čtvrtek 12. dubna 2018

Sephora tisková konference || Sephora novinky léto 2018

Krásný čtvrtek! Trochu se zpožděním, ale přece! :) Je mi jasné, že novinky, které si pro nás nachystají značky v Sephoře v následujících měsících vás zajímají opravdu hodně a na tenhle článek se spousta z vás těší, takže vás nebudu dlouho napínat a vrhneme se rovnou na to!


Přiznám se, že ani po dvou letech nejsem moc zběhlá v tom, někam přijít, začít fotit a nebýt u toho šíleně nervózní. Obzvlášť, když se jedná o velkou akci se spoustou lidí typu Sephora tisková konference. Každopádně jsem se snažila vyfotit co nejvíc věcí a co nejvíc informací si zapamatovat a tady máte můj přehled.

NARS si pro nás připravil sestřičku paletky Wanted a to Wanted Cheek palette se šesti tvářenkami. Jsem na ní fakt zvědavá, protože má krásné barvy a myslím, že se bude líbit většině z vás! Čekají nás také tři rozjasňovače s novou texturou, která nedělá šmouhy a splyne s pletí a co jsem je tak zkoušela, tohle bude must have. Velkým hitem bude určitě i limitovaná kolekce Orgasm, která bude mít rose gold obaly a najdete v ní klasicky  tvářenku Orgasm, tekutou tvářenku, topper na tvářenku a rozkošný Tinted Lip Balm, který udělá vaše rty pořádně šťavnaté a lesklé.





MAKE UP FOR EVER bude mít dvě paletky, jednu větší Star Lit, ve které najdete matné i třpytivé stíny a pak paletku Glitzy se třpytivými na tvář i oči. Ty se dají používat kamkoliv, na tváře jako rozjasňovač, přes tvářenku, na rtěnku.. Jsou to první paletky, které si u MUFE nemusíte sami skládat a máte je už hotové. Stejně multifunkční jsou i nové tužky, které mě zaujaly opravdu hodně. Dají se také použít kamkoliv vás napadne. Na oči, obočí, rty...





Opravdu velkou spoustu novinek si přichystal i BENEFIT. Neptejte se mě proč, ale některé značky jsem prostě zapomněla fotit a jen jsem koukala. :) Jako už tradičně se můžeme těšit na paletku tvářenek. Tentokrát se bude jmenovat Blush Bar a rozhodně ji budu potřebovat. Doma mám Cheek Parade i Cheekathon a tahle nová je snad ještě krásnější. Pět plných tvářenek za cenu dvou je prostě skvělá nabídka! Mimo to bude také obsahovat úplně novou a krásnou Gold Rush tvářenku, která bude i samostatně. Nová bude i jedna z mých nejoblíbenějších bází. Jak už asi víte, Porefessional mám moc ráda a teď bude nová Pearl verze, která má kromě vyhlazení pórů také rozjasňovat. Nový bude i makeup a hlavně se začne znovu prodávat Gimme Brow jako Gimme Brow +.



TOO FACED na léto nechystá žádnou limitku, ale inovaci stálé kolekce Natural paletek. Ty mají nový design i texturu a co jsem je tam zkoušela na ruce, máme se na co těšit! Texturou mi totiž připomínají paletku Just Peachy a ta je výborná! V nabídce bude i nová paletka na tváře a inovací prošly i bronzery! Přírodní kolekce obsahuje i rtěnky v přirozených nude a hnědých odstínech a popravdě ani ty nevypadají vůbec zle, naopak!








BECCA bude rozšiřovat portfolio produktů, které u nás půjdou sehnat a mimo klasických rozjasňovačů a bází pod makeup se u nás objeví i novinky. Sypký pudr a nebo třeba chladivý primer pod oči. Hodně zajímavá je i limitovaná paletka Ocean Jewels Eyes a limitovaná paletka rozjasňovačů Ocean Jewels Highlighter Palette.



