povedené moc a budou se líbit spoustě z vás! 



Také jsem vzala NARS Soft Matte Complete korektory ve dvou odstínech Custard a Ginger. Vy už určitě víte, třeba  z tohoto článku, jak moc tyhle korektory miluju. Dva v odstínu Custard jsem spotřebovala a pořídila jsem tak jeden další a jeden ve tmavší verzi, protože Custard na mně začal být o malinko víc světlejší, než potřebuji. Recenzi mimochodem najdete v tomto článku.

Z NARS Erdem kolekce jsem zatím vybrala pouze Erdem rtěnku v odstínu Moon Orchid. Nádherná světlá studená růžová, s lehčí pigmentací a sheer finišem. Rty ale zabarví a růžová je hezky vidět, rozhodně to není sheer ve smyslu zabarveného balzámu. Přiznávám, že ještě koukám po dalších věcech a nemůžu se rozhodnout, jestli potřebuji paletku stínů, nebo Wanted paletku tvářenek. Zatím všechny limitky příjemně překvapily a NARS stíny se řadí k jedněm z mých nejpoužívanějších a nejoblíbenějších. 



Samozřejmě jsem si nemohla nechat ujít ani nový Dior makeup Dior Backstage, který jsem vzala v odstínu 3W. Je tedy hodně tmavý a popravdě bych snesla něco mezi 2w a 3w, takže zvažuji nákup ještě světlejšího odstínu, abych si je mohla namíchat. Upřímně, když nemám padnoucí odstín makeupu, špatně se mi hodnotí a recenzuje. Mám spíš tendenci zaměřovat se na barvu, než vlastnosti a pak může být recenze zkreslená. Nicméně, makeup to rozhodně nebude špatný a propadák už vůbec ne. Zatím si myslím, že to bude jeden z těch lepších středně krycích a dlouho držících, ale na konečný verdikt si ještě chvíli počkáme. :)

A zakončíme ještě jednou Diorem a tentokrát s Diorskin Mineral Nude Bronze Powder. Ten z mně neznámého důvodu zmizel z eshopu Sephory a popravdě netuším proč. Zmizely všechny odstíny a přitom jsem neměla pocit, že to je limitka. Třeba se ještě objeví, protože je neskutečně krásný, sametový, barevně vyvážený a tak akorát matný a lesklý. Pigmentace je také tak akorát, já mám odstín 05, jiné jsem nezkoušela, ale chtěla jsem nějaký tmavší bronzer teď na léto, protože spoustu těch, co mám doma, musím trochu vrstvit, aby byly dobře vidět. Když bronzer, tak pořádně, znáte mě. :) Pokud nechcete tak moc teplý a červeno oranžový odstín, sáhněte samozřejmě po světlejší verzi, než je moje 005 a po stránce kvality budete nadšení.



A to by bylo z mých nákupů vše, minimálně tedy z těch, co jsem vám chtěla ukázat. :) Novinek je všude zase tolik a nějak ani nemám pocit, že by tohle léto značky nějak polevily v aktivitě, jak to bývalo. Stále přicházejí s něčím novým a my nemáme ani chvíli klidu. :)) Zrovna jsem koukala na eshop Sephory a asi nutné potřebuji tu novou cestovatelskou paletku Urban Decay.. :) Co zaujalo vás? Dejte mi vědět a já vám přeji hezký zbytek dne! L.

22 komentářů:

  1. Black sugar scrub ma zaujal veľmi, vyzerá byť úplne super a ešte aj paletka od too faced je nádherná :)
    veľmi pekný odtieň od rúžu Nars! :) chválim ♥
    a tá cestovateľská paletka Urban Decay vyzerá úžasne :) videla som odtiene, takže ak budú aj tak parádne pigmentované, tak tomu hovorím must have :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dlouho mě nic od UD nezaujalo tolik jako právě tahle paletka! :) čekám už jen na slevu :))

      Vymazat
  2. Akorát jsem si včera říkala že potřebuji peeling a nať tím od Skin Food jsem už uvažovala takže díky za doporučení a pujdu do něj ��

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné fotky <3 Paletka je fakt krásná. Ten Dior je fakt fotogenický :D A masku na ty nohy jsem chtěla zkusit už dlouhoo, tak doufám, že se k tomu dokopu si jí konečně pořídit.

    All About Candys Life

    OdpovědětVymazat
  4. Masky zo Sephory mám veľmi rada. Inak tá paletka od TF vyzerá skvelo :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jak které, teď jak jsou ty nové, ty mi přijdou lepší :)

      Vymazat
  5. Tie tvoje nákupové články sú dokonalosť ♥

    OdpovědětVymazat
  6. Waaau, tie fotky sú zase dokonalé!
    Akurát včera som bola v Sephore a na tvoje odporúčanie som vzala ananásovú masku. Tak sa na ňu teším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! Snad budeš spokojená stejně jako já :))

      Vymazat
  7. Chystám se do Sephory na masky na nohy, pořád to odkládám, tak snad už se tam dokopu :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Opět pořádná nálož krásných věcí :) ta paletka od Too Faced je nádherná!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  9. Krása! Tieto tvoje články mám nesmierne rada! ♥

    C a n d y G r a n t

    OdpovědětVymazat
  10. Ja som sa v tomto teple po návrate z dovolenky tak rada pokochala, že až.
    Do Sephory sa samozrejme nedostanem, ale snívať môžem ďalej, nie ? :)

    OdpovědětVymazat