pondělí 3. října 2016

Nákupy // Září 2016 - Sephora, Douglas, Dny Marianne

Jmenuji se Lucka a jsem shopaholic. Manžel to zatím s klidem rozdýchává, ale možná bych se na nějaké nakupovací AA měla také přihlásit. Utkvělá posedlost že kosmetické TO (čtěte COKOLIV) potřebuji už začíná být mírně závažná. A jakmile TO získám, potřebuji strašně nutně ještě tenhle pudřík, tamhleten beauty box a tuhle paletku... Jestli očekáváte lehké kosmetické pošimrání, v dnešním článku toho bude určitě víc.



Pokud doma máte víc než jednu kočku, nákupy gumiček do vlasů ob dva měsíce vám asi nemusím vysvětlovat. Tyhle od Ebelin jste u mě už určitě viděli. Ty tmavé mám na doma, ty blond na ven, protože nejsou zas až tolik vidět. Navíc jsou malé, takže je nemusím okolo vlasů otáčet pětkrát. A protože mi dochází spreje i krémy na nohy, vzala jsem nějaké s letní vůní, ačkoliv je už podzim. Balea krémy na nohy jsou příjemné a tenhle navíc obsahuje i oleje, takže v něj vkládám velkou naději. Došel mi i top coat na nehty, který jste viděli v minulých spotřebovaných. Sally Hansen v sadě i s růžovým lakem Pinky Rings, protože cena za dva kusy už není tak vysoká, jako za top coat zvlášť. V lékárně Dr. Max jsem pak vzala vazelínu s vůní čokolády, kterou mám na suché lokty, kotníky a kolena, před použitím samoopalovacích přípravků.










Odpustit jsem si nemohla ani několik luxusních kousků, které zahřejí jakýkoliv můj smutný podzimní studený den. Už delší dobu jsem koukala na perličkovou bázi Guerlain Metéorites, která nejenže vypadá pohádkově, ale také od ní čekám velké věci. Ze stálé nabídky jsem také vzala Meteoritky, o kterých jste už určitě četli v tomto článku. S Guerlain jsem ovšem ještě neskončila, protože jsem chtěla vyzkoušet nějakou novou a opravdu high-end řasenku a vzala jsem tu pro objem řas.






Co jste také mohli vidět v mých minulých spotřebovaných, byly dva makeupy, což mě logicky ospravedlnilo ke koupi makeupu nového, a proto jsem vzala svou stálici Estée Lauder Double Wear. Přihodila jsem i dvě rtěnky Rouge Dior, na které jsem slyšela jen samou chválu a pozitivní ohlasy. Nejednou také zaznělo něco jako nejlepší rtěnka na světě... Což jak jistě všichni pochopí, byl impuls k okamžitému nákupu. :) Odstíny jsem vzala dva, klasickou růžovo korálovou Rose Crinoline a z nude řady odstín Swan. Obě jsou přesně moje běžně nošené odstíny, se kterými jsem si byla jistá, že nic nezkazím. Jako milý bonus jsem pak také objevila Shimmer Brick - tvářenku v odstínu Rose, který byl v sadě s mini Face Blender Brush. To jen kdyby někdo pochyboval, jestli stále nekriticky zbožňuji Bobbi Brown






Všichni jste také už určitě zaregistrovali spuštění Sephora eshopu, který jsem nutně musela zkusit. Dodání bleskové, balíček odeslán ještě v den objednání (koupeno brzy ráno). Dárkové balení i balení celkově moc hezké a vzorečků opravdu mnoho. Tolik jsem jich ještě v kamenných prodejnách určitě nedostala. (Kromě dnů Marianne, což uvidíte níže. :)) Rozhodně mohu doporučit, a protože jsem objednávala několikrát společně s kamarádkou, jednou jsem zvládli nějakou slevovou akci a podruhé použily obligátní 10% slevový kupon. 



