sobota 14. července 2018

Letní novinky Pupa Milano || Recenze + soutěž

Krásný den vám přeji! Léto je v plném proudu, byť to tak posledních pár dní v Praze nevypadalo a já jsem konečně pořádně vyzkoušela novinky značky Pupa Milano a jako obvykle jsem našla několik produktů, které jsou vážně skvělé a několik, které mě zase až tolik neoslovily. Pokud vás tedy zajímá, které jsou které, vše se dozvíte v dnešním článku.


Za produkty k recenzi děkuji Pupa Milano a můžeme jít rovnou na to. :) Produkty jsem netestovala všechny a ve všech odstínech, ale některé jsem si nechala pro vás do soutěže, která bude jako obvykle probíhat na mém Instagramu a objeví se během dneška, tak se když tak zapojte, držím vám palce! :)

Začnu tím pozitivním. *Mono oční stíny Holo Eyeshadow z kolekce Summer in LA.  Jsou dva, mají být voděodolné a mají nádherné duochromatické odstíny. 001 je světlá zlatá s přechodem do růžova, druhý odstín 002 je červeno bronzová s přechody do meruňkova. Nepopisuje se to úplně jednoduše, protože odstíny jsou krásné metalické a unikátní. Mají v sobě třpytky a jsou měkké, skoro až jako by byly krémové. Voděodolné jsou více méně také, ale bez báze se mi slévají. Což jak už asi víte, je můj věčný boj se stíny všech značek a cenových kategorií, proto neviním Pupa stíny, ale má víčka. :) S bází nemám problém s celodenní výdrží. Rozhodně doporučuji!




*Tužky na oči jsem si nechala obě, protože se mi moc líbí odstíny. Hnědá čokoládová matná 69 a bronzová hnědá 70. Tužky překvapivě dobře drží a jako podklad pod stíny, nebo jako linka jsou bezva. Tužku od Lottie London sice nepřekonají, ale špatné vůbec nejsou. Samy o sobě se mi na víčku také slévají, ale jako podklad třeba pod kouřovky jsem s nimi neměla problém. Jsou hezky měkké, krémové, dobře se s nimi kreslí a jsou dobře pigmentované. V rozumném čase se dají rozmazat a následně zaschnou.

Jako linka mi drží, jen na víčku bez báze, nebo zapudrování stíny, se lehce slily. I tak ale doporučuji, protože jsou tyhle tužky fajn a mají hezké odstíny. Na druhém konci mají houbičku, kterou můžete na roztírání použít, ale je tvrdší, takže se hodí spíš na rozmazání linky, než na celé víčko.



Matné rtěnky v tužce *Matt Shaping Lipstick jsem dostala dvě, matnou růžovo fialovou 001 a matnou červeno oranžovou. Tu červeno oranžovou 002 jsem si nechala, jak jinak. :) Růžovo fialovou budete mít vy v soutěžním balíčku. Odstíny jsou zářivé, letní a rtěnky jsou dobře pigmentované a hezky matné. Díky tomu dobře drží na rtech, ale trochu vysušují. Není to nic hrozného a vzhledem k ceně dávám i tady palec nahoru. A to i za úzký tvar, díky kterému můžu být přesná a rty hezky vykreslit.

*swatche na fotkách zleva: tužky na oči Multiplay 69, 70, Holo Eyshadow 001, 002, Matt Shaping Lipstick 002



Velkým favoritem jsou *neonové laky na nehty. Protože laků mám doma desítky, rozhodla jsem se o ně podělit s vámi a sama jsem si nechala jen tři. Jsou to neonky z řady Lasting Color Shock a jsou skvělé. Protože to jsou neonové odstíny, ty tmavší budou lepší než ty světlejší. Na nehtech jsem měla už všechny tři a nejlépe kryje 009 zářivá růžová. Snad ta nejhezčí růžová neonka, kterou jsem kdy viděla. Ta slušně kryje už v první vrstvě, za to oranžová 006 a žlutá 002 jsou hezčí určitě ve dvou vrstvách. Celkově jsem z Pupa laků nadšená! Dobře mi drží, mají super štěteček a vcelku rychle zasychají. Já jako obvykle lakuji s base coatem a top coatem OPI, což je ta nejlepší kombinace ever s jakýmkoliv barevným lakem a nehty mi pak vydrží hezké minimálně pět dní, spíš týden.



Do soutěže vám nechávám i *tvářenku Blush Me a *rozjasňovač Light Me, které jsou v netradičním balení. Tyčinky mají produkt ve víčku a v druhé části je houbička, na kterou se po zašroubování víčka přenese produkt. Popravdě, tohle asi nejsou vychytávky pro mě. Nemám ráda houbičky v makeupu a krémové tvářenky moc také ne. :) Tak snad udělají radost někomu z vás! Jak už jsem někde psala, dovedu si je představit v kabelce třeba po koupání, kdy vám stačí jen tvářenka, nebo trocha lesku, abyste vypadaly o malinko víc fresh a upraveně, do mého běžného líčení si je ale představit nedovedu.