Z novinek URBAN DECAY mě popravdě nejvíc zaujaly lesky na rty. Což jste asi nečekali, ale hned pochopíte. :) Nové Hi-fi lesky jsou v mnoha různých barvách a mají plumping efekt, což naprosto miluju. I UD bude mít v nabídce paletku rozjasňovačů a tvářenek a také třeba holografický rozjasňovač.




KAT VON D bude mít inovovanou kolekci stálých klasických rtěnek. Kromě nového obalu budou i nové odstíny, korespondující s některými tekutými a mají být ještě matnější a ještě příjemnější na rtech.



SEPHORA COLLECTION také stojí za zmínku. Bude mít nové mono stíny, několik opravdu krásných sad štětců, mini laky na nehty a spoustu nových plátýnkových masek. Nejvíc mě zaujaly rozhodně štětce, protože sady jsou opravdu povedené! Kromě toho se také můžeme těšit na mnoho nových odstínů tekutých rtěnek, které jsou velmi populární a nebudou chybět ani trendy metalické odstíny. Nové budou také lesky na rty a nechybí ani limitované bronzery, které vypadají opravdu nádherně.



Novinky, které budou stát za to, si nachystala i značka ORIGINS. Čeká nás nový čistící gel, ale hlavně matný hydratační denní krém, který dokonale voní a vypadá velmi nadějně Hlavní novinkou, nebo tedy minimálně pro mě, bude konečně i u nás nový primer pod makeup. Má vyhlazovat póry, prodloužit výdrž makeupu, je tak trochu chladivý a má neskutečně zajímavou texturu. A také si ho oblíbila nejedna zahraniční youtuberka. :)










Další skincare značky, na jejichž novinky se můžeme těšit jsou třeba Oozoo, Belif, Dr. Jart+, Kocostar, nebo Caolion. Některé z nich jsem dostala před nějakou dobou od Sephory na vyzkoušení a povím vám o nich víc v nějakém tom K-tech beauty článku. :)








A nakonec parfémy. Speciálně pro Sephoru budou mít některé oblíbené vůně nový limitovaný flakónek, což z nich dělá ještě o trochu krásnější dárek třeba ke dni matek. Nechybí ani můj oblíbený Mon Guerlain, nebo klasický vlčí mák od Kenzo s rozkládací krabičkou.








Určitě mi napište, na co se nejvíc těšíte a co vás nejvíc zaujalo. Nebo co naopak vůbec! :) Já mám úplně jasno a rozhodně rozšířím svoji sbírku Too Faced, NARS, Benefit a kouknu i k MUFE. Jak asi víte, dostala jsem na tiskovce tašku se spoustou kosmetiky a předpokládám, že vás bude zajímat, co bylo uvnitř. Takže na to udělám ještě jeden samostatný článek, až všechno co půjde vyzkouším, abyste to měli i trochu jako first impression a rovnou věděli, co si připsat na seznam a co spíš ne. :) Já vám přeji krásný zbytek dne a děkuji Sephoře na pozvání a krásnou beauty akci! L.

8 komentářů:

  1. Krásný článek! :-) Já rozhodnodně budu potřebovat Nars paletku tvářenek a balzámek Orgasm :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujali ma tie Natural paletky od Too Faced. Majú fakt krásny dizajn a farebne sú tiež moja káva. Neskúšala si pigmentáciu Orgasm balzamu? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ďakujem za možnosť si aspoň trošičku pričuchnúť k Vašim možnostiam v Sephore. U nás na SK nie je, a teda 9/10 z tohto nebude ani reálne k dispozícii. I keď myslím, že mi je to vcelku jedno, lebo ma nič tak reálne nezaujalo. Okrem Tvojich fotiek :). Tie sú ako obvykle prenádherné !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aspoň ušetříte :)) ne vážně, buď ráda, já mám pocit, že potřebuji tak třicet věcí, tak to budu muset vyselektovat :) a děkuji!

      Vymazat
  4. Tak mna zaujalo teda asi absolutne vsetko a vdakabohu za to, ze u nas Sephora nie je! :D
    Krasne fotky...

    OdpovědětVymazat