sobota 7. dubna 2018

Dreaming of Capri || novinky Bobbi Brown & Recenze

Málokterou limitovanou kolekci Bobbi Brown si nechám ujít, což už určitě všichni dobře víte. Měla jsem v plánu zajít se podívat i na novou letní kolekci pro rok 2018 a nakonec mi přišla domů od českého zastoupení! Takže jsem vše pořádně vyzkoušela a teď vám konečně něco málo o Dreaming Of Capri Collection povím!


Začnu paletkou *Capri Nudes Eye Shadow Palette. Pár z vás mělo dobrý postřeh, že je docela podobná paletce Caviar & Rubies a je to tak. I když mi Capri přijde o trochu víc neutrální. Ale protože se k nám vždy dostane jen pár kusů limitovaných paletek, určitá podobnost asi nevadí. Pokud tedy rubínovou paletku doma nemáte.

Téměř stejný je matný středně hnědý studený odstín a pak také matný černý. Modrá je jiná, v Rubies zářivější, v Capri paletce je to spíš modro černá. Jinak jsou stíny rozdílné a liší se i finišem. Kvalita je klasická Bobbi Brown, se stíny se mi pracuje dobře a opadávají minimálně. Tmavší modrá a černá jsou sušší, ale pigmentace a rozmazávání funguje výborně, tak jak jsem u BB stínů zvyklá. Jestli jste stíny Bobbi Brown nezkoušeli, doporučuji. Ať už ty v monech, nebo paletkách. A také se neřiďte pouze zkoušením prstem na ruku, protože se z nějakého důvodu stíny Bobbi Brown swatchují hůř a výsledek neodpovídá tomu, jak pak vypadají stíny nanesené štětcem na oči.



Se stíny v Capri paletce se pracuje jednoduše a zvládne to úplně každý, včetně úplných začátečníků. Ale o tom už jsem psala snad stokrát. :) Osobně u Bobbi Brown miluji hlavně třpytivé stíny a stíny se shimmerem. U matných mám radši měkčí a krémovější konzistenci, ale na výsledném líčení není rozdíl v textuře znát a stíny mi s bázi i velmi dobře drží. Na třpytivé stíny je báze nutnost, abyste neměli třpytky pod očima.

další Bobbi Brown články
Cviar & Rubies kolekce
Sunset Pink kolekce
Wine & Chocolate kolekce
a další...


Velkým a milým překvapením jsou *Dual-ended Long-wear Liquid Liner v odstínu Cioccolato & Frizzante. Gelové linky od Bobbi jsou skvělé, mám je vyzkoušené a fungují bezvadně. Tekuté linky jsem ale nikdy neměla, až do teď. Nádherně kreslí, mají precizní a přesný hrot a jsou výborně pigmentované. Navíc se mi líbí i to, že mám v jednom peru dvě různé barvy. Linky drží celý den a přežijí i nějaké to slzení a celkově jsem s nimi moc spojená.

*Lak na nehty v odstínu Pomodoro byl dalším velkým překvapením, protože ani lak na nehty jsem nikdy od Bobbi Brown neměla. Krásná trendy červená, která trendy zůstane, protože červené laky z módy asi nikdy nevyjdou. Co mě překvapilo úplně nejvíc, je krycí schopnost. Lak kryje už v první vrstvě tak, že by nebylo potřeba dávat druhou. Výdrž je také dobrá, s podkladovým lakem a dobrým vrchním lakem mi nehty vydržely týden hezky nalakované. Pořád jsou moji favorité OPI laky díky přiměřené ceně a dobrému výkonu, ale pokud se vám tenhle lak zalíbil a chtěli jste si ho pořídit do sbírky, rozhodně doporučuji.


*Long-wear Sparkle Stick v odstínu Galactic je překrásný třpytivý stín v tužce. Je hodně krémový a usychá, takže i drží. Většinou dávám bázi i v případě, že přes víčko nanáším stíny v tužce, protože málokteré mi samostatně drží i bez ní. Tenhle třpytivý stín vydržel osm hodin bez báze a pak už se začal slévat. Spolu se stíny byla výdrž celodenní. Stíny v tužce má Bobbi skvělé. Dva Cream Shadow Stick ze stálé nabídky mám doma a jsou na tom podobně jako tento třpytivý krasavec z limitky.

*Extra Lip Tint v odstínu Bare Pink je součástí stálé kolekce a já mám tyhle lehce zabarvené a třpytivé kousky poslední dobou v oblibě. Dokonce mám podobný odstín s různě barevnými třpytkami vyhlédnutý u Toma Forda a to už nějakou dobu. Nečekejte žádnou zázračnou výdrž, ani nic extravagantního. Tohle je prostě takový fancy balzám / lesk na rty, který je dokáže udělat hezky lesklé, lehce třpytivé a sofistikovanější na pohled a můžete ho vytáhnout kdekoliv a kdykoliv.



Součástí limitky Dreaming Of Capri, pokud se nepletu, je i *All Over Glow v odstínu Sole. Nádherný zlato růžový tekutý rozjasňovač / glow. Pod makeup, do makeupu, přes makeup na místa, kam dáváte obvykle rozjasňovač. Multifunkční produkt, který udělá rozzářenou a svěží pleť s přirozeným leskem - ideál na léto.  Já si minulé léto oblíbila podobný produkt od značky Tom Ford. Podoba s tekutým rozjasňovačem z loňské Tom Ford limitky je opravdu velká (článek). Od balení až po texturu. Jen lesk mi přijde větší u All Over Glow od Bobbi Brown. A také mi ještě víc sedí odstín, který je překrásný a dělá neskutečně povedený finiš na pleti. Při opatrné manipulace a jemném vklepávání do pleti ho mohu dát i přes zapudrovaný makeup a pořád vypadá dobře. A dokonce obsahuje teď tolik trendy squalane, který hydratuje a dodává pleti právě ten přirozený lesk.



A co bych vám doporučila z kolekce já? Rozhodně paletku se stíny, pokud se vám barevně líbí, ty vás určitě svou kvalitou nezklamou. Výborné jsou také tekuté linky, stín v tužcě a rozjasňovač All Over Glow. (takže vlastně všechno, ha ha) Není náhoda, že je Bobbi Brown moje oblíbená značka. Mám toho doma opravdu spoustu a máloco mě zklamalo.  Dreaming of Capri kolekce mi přijde o moc povedenější, než třeba ta z minulého roku, kterou jsem jako jednu jedinou úplně vynechala. Vy  mi dejte vědět, jak se vám letošní letní limitka Bobbi Brown líbí a jaké produkty vás zaujaly a já se budu těšit zase příště u dalšího článku! L.


2 komentáře:

  1. Tato limitka se opravdu povedla :) Já mam v plánu se mrknou hlavně na paletku, vypadá nádherně! :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujat samozrejme zaujalo, uz len vdaka Tvojim fotkam :) Ale ze by som pre to hned letela, to asi nie... a teda uz vobec nie pre ten lak, aj ked je krasny... Tyzden mi v pohode da lak aj za par centov, ked pouzijem moj oblubeny podlak/nadlak, takze laky na nechty su naozaj jedina vec, kde by som do high-endu dobrovolne rozhodne nesla...

    OdpovědětVymazat