Melted matné rtěnky od Too Faced jsou velký hit, ale protože jsou na eshopu odstíny pouze čtyři z celkových deseti, vybrala jsem si jen jeden - Feelin' Myself. Druhý na fotkách (Lady Balls) patří mé bestie, která mi ho půjčila, abych ho mohla nafotit. Až šílenství opadne a budou zase ostatní odstíny na prodejnách (Qeen B), určitě si ještě nějaký pořídím. Stejně je to vlastně i s novými rtěnkami Vice od Urban Decay. Ty pěkné, nebo chcete-li ty nejvíc vyhajpované, samozřejmě nejsou nikde skladem a i na ty si budu muset počkat. Mám tedy zatím jen odstíny Unicorn a Wierdo a článek s nimi je už nějakou chvíli na blogu tady. A protože všechny rtěnky vypadají nejlépe na pěkných a plných rtech, které rozhodně nemám, chtěla jsem moc zkusit i Lip Injection Extreme od Too Faced, který jsem si okamžitě zamilovala.







Někdy úplně ze začátku blogu jsem psala recenzi na bílou Glamglow masku. Místo ní jsem chtěla vzít černou masku s uhlím od Peter Thomas Roth, o které mluvila snad každá blogerka. Bohužel ještě nikde nebyla v prodeji a bůhví kdy bude (což mě pěkně štve...). Vzala jsem proto GlamGlow Power Mud, což je maska nejenom čistící, ale zároveň i pečující. Masek v tomto článku bude vlastně ještě mnohem víc a může za to právě PTR, kvůli kterému jsem si musela kompenzovat maskovací deficit. :) Z tak trochu péče jsem ještě toužila po plném balení Estée Lauder levandulovém odličovacím balzámu. Posledním kouskem v objednávce z eshopu byl Too Faced bronzer, vyhlášení Milk Chocolate Soleil bronzer vonící jako čokoláda. Uznávám, že jsem si teď na léto mohla vzít Dark Chocolate, ale i s tím světlejším se dá pracovat a navzdory velmi přirozenému odstínu se dá vrstvit, ideální na no makeup makeup dny. Kromě hromady vzorečků, které jsem téměř všechny dala kamarádce, jsem dostala i moc hezkou růžovou průhlednou Sephora taštičku, Marc Jacobs vzorečky parfémů v krabičce od sirek a miniaturu MUFE řasenky.









Předposlední zastávkou v Sephoře byla rychlá otočka pro limitovanou paletku Totally Cute od Too Faced, o které jsem záhy také psala článek pro případné zájemce o koupi. Článek si můžete připomenout zde a já vám vlastně i chci moc poděkovat, protože komentáře u tohoto článku, ačkoliv jsou i u ostatních také milé, na mě působily ohromně pozitivně a já jsem za takové ohlasy samozřejmě opravdu moc ráda!! :)



Dny Marianne se nesly v duchu nákupů hlavně oblečení pro mě a pro syna, ale samozřejmě jsem si našla chvilku na návštěvu Douglasu a Sephory. Několik dobrých duší mi na Instagramu přísahalo, že rozjasňovač Giorgio Armani z kolekce Sepia prostě nutně potřebuji, tudíž jsem si musela dojít do Douglasu právě pro něj. Náhodou jsem narazila i na novou limitovanou podzimní Dior kolekci, kde jsem nezaváhala a vzala také rozjasňovač, který byl v setu s mini kabuki štětcem (sametové pouzdro zahrnuto také, ehm..:)). Jako dárek byla plátýnková maska, kterou jsem nakonec dostala i od sestry, která mne doprovázela, a tak mám nakonec dvě.





V Sephoře jsem nenašla nic, co jsem hledala. Žádné odstíny Melted tekutých rtěnek od Too Faced, žádný Cocoa Contour, žádná nová maska PTR. Logicky jsem si tedy vzala tři masky jiné. Estée Lauder 3 Minute Detox, o které jsem již mluvila několikrát, protože jsem ji měla v několika vzorečcích a přišla mi velmi příjemná. Dvě masky od TonyMoly, protože ty obaly jsou prostě chytlavé a líbily se dokonce i mojí mamce. Jednu vajíčkovou na póry a jednu rajčatovou čistící. A protože mám ty nejlepší čtenářky na světě, které mi doporučují samé úžasné produkty, vzala jsem na zkoušku svou historicky první Made by Sephora péči, hřejivý mycí gel na obličej. :)) Pokud jste navštívili během dnů Marianne Sephoru, určitě víte co myslím výrokem mnoho vzorečků. Plus dvě čokolády Milky k tomu, které jsem tedy nefotila, ale byly tam... :) A samozřejmě jsem si nezapomněla vyzvednout ani drobnosti za kupony, což byla jak sleva 20% (v Sephoře i Douglasu) tak i taštička s miniaturami Estée Lauder a několik mini Sephora rtěnek.







