čtvrtek 9. srpna 2018

PR balíčky || červenec 2018

Hezký den vám přeji! Jak se dnes máte a kolik máte času? :) V červenci se totiž s novou kosmetikou, doslova roztrhl pytel a mně se opět do rukou dostalo tolik krásných produktů, že nevím, co zkoušet jako první. Takže se pohodlně usaďte a bez dlouhého zdržování jdeme na to!


Předchozí článek s mými vlastními nákupy za červenec najdete tady.

Nově je u nás k dostání značka na vlasy Malibu C. Primárně byla určena pro kadeřnické salony, ale můžete si ji pořídit domů i vy. Já si vybrala *sadu Malibu Blondes na blond vlasy. Kromě fialového šamponu a kondicionéru najdete v sadě i pět pytlíčků se speciální a velmi účinnou péčí, která odstraní žlutou a funguje jako nadstavba v péči o blond vlasy. Vy už asi víte, že silver šampony strašně ráda zkouším, protože zbavit se mezi barvením žluté ve vlasech je těžký úkol, takže až vyzkouším, všem blondýnkám dám vědět. :)


Od mojí milované značky Oribe jsem dostala *sadu Gold Lust, která obsahuje Šampon Gold Lust, kondicionér Gold Lust a luxusní vlasový olejíček Gold Lust. O olejíčku už jsem vám psala (článek) a vlastně skoro celou Gold Lust sadu už mám vyzkoušenou z miniatur, takže moje spokojenost nebude žádným překvapením. :) Tahle řada je podle mě nejúčinější, pokud chcete dodat zpátky ztracenou vitalitu vašim vlasům. Na moje suché, nemastící se vlasy se zničenými konečky je to doslova balzám a kdybych nevěděla, že samotný šampon a kondicionér nemůže doopravdy uzdravit vlasy, věřila bych tomu.



Ještě stále budeme pokračovat produkty na vlasy, protože jak už to tak bývá, tak trochu ne úplně záměrně se mi toho za červenec doma sešlo opravdu hodně a budu mít co testovat snad do konce roku... Ne že bych si stěžovala. :))

Dostala jsem totiž i spoustu novinek značky Maria Nila. Mezi novinkami najdete třeba *Cream Heat Spray, krémový produkt na ochranu vlasů před teplem, *Dry Shampoo, suchý šampon, který má vlasům dodávat zároveň i objem a lehce vlasy natužit, *Styling Mousse, tužící pěnu, která má být středně silná a také dodávat vlasům objem, *Salty Mist, neboli slaný sprej, který je poslední dobou hodně v kurzu a díky kterému budete mít vlasy jako z pláže, lehce slané, lehce zvlněné a s dodanou texturou, *Styling Spray, lak na vlasy s jemnou fixační silou, (ale v nabídce jsou i extrémně tužící, nebo středně tužící laky na vlasy) a nakonec i *Volume Spray, což je silněji tužící lak na vlasy, který má zároveň dodávat objem.

Pokud značku Maria Nila neznáte, o čemž pochybuji, je veganská, cruelty free, žádné produkty neobsahují sulfáty ani parabeny. Navíc jsem zjistila, že většina stylingových přípravků má chránit vlasy před UV zářením, takže by jim letní sluníčko nemělo dávat tak zabrat. Pár věcí už jsem zkoušela, byť je na recenzi brzy, ale několik favoritů už mám a myslím, že z novinek by si mohl vybrat snad úplně každý.



A opravdu už poslední dva produkty na vlasy z dnešního článku, ale o to víc zajímavé, jsou *Olaplex šampon a *Olaplex kondicionér. K jedničce a dvojce, které se používají při barvení a trojce, na domácí použití, přibyla i čtyřka a pětka a Olaplex péče tak může být kompletní. Olaplex je skvělý v tom, že by měl díky působení na vlasové vlákno obnovovat disulfidové vazby, které se rozpojují zejména při barvení a odbarvování, ale také vlivem česání, při tepelné úpravě a tak dále a výsledkem jsou zničené, suché a lámavé vlasy. Já na Olaplex při barvení vlasů nedám dopustit a jsem zvědavá, jak tahle komplexní péče, protože teď budu mít všech pět kroků, uzdraví mé vlasy. I když, asi se stejně neubráním na úplný závěr přidat na vlasy nějaký ten Oribe kondicionér, ha ha. :)

Abych měla ty své budoucí krásné a zdravé vlasy čím česat (já vím, já vím :)), dostala jsem i *Tangle Teezer s klasickou rukojetí.



