čtvrtek 26. dubna 2018

Sephora novinky || Sephora tisková konference

Krásný den vám přeji! V Sephoře se začaly objevovat všechny beauty novinky, které si pro nás značky přichystaly a aby toho pak nebylo v článku s PR balíčky moc, dnes tu pro vás mám druhý díl z tiskové konference Sephory a to obsah tašky, ve které jsem našla spoustu novinek a super produktů.



V první řadě musím znovu říct, že jsem neskutečně ráda, že jsem se tiskovky mohla zúčastnit. Opravdu blogerský splněný sen. :) I když je to pouze kosmetika, ani ve snu by mě nenapadlo, že jednou budu díky blogu pozvaná a budu moct vyzkoušet novinky mezi prvními! Děkuji! Článek z tiskovky.

Dala jsem si trochu načas hlavně proto, abych některé produkty i stihla vyzkoušet a napsat vám o nich pár slov a nebylo to jen ukazování... I když to vy stejně máte rádi i tak. :) A protože toho je hodně, nebudu vás zbytečně zdržovat a jdeme na to! Co jsem mohla, jsem vám nalinkovala a pokud náhodou link není, produkty nejspíš teprve budou, nebo jsem je nenašla na eshopu Sephory.

Největší krabice v tašce byla ze Sephora Collection a obsahovala roztomilý *Barbie Boom Box. Limitky Sephory jsou vždy vtipné a ani tady tomu není jinak. Box obsahuje řasenku Outrageous Extension, Miniature paletku Donut s očními stíny v krásných nude, hnědých, bronzových a zlatých odstínech, tekuté černé linky a kšiltovku Barbie. Jestli máte ve svém okolí nějakou (malou) slečnu, co se ráda parádí, tohle jí zaručeně udělá radost!



Od značky Sephora bylo v tašce věcí mnohem víc. *Červený lak ve tvaru vajíčka v odstínu Endless Kiss, dva nové *mono stíny v odstínech 345 Go Wild a 206 Secret Budoir, matný *primer na rty, na který jsem opravdu zvědavá a také bílé tekuté linky *Color Block Liner v odstínu Coconut a krásný *Zářivý bronzer v odstínu 02 A Trip to Haiti. Tekuté bílé linky i bronzer už jsem zkoušela a musím říct, že oboje je funkční a víceméně povedené. Linky jsou na bílý odstín slušně pigmentované, ale mají tužší hrot. Bronzer je moc hezký, má pěknou letně opálenou barvu a není příliš oranžový.







*Cream Lip Stainy teď seženete v nových odstínech a já dostala číslo 79 a kromě klasických matných odstínů můžete nově vybírat i z metalických. Ty jsem v tašce měla dva, 106 a 58. A nakonec jsem si nechala to nejhezčí. Nově jsou v prodeji *sady štětců Sephora v několika variantách, včetně téhle krásné růžové. A co jsem si tak sahala na jednotlivé štětce, nebude to vůbec špatné!



Z novinek byla zastoupena i značka Make Up For Ever a její *multifunkční tužky, což mi udělalo velkou radost, protože tyhle tužky mě opravdu zaujaly už na tiskovce. Já jsem dostala dva odstíny. Pěknou hnědou 608 Limitless Brown a červenou 714 Full Red. Tužky jsou klasické dřevěné a jsou tak akorát měkké/ tvrdé. Ani na očích mi nepřijdou tvrdé moc, jsou dobře pigmentované a přesně kreslí.


Z dekorativní kosmetiky tu mám ještě poslední tři produkty. Kat Von D a *rtěnku v novém balení v odstínu Roxy, který si rozhodně nechávám do soutěže, protože tyhle tmavé, studené fialové mi opravdu nesluší. :) Pak také Benefit *Gimme Brow +, který je opět v nabídce a nakonec lesk na rty *Hi-Fi Shine od Urban  Decay v odstínu Candy Flip. Barva je měnící se modro fialová, ale na rtech je z velké části prostě jen třpytivý a lesklý a kupodivu je opravdu super. Hlavně tedy proto, že má chladivý efekt a je lehce plumping. A to já ráda. :)





I z pečující kosmetiky v tašce jsem měla velkou radost a budu mít opravdu co zkoušet, když k tomu přidám ještě Beuaty emergency Kit a krabici s K-tech kosmetikou. :)) Sephora bude mít nové textilní masky, třeba *melounovou po opalování, nebo *ananasovou vyhlazující. Nově také v Sephoře seženete *masky Kocostar. Na vlasy, pleť, ruce, nohy, ale i rty a masku na rty jsem si vybrala na vyzkoušení já a v v tašce byla i Tony Moly *Pearl Mask, rozjasňující maska.