Poslední částí mých nákupů, předtím než se dostanu k produktům k recenzi, ještě musím ukázat beauty box časopisu Marie Claire, který se stal velkým hitem a Nikol mě navnadila tak moc, že jsem se běžela zapsat a čekala na email (a pak na box). Toto vydání je již druhé a jestli jsem dobře pochopila, budou vycházet čtyři ročně. Nebudu zabíhat do příliš velkých detailů. protože na tento box,  i koncept krabiček krásy obecně, chystám článek, kde shrnu své názory a připomínky.



Obsah boxu si můžete předem prohlédnout, nicméně jsem všechny fotky které jsem zahlédla záměrně neprohlížela důkladně, tudíž jsem i tak byla některými kousky překvapena. Box je plný deluxe vzorků, které na vyzkoušení daných produktů ve většině případů stačí, některé i zastoupí za poměrnou část plný produkt. V plném balení byla maska na ruce Sephora, nebo třeba balzám na rty Lip Smacker, a mezi ostatní zastoupené značky patřil například Nars, Make Up For Ever, Benefit, Bare Minerals, Eisenberg, Rexaline, Too Faced a další.



Že značky launchují nové produkty na období podzimu a zimy bylo také znát a já jsem nedávno navštívila butik Beaty Rajské, akci s novinkami Guerlain, kde jsem jako milou pozornost dostala rtěnku z kolekce La Petite Robe Noir v odstínu Apri-coat. Novinky jste mohli vidět na mém instagramu i sociálních sítích ostatních slečen. :) O některých produktech Guerlain už jsem psala zde. Nicméně se akce konala hlavně kvůli představení nové verze parfému La Petite Robe Noir, kterému dominují cukrová vata a borůvky. Součástí Vánoční kolekce Guerlain jsou samozřejmě nové Meteoritky v modro zlatém obalu, které mají lehce pozměněnou vůni. Mírně je cítit parfém Shalimar, ale stále také cítím fialky. V kolekci najdete také třpytivý pudr na tělo i vlasy, jehož parfemace je prostě kouzelná, modrý voňavý lak na nehty, duo očních stínů ve zlaté a modré barvě a červenou rtěnku Rouge G. Všechny produkty jsou samozřejmě limitované. :)










O čem už jste na mém blogu nedávno četli, je set krásy Nuxe, který láká nejen svým pařížským šarmem a chytlavým provedením adventního kalendáře s okénky, ale hlavně množstvím a složením produktů, které obsahuje. Pokud jste článek ještě náhodou neviděli, můžete si ho připomenout zde. Já jsem s ním stále moc spokojená a plánuji ho jako dárek pro mé kamarádky, které budou mít brzy narozeniny. Právě jako dárek mi přijde set naprosto ideální a doporučuji ho omrknout. :)





Jsou dvě věci, které miluji při koupání snad úplně nejvíc a všichni kdo mě chvíli čtete, už to stejně víte... Oleje všeho druhu a pořádný peeling! :) Sprchový olej a tělové mléko Nuxe jsem si přála vyzkoušet hlavně proto, že prostě miluji vůni suchého oleje Nuxe. Teď už je mám jak v miniatuře, tak ve velkých balení a nemůžu se dočkat, až je konečně otevřu! Trochu mě mrzí, že peeling není také parfémovaný touto vůní, nicméně takovým vlivem abych to změnila, stejně nevládnu. :)) Na druhou stranu, v minulých nákupech jsem ukazovala tělový parfémovaný sprej z řady Body a ten voní prostě úžasně, proto jsem neváhala a i peelingu na tělo z této řady dám s radostí šanci.



O novinkách značky Zoeva jsem psala v tomto článku. Jednalo se o paletku s pudry na konturování a rozjasnění a paletku korektorů. Recenze asi mluví sama za sebe, tudíž se nebudu opakovat. Obě paletky jsou velmi dobré a cenově víc než rentabilní. Hlavně jsem nadšená z paletky korektorů, jejichž textura, finish a hlavně výdrž na mé pleti mě velice příjemně překvapila.