Ještě než se vrhneme na dekorativní kosmetiku, mám tu několik skincare novinek značky Medik8. Ta nedávno téměř kompletně inovovala své produkty, které by měly mít ještě lepší účinky a mají teď mnohem stylovější obaly. Upřímně, já jsem nadšená. Že mě značka Medik8 chytla za srdce už jste si mohli přečíst tady a také tady. Některé produkty jsem si koupila, některé dostala a rozhodně mám v plánu pořizovat další. Nabídku otestovat novinky jsem proto přijala doslova s nadšením. :)

Místo Beta Mositurise hydratačního krému na den i noc je teď *Balance Moisturiser v setu s kyselinou glycolovou - Glycolic Acid Activator, který je samostatně v lahvičce s kapátkem a má mít za úkol otevřít pleť pro lepší vstřebání a působení následně použitých přípravků #milujemeKyseliny :)).  Beta Gel, gel na lokální projevy akné, se nově jmenuje *Blemish SOS a ten starý jsem milovala, takže do nového vkládám naděje ještě o malinko větší. Do třetice produktů, zaměřených na akné (řada Blemish) jsem dostala nově i *Breakout Deffence + Age Repair, což je lehounké nemastné sérum, které má bojovat jak s akné, tak s projevy stárnutí pleti.



Pokud se zajímáte o skincare, už určitě víte, že jsou dva základní kameny, vitamín C a vitamín A, neboli Retinol. Konkrétně vitamín C jsem dostala v podobě séra *C-Tetra Intense, které je olejové a co mě opravdu překvapilo a potěšilo je, že v nabídce Medik8 najdete sér s vitamínem C hned několik. S různou intenzitou, konzistencí, vstřebáváním i snášenlivostí pleti, takže si vybere každý a určitě vám o tom napíšu víc v nějakém dalším článku. Vitamín A je zastoupený dalším lehkým sérem *Crystal Retinal 6. Nechala jsem si s výběrem poradit a měl by to být produkt přesně vhodný pro můj typ pleti i věk a stejně jako u vitamínu C má Medik8 variantu Retinolu ideální na míru pro každého.


Ze Sephory mi přišla roztomilá donáška, ve které jsem našla dvě kávové paletky Palette To Take Away. Jedna kávově hnědá *Intense Coffee Collection, plná hnědých, červených a zlatých odstínů a mauve *Spicy Latte Collection, ve které najdete odstíny studenější, fialové, hnědé a samozřejmě nechybí ani neutrální odstíny. Paletky se mi hrozně líbí designově a také na ně v brzké době chystám článek. Nebudu prozrazovat moc, jen že jsem čekala, že ty krásné a třpytivé zlaté a bronzové odstíny nebudou mít over spray... :), ale že ve výsledku jsou paletky milým překvapením, vzhledem k ceně.



Spolu s paletkami mi dorazily i dvě nové plátýnkové masky Tony Moly s vtipnými názvy *I'm Acerola  s vitamínem C a *I'm Charcoal s aktivním uhlím a také několik novinek ze Sephora Collection. Dostala jsem dvě tužky na oči, které vypadají velmi, velmi slibně, od pigmentace až přes odstíny, ale na fotce uvidíte jen jednu modrou *Night Blue, protože tu druhou, krásnou temně vínovou, nemůžu najít.. :) Kočky a děti...  Nicméně, tužky jsou metalické a voděodolné a musím říct, po pár vyzkoušeních, že drží hezky. A novinkou jsou také barevné řasenky. Já jsem dostala zářivou zeleno tyrkysovou *Green On! a je opravdu hodně barevná, výrazná a na řasách je vidět i z dálky.