Pokračujeme *tekutými očními stíny Made To Last Liquid Eyeshaadow. Ty mají být voděodolné a jsou v různých odstínech. Já si nechala dva, hnědý 003 a taupe 006. Mají prohnutý aplikátor, který hezky kopíruje víčko. Konzistence je na první pohled vodovější a dobře pigmentovaná. Já jsem měla trochu problém s aplikací. Špatně se mi stíny rozmazávají a ztrácí rozmazáváním pigmentaci, takže si musím dát klasické kolečko, nanést, rozmazat, nanést, rozmazat, nanést, rozmazat. Všimla jsem si toho hlavně u tmavšího odstínu, u toho světlejšího je aplikace mnohem jednodušší. Stíny se krásně lesknou, některé víc, některé méně a jakmile zaschnou, tak drží. Drží opravdu výborně a kdyby mi tmavší odstín při aplikaci nedělal fleky, doporučila bych tyhle stíny také. Takhle si spíš myslím, že pokud nějaký budete chtít, sáhněte spíš po těch světlých, nebo se obrňte trpělivostí. :)




Řasenka *Vamp Explosive Lashes je také nová a já se trochu bála, protože Rendy si ji moc neoblíbila.:) Já jsem s ní ale opravdu spokojená! Preferuji hodně výrazný efekt na řasách a mám ráda řasy obalené. Z toho důvodu mi nevadí, když je řasenka hodně mokrá, hustá a řasy trochu slepuje. To je přesně případ Vamp řasenky. Dělá výrazné řasy i z mých krátkých a světlých během jednoho přetření. Případné obtisknutí při aplikaci spravím vatovou tyčinkou a za ten efekt jí to prominu. :) Během dne neopadává a neobtiskuje se, takže já jsem s touhle řasenkou spokojená moc! Pokus preferujete sušší řasenky, budete to cítit naopak. :)



Článek zakončím jak jinak než se skincare. Celkově bych péči od Pupa označila jako péči pro mladé slečny a přiznám se, že za svoji skincare ji měnit určitě nebudu. To ale neznamená, že si ji někdo z vás třeba neoblíbí. Pleťový krém s ochranným faktorem 50 najdete v balíčku pro vás, protože já se, přiznám se, takhle vysokého ochranného faktoru bojím. :) místo toho jsem zkoušela *After Sun Face Cream, který je určen na pleť po opalování a má opálení podporovat. Já si všimla hlavně příjemné konzistence, lehké hydratace a pro nenáročné uživatelky asi proč ne.

Co mi přijde naopak jako výborný kousek, který rozhodně spotřebuji, je *sprej s ochranným faktorem 50+, který je opravdu neviditelný. Je na tělo, je průhledný, rychle zaschne, má sladce mátovou vůni a nespálila jsem se s ním. Na druhou stranu, pro děti, citlivou pleť, nebo fototyp jedna, který se snadno a rychle spálí, bych asi vybrala raději něco z lékárny. Pokud se jako já nespálíte nikdy, pak je tohle super volba.

*Chladivý gel proti celulitidě ze stejné řady Sport Addicted má stejně jako sprej s ochranným faktorem sladkou mátovou parfemaci a funguje jako osvěžení po horkém dni. Jestli pomáhá proti celulitidě vám neřeknu, ale líbí se mi jeho lehká hydratace, u to, že po rozmazání vůbec nelepí a jako by na pleti ani nebyl. Což oceníte zejména v případě, že na těle žádné lepivé krémy a gely nesnesete.


Rozhodně mrkněte na soutěž na mém Instagramu a dejte mi vědět, co na novinky říkáte a jak se vám líbí! V soutěžním balíčku totiž najdete troje tekuté oční stíny v odstínech 008, 011 a 002, matnou rtěnku v tužce v odstínu 001, tvářenku Blush Me, rozjasňovač Light Me, neonové laky na nehty v odstínech 001, 003, 012, dva laky s gelovým efektem v odstínech 183 a 182 a Face Cream s ochranným faktorem 50.


Kdybych já měla doporučit moje favority od Pupa, pak rozhodně neonové laky na nehty a mono stíny, které jsou opravdu krásné a povedené! Rtěnka také není špatná, ale must have to není a řasenku doporučuji všem, komu stejně jako mně nevadí výrazné a trochu clampy řasy jedním tahem. :) Dejte mi vědět, jak se vám novinky líbí a těším se na vaše komentáře a zase příště! L.




6 komentářů:

  1. Laky na nechty sú podľa mňa to najlepšie, čo Pupa dokáže. Krásne farby, dobré krytie a výdrž. Tá oranžová je nádherná, čo máš na nechtoch! Inak mám rada ešte aj matné tekuté rúže :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím souhlasím! Laky jsou skvělé - a taky ty mono stíny 👌🏼

      Vymazat
  2. Čo sa týka tejto značky, mám rozporuplné pocity, ktoré sú spôsobené kolísavou kvalitou rôznych výrobkov. Niečo kvalitné, niečo úplne mimo.V každom prípade mám pocit, že niektoré výrobky sú určené najmä mladšej kategórii, tomu ale nezodpovedá cena.
    Za mňa ma táto značka veľmi neoslovila a už ju nekupujem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V podstatě s tebou souhlasím, ale chce to vybírat, laky na nehty a ty mono stíny jsou špičkové! Ten zbytek je průměr, ale zase úplně s drogerií bych to nesrovnávala :))

      Vymazat