Pokud vás něco z mých nákupů a novinek zaujalo, určitě mi dejte vědět, na co bych měla udělat recenzi. Překročila jsem totiž hranici zrecenzovatelného množství kosmetiky.. A to už zhruba před půl rokem. Také přemýšlím, že bych se zbavila sobotních článků (zbyly by pondělky a čtvrtky), o to víc bych se ale ve dvou zbylých za týden snažila o lepší a kvalitnější obsah. Co si o tom myslíte? :) Jaké novinky zaujaly vás? Těším se na vaše milé komentáře! L.

22 komentářů:

  1. Super! Tuhle nálož u Tebe já prostě miluji!!!
    Já Queen B měla, vůbec se mi nelíbila a tak jsem jí poslala dál. Škoda, že jsem nevěděla, že jí chceš, darovala bych Ti jí:-( Mně prostě tyhle taupe/mauve odstíny vůbec nesluší. Připadám si v nich jako nějaká ušmudlaná služebná, co trpí tuberkulózou😂😂😂
    Moc by mě zajímalo, jak se dá v e-shopu Sephory uplatnit ta obligátní 10% sleva? Zatím jsem na to nepřišla:-(
    Díky Tobě mám nadupaný wishlist až na hranici svých možností, vůbec nevím, čemu dát přednost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsi mě fakt pobavila, prý služebná s tuberkulózou :D Hold některé trendy nesednou všem :) Ačkoliv nevěřím, že je to taková hrůza, jak to popisuješ :))

      Já tyhle články miluju i u ostatních a také je velmi ráda píšu, chtěla bych dokonce napsat, že se píšou samy, ale bohužel to tak není, jak je těch věcí hodně, člověk si nepamatuje názvy těch produktů natož odstíny :D

      Jak máš ten papír se slevou, tak v tom odstavci jak je napsaná platnost a číslo karty, tak pod tím je řádek "promo kód pro eshop", jen musíš mít účet na eshopu spojený s tou kartou, na kterou ti přišla sleva, jinak to nepůjde :) (Já mám teď dvě Sephora Black karty :D) ale vzhledem k ceně objednávky mi hned po balíku přišla karta i se slevou :D

      Vymazat
  2. Pěkné nákupy :) Já jsem se dny Marianne rozhodla bojkotovat, takže jsem zůstala doma. V neděli v podvečer mne na FB dohnal příspěvek Douglasu, že mají slevu 20% na celý sortiment, tak jsem se zase rozčilovala, že se to určitě nevztahuje na Bobbi Brown, ale stejně jsem nakoukla a zjistila, že byla konečně sleva opravdu na vše, tak jsem si objednala tři štětce BB do sbírky, s balíčkem mi přišla ještě další sleva, tak jsem si pak přikoupila dva laky YSL, takže jsem do toho tolik nezahučela :D

    Miracle gel jsem chtěla vyzkoušet, ale v DM měli přelepené ceny a žádná sleva na tenhle balíček tedy nebyla, tak jsem to nekoupila. Zajímalo by mne, jak dlouho lak vydrží, nechala jsem si sundat umělé nehty a nechci si je lakovat každý druhý den.

    Ještě by mě zajímal ten odličovací balzám, používám odličovací oleje, chtěla jsem si koupit tuhý odličovač, ale v recenzcích se objevují stížnosti, že třeba tuhý odličovač Clinique ucpává póry, takže jsem na vážkách.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také bych se chtěla umět takhle držet :) občas si už přijdu, že to možná malinko přeháním :D

      Co se těch odličovacích balzámu týče - já mám extrémně náchylnou pleť k pupínkům a uspávání pórů, tudíž já všechny odličovací věci smývám. Odličovací mléko, odličovací balzám, odličovací olej - je to úplně jedno co a jestli je na tom napsáno, že se to smývat nemusí - zásadně a vždy to musí z mé pleti pryč. Tohle jsou pro mě produkty na odlíčení, nikoliv na čištění pleti, takže rozpustím makeupem balzámem/olejem a pak pleť klasicky umyji mycím gelem/micelární vodou/vodou a mýdlem - čímkoliv co zrovna používám :) Pak mohu použít cokoliv a pleť mi nic neucpává :)