Neskutečnou radost mi udělaly produkty z L'Eclat Salonu. Vybrala jsem si bestsellery značky By Terry, takže pravděpodobnost mého nadšení výrazně stoupla. Jako první a nikdo z vás nebude překvapený, jsem sáhla po neskutečném tekutém bronzeru *Tea To Tan. Je hydratační, má v sobě třpytky, které můžete a nemusíte aplikovat, podle toho, jestli bronzer protřepete, nebo ne a který neskutečně krásně voní. Ve výběrech na mém Instagramu už jste s ním viděli i mini tutoriál a říkám vám, tohle je můj number one produkt! Podobné nadšení sdílím také z hydratujícího pudru *Hyaluronic Hydra Powder, Extra jemný, možná i jeden z nejjemnějších pudrů co jsem kdy zkoušela a jak už jeho název napovídá, obsahuje kyselinu hyaluronovou a pleť vyhlazuje.

Kultovní balzám na rty *Baume De Rose nemůže v mém výběru top produktů chybět! A já chápu, proč ho tolik lidí miluje. Krémový, výživný, voňavý a rty vypíná. A nakonec *Terrybly Mascara, která obsahuje růstové sérum na řasy. Na závěry je velmi brzy, ale snažím se teď používat ji co nejčastěji a na výsledek jsem zvědavá. O všech produktech také chystám samostatný článek a máte se na co těšit! :)




Foamie houbičky už jsem vám ukazovala na stories a moje nadšení z nich přetrvává i teď, co jsme je začali používat. Tyhle houby do sprchy jsou naplněné sprchovým gelem, takže máte takový 2v1 produkt nejen na cesty letadlem, ale v podstatě kamkoliv, i na doma. Můj absolutní favorit je *Moca Peel. Když pominu neskutečně příjemnou vůni sladké kávy, tak má tahle houbička na zadní straně i hrubší vrstvu, která funguje perfektně jako peeling na celé tělo a pokud na peeling nemáte náladu, přední strana je klasická houba. Dostala jsem i variantu *Aloe Spa a také verzi *pro pány. Manžel ji hodnotí kladně, ale protože máme, bohužel, stejný vkus, používá mi tu kávovou... #sadface :))



Z Douglasu jsem dostala opět neskutečně velký a těžký balík, který byl úplně plný skincare, toaletních vod, i nějaké té dekorativní kosmetiky. V Douglasu mě také poprosily, abych se s vámi o nějaké ty vůně podělila, což samozřejmě udělám a nejen o vůně, připravila jsem si pro vás dva velké balíky plné kosmetiky a myslím, že budete sdílet moje nadšení, protože produkty Douglas Collection nejsou vůbec špatné!

Dostala jsem pravděpodobně i nějaké úplné novinky, protože je nejsem schopná najít na eshopu, ačkoliv některé už tam jsou a dokonce jsou ve slevě, v době, kdy píšu článek. Například paletky očních stínů *You Are My Sunshine, *Moonshine, *Let The Sun Rise a *Shining Light. Paletky Moonshine a Shining Light si nechávám do soutěže a zbylé dvě testuji. Stíny jsou navíc cenově velmi příznivé a kvalita není vůbec špatná, za cca dvě stovky! Kromě paletek jsem dostala i sedm vůní EDT. Ano, sedm, takže jsem čistě náhodně vybrala dvě, které zkusím a pět vám věnuji. Konkrétně jsem dostala *Douglas Collection Privée EDT ve vůních Jazzy Dream, Spicy Charm, Woody Mirage, Bloomy Heaven, Funky Flower, Happy Juice a Sunny Fruit.




Kromě dekorativní kosmetiky a vůní jsem v balíku našla i řadu Douglas Home Spa *Cloudberry & Nordic Cotton, sprchový gel, tělové mléko a krém na ruce a od Douglas Collection ještě *péči na ruce a nehty. Z Home Spa řady jsem si zamilovala Ayurveda sprchový olej, který je perfektivní a myslím, že ani tahle nová parfemace nebude zklamáním.

Z produktů na tělo jsem ještě dostala *No-Rinse Firming Scrub a dostala jsem ho dokonce dvakrát, jeden v krabičce od Slimming Cream, což mě pobavilo a potěší to někoho z vás. :) Za zmínku stojí také řady Les Délices, které mají rozkošné vůně a hodně mě láká třeba Cotton Candy a já jsem konkrétně dostala nejspíš novou řadu *Island Delight, která má tyrkysové obaly a voní překrásně, sladce a příjemně. Dokonce jsem tuhle vůni cítila z celé tašky, už když jsem si ji nesla domů od kurýra. :)

Hodně se těším i na Aqua Focus produkty, *Makeup Remover Micellar Water a *Triphase Makeup Remover, které určitě chci zkusit, protože i řada Aqua Focus je velmi dobrá, ať už jsem zkoušela krémy, masky, nebo pleťovou vodu (článek o skincare i bodycare Douglasu). Zajímavá je i maska, která pění, *Sparkling Cleansing Mask a má za úkol rozzářit pleť a odličovací mléko pro citlivou pleť *Sensitive Focus Comforting Makeup Remover Milky Fluid.