Olejová micelární voda od Garnier mi vůbec nesedla a jsem upřímně zvědavá na novinku značky Sephora *Waterproof triple action cleansing water + oil. Tonikum Pixi *Glow Tonic doma už nám a doufám, že bude dobré, když už mám druhé balení, ale ještě jsem se k testování prostě nedostala. :)



Zastoupeny byly i značky Rexaline, Caolion a luxusní kosmetika Eisenberg. Rexaline noční maska *Night Mask-in-cream je balená v kapslích a má zklidňovat a hydratovat. Super luxusní krém na tělo Eisenberg *Body Lifting Treatment, který má zpevňovat kůži, nastartovat obnovu a bojovat proti striím okamžitě otevírám a mažu, ha ha. :) A posledním produktem, neméně zajímavým, je Caolion Magic Black Powder Sparkling Wash Powder. Super název! :) Prášek, který se smíchá s vodou a měl by hloubkově čistit póry a zároveň pomáhat proti vysušení pleti. Hodně zajímavá kombinace a po prvním použití jsem zatím spokojená, ale na recenzi je ještě samozřejmě čas.





A to je všechno přátelé. Ne ve smyslu, že by toho bylo málo, ale že už to máme za sebou. :) Já jsem samozřejmě nadšená a s radostí se vrhnu na všechno to testování, zkoušení, swatchování a tak. :) Některé produkty si schovám i do soutěže pro vás. Napište mi, co vás zaujalo a jak se vám dnešní článek líbil! Budu moc ráda! Krásný den! L.

10 komentářů:

  1. Mám obrovskú radosť, že Gimme Brow je opäť dostupný, už som za ním smútila. Inak ma veľmi zaujal primer na pery a čistiaca olejová voda zo Sephora Collection. Teším sa na tvoje recenzie Luci :)

    OdpovědětVymazat
  2. Lucko, hezky clanek. Diky!! A me nejvic zaujaly masky. Trochu vaham, zda maska na rty uz neni rozmarilost, ale strasne ne to na druhou stranu laka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem měla už třeba od Missha i právě od Sephory a jako rozmařilost to trochu je, ale tak v rámci nějakého beauty večera proč ne :)

      Vymazat
  3. páni,hezký článek, produkty vypadají moc zajímavě. Já ze sephory zkoušela jen nějakou masku na ruce/nohy a na obličej a super kvalita.

    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ruce jsou úžasný! Na pleť jak který, takže se těším na testování :)

      Vymazat
  4. Tak tomu vravím iná blogerská nálož na recenzovanie !
    Čo sa týka mňa a nedostupnosti Sephory na SK, určite by som brala, ak by som mala možnosť, to Barbienovské na začiatku článku a nielen preto, že mám dve dcéry. Tá šiltovka je perfektná !
    Samozrejme, môj miláčik (od času kedy bolo mini balenie v MC boxe) je Gimme Brow od Benefitu, zatiaľ nič lepšie som nenašla a to som vyskúšala už všetko možné aj nemožné.
    Ak si dobre pamätám, značka Eisenberg aj Rexaline bola tiež v MC boxe a z oboch značiek som mala skvelý pocit a luxus. Verím, že si ich užiješ !
    Čo by som si rada vyskúšala, sú tužky od MAFE, vyzerajú veľmi veľmi dobre, len by som si asi zvolila inú farbu.
    P.S. Ako klasika, skvelé fotky :):

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem byla s věcmi od Eisenberg, co byly v MC boxech spokojená! Tak se těším co tenhle krém. :) a moc děkuji!!

      Vymazat