      Vymazat
    2. Jo a ten Sally lak, ona na to sleva není, jen top coat a barevný lak v sadě stojí myslím 400,- kdežto lak jeden samostatně stojí asi 270,. tudíž to "sleva" je :) Takhle jsem to myslela. Výdrž na přírodních nehtech nemohu posoudit, mám nehty akrylové :)

      Vymazat
  3. Ahojky, tomu říkám pořádná nálož kosmetiky :o) Čoko bronzer od Too Faced je můj miláček, stejně zahřívací čistící gel mám hodně oblíbený. Queen B jsem sehnala v pátek v Sephoře na Chodově, měli tam 3 ks - je perfektní, mě tyhle odstíny spolu s hnědými vyloženě sednou. Se rtěnkou jako takovou jsem maximálně spokojená, za mě nejlepší tekutá rtěnka :o) Beauty box od MC jsem nemohla vynechat :o) Největší radost jsem měla z ikonické tvářenky od Nars, celkově byl box moc vydařený. Jen škoda, že odstín rtěnky je pro mě nenositelný, vždy když si nějakou výraznou červenou dám, tak jí po chvíli odlíčím, necítím se v nich, ale struktura a výdrž rtěnky mi přijde moc fajn. Co se týče Bobbi, tak mě máš na svědomí :o)))) Tenhle měsíc jsem si pořídila jejich Skin Foundation SPF15, odstín 2,5. Pro mě zatím nejlepší make up. Shimmer Brick mám zatím Bronze, další který chci je Nectar a vypadá to, že si je postupně pořídím všechny :o)))))) K nákupu jsem dostala malý vzorek jejich Smokey eye mascara a opět musím říct, že je to pro mě jedna z nej řasenek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani nevíš, jak mě těší číst, že produkty které vám doporučuji a vy si je pak koupíte vám tak moc sedí! :-) o Smokey řasence jsem ti taky už určitě psala je naprosto skvělá, ale mám teď jiného favorita :-))) brzy se o něm dozvíte! Já těch miniatur téhle řasenky mám asi pět, dostávám je ke každému nákupu 😂 S Shimmerbrickem vedle nešlápneš ;-) já mám teď celkem tři, bronze, beige a rose ❤️ Láska prostě :-) plus mám ještě čtyři rozjasňovače a dva bronzery.. Makeup jen jeden, taky v odstínu 2.5 ale je teď na mě moc světlý :-) už chápeš proč Bobbi miluju? :-D A bude to pokračovat :-)) na ten mycí gel sephora jsem zvědavá!

      Vymazat
    2. Zcela chápu, proč Bobbi miluješ, jsem v tom taky:-) ) ) Krásná, luxusní a velmi kvalitní kosmetika:-) Na řasenku jsem zvědavá, stejně tak na to, co řekneš na sephora gel. Mne voní, efekt jak zahřívá je moc příjemný a hezky odličuje.

      Vymazat
  4. Jak já tě chápu :-) Taky jsem se tenhle měsíc krapet utrhla ze řetězu... Krásné nákupy, moc se mi líbí matné Melted. Celkově produktů na rty není nikdy dost, že? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikdy není ničeho dost :) Bohužel pro moji peněženku, dobře pro mě :))) Jsem ráda, že jsem se neutrhla sama :D Hned se cítím líp, když vím že jsem jediná, kdo nebude mít příští měsíc co jíst :D

      Vymazat
  5. Myslela som si, že ma už u Teba ako blogerky nemôže nič prekvapiť a predsa sa stalo. Som v šoku ! Toľko krásnych a nevyhnutných vecí, hneď by som si dala povedať :).
    Ja som september poňala veľmi light. Predsa, škola volá, a to dokonca 2x :))).
    Takže len krabička Nuxe, Marie Claire box a pár drobností. Na Teba sa nechytám :).
    Ten ShimerBrick od Bobbi Brown ma stále veľmi zaujíma. Čo z toho, že v Nitre k dostaniu nie je a do hlavného mesta sa mi kvôli nemu, ak tam vôbec je, 1 hodinu ísť nechce.
    Teším sa na recenzie týchto vecičiek, najmä ako budeš spokojná s rúžmi Dior. Ja tieto light odtiene veľmi nepoužívam, keď Dior, tak červená, najlepšie 080 alebo 999.
    Skvelé fotečky, ako vždy. A na ten vianočný Guerlain si už odkladám peniaze :). I keď, Meteorites gule sú len vtedy keď aj tak voňajú. Ja Shalimar vôňu veľmi nemusím, príliš ťažká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pevně doufám, že jsem tě překvapila, a i nadále budu, jenom v dobrém a článek sis užila. :) Děti samozřejmě stojí hodně peněz a mají vždy a ve všem přednost, tomu naprosto rozumím a sama to respektuji :) Dvě školou povinné děti bude celkem velký zápřah a to samozřejmě nejen finančně :D