Na závěr článku tu také mám *Beauty Blender + *čistič na Beauty Blender. Tahle mint verze houbičky na makeup je exkluzivně pro Douglas a v barvách Douglasu. :) Ještě jsem jí nezkoušela a nevím, jestli se liší i texturou, ale pokud toužíte po mátové barvě Beauty Blenderu, vyrazte pro ni do Douglasu.


Orgasm kolekci a novinky NARS už jen opravdu rychle zmíním. Protože i tak je článek zase jednou extra výživný, a protože už jsem vám o něm napsala celou recenzi - tady. Nově jsou v mé sbírce limitované *miniatury Power Lip Pigment, nový *rozjasňovač Albatross, topper na tvářenku *Orgasm Illuminating Loose Powder, *balzám na rty Ogasm Afterglow Lip Balm a *tvářenka Orgasm v limitovaném designu.

předchozí články:
Nákupy a PR Balíčky Červen 2018
PR Balíčky Květen 2018
PR Balíčky Duben 2018
Nákupy a PR Balíčky Březen 2018





Gratuluji k úspěšnému dočtení článku a pevně doufám, že vás tahle nálož novinek bavila. Já se nemůžu dočkat až všechno pečlivě vyzkouším, porovnám a napíšu vám o tom. Tak nějak mám pocit, že v červenci byl jeden balíček lepší než druhý a dostalo se mi do rukou (a na pleť) hned několik kosmetických lahůdek, které budu milovat a zařadím je do svého pravidelného beauty rituálu.

Osobně se začínám čím dál tím víc zamilovávat do značky By Terry, moje pleť miluje Medik8 a moje tělo Foamie houbičky. O vlasech snad ani nemluvím (Oribe je takový můj malý vlasový Chanel :)) a jsem ráda, že jsem díky blogu objevila značky, které jsem neznala a za které teď můžu utrácet, ha ha :) Krásný den! L.

6 komentářů:

  1. Ahoj,
    článek je super. Já se už dlouho chystám na ty produkty od Douglasu. Měla jsem nějaké jejich krémy na ruce a sprchové gely a byla jsem opravdu spokojená (a nadšená z těch vůní). Tvůj článek mě nějak nabudil, tak asi dopíšu a zveřejním ten s mými nákupy:-)
    Krásný večer, Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme na tom stejně, ty vůně i konzistence má Douglas vychytaný!

      Vymazat
  2. Mě nejvíce zaujaly ty nové produkty od Maria Nila :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Tomu vravím INÁ NÁLOŽ !!! Tak by ma, čisto teoreticky, zaujímalo, ak by si si mala vybrať medzi Maria Nila, Oribe a Olaplex, ktorá značka by vyhrala (a s ktorou to mám skúsiť a začať):.
    Medik8 milujem, používam ako sérum na noc (s Retinolom), tak aj na deň s C vitamínom. A samozrejem aj oba krémy na noc i deň.
    Myslím, že sortiment, ktorý z tejto značky používam, si určite rozšírim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně Oribe! Ale a druhou stranu, recenzuji všechno co mi přijde pod ruku a musím být fér, Maria Nila je také velmi dobrá a stojí o dost méně, a ne každý má chuť dát každý měsíc patnáct set za šampon a patnáct set za masku... :) proto se nedá mluvit jen o Oribe, to by mě za chvíli nikdo nečetl. Navíc když je spousta produktů, které jsou velmi dobré taky, jen tam díky té ceně není ten pocit luxusu. :)) Olaplex jsem ještě nezkoušela ten šampon a kondicionér a navíc tyhle dva od Olaplexu nejsou typický šampon a kondicionér, ale měly by opravdu uzdravovat vlasy, takže se to nedá moc porovnat :)

      Vymazat