      Vánoční Guerlain - asi budeme na Vánoce o hladu, protože něco z té limitky musím mít.. :)

      Vymazat
  6. Wow, to jsou ale pořádné nákupy :)) Pokud ti to ale dělá radost, tak proč ne. Já kdysi taky nakupovala hodně kosmetiky, ale bylo mi líto, že jsem většinu věcí nepoužívala pravidelně, tak se to ted snažím omezit a kupuji si jen to, co využiju nebo potřebuju. Během dnů Marianne jsem si koupila pár věcí v parfumerkách, které mi docházely - báze pod oční stíny, odličovací olej, Clinique řasenky, pudr a nový Beauty Blender :). Jinak mě by zajímalo něco více o Dior rtěnkách. Hledám nějakou, kterou bych mohlha používat ke každému líčení, a aby něco vydržela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě že mi to dělá radost. Jinak bych to přece nedělala, ne? :) U mě je to už spíš sběratelství, ale používám všechno. Co nepoužívám, dávám svým kamarádkám - vždy to ocení a mají radost :) Na druhou stranu, taky po sběrateli známek nechceš, aby všechny známky olízl a nalepil na dopis ne? :D

      O rtěnkách článek určitě bude, vzhledem k jejich oblibě i ceně to budou mít holky dokonce i v článku samostatně :)

      Vymazat
  7. No nádhera, takové mega novinky :) ♥♥

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to je pořádná nálož, super, aspoň je se na co koukat :D Beauty box jsem si taky chtěla pořídit, ale tak dlouho jsem váhala, až jsem to prokaučovala. Tak příště :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, občas se to sejde, normálně to zas takhle strašný snad nebývá :D
      Ten Beauty box, to je otázka, třeba nakonec budeš ráda, že sis ho nepořídila. Ta cena je za miniatury přece jen dost vysoká :)

      Vymazat
  9. Ty jo to su ulovky, pada mi sanka :) krasne produkty, vetsinu by som ti hned vzala :)
    Beauty box ma mrzi, ked som sa o nom docitala, tak uz bol nedostupny :( tak dufam, nabuduce! :)

    Na blogu sutaz :)
    Beauty shopaholik Tili

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já věřím tomu, že ten další box bude také tak dobrý :)

      Vymazat
  10. Ahoj tak já to mám podobně. Nejsem schopná obejít žádnou drogérku natož parfumérku. Uplná diagnosa. Se mi ulevilo, že v tom nejsem sama:)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak tohle je mega výživný článek. Škoda, že teď nemám tolik času, abych si to mohla všechno podrobněji prostudovat a přečíst všechny ostatní články, které s tímto souvisí.

    Zajímalo by mě, jaká je ta rtěnka Dior? Já používám Sensai, ale mám poslední dobou problém s jejich barvami. Mám ráda červené a oni mají snad jen dva odstíny. Měla jsem i Guerlain takovou tyčinku se zrcátkem, byla to nějaká limitka, ale ta bylo moc suchá. Tak budu ráda za zkušenost.

    Letošní Dny Mariane byly šílený. Potřebovala jsem snad milion věcí. Sestra mi hlídala před obchodem malého, takže to byla rychlá akce. Za pět minut jsem posbírala věci za dvanáct tisíc a utíkala k pokladně. Krémy Guerlain, stíny Dior, odlakovač Chanel, vodička Sensai, odličovat Lancome pro mámu... všechno jsem zase strašně nutně potřebovala:))) Paní za mnou v řadě koukala, jak kdybych spadla z Marsu:) Příště si na to vezmu aspoň košík.

    www.heelsandbabypowder.com

    OdpovědětVymazat