středa 18. ledna 2017

Narozeninová Giveaway na Instagramu

Dnes trochu netradičně v podvečer a ještě k tomu ve středu. :) Z názvu článku už asi tušíte, o co se bude jednat. Nejedná se o narozeniny mého blogu, ty budou až prvního března, ale o narozeniny moje. Zítra mi bude dvacet pět let a chtěla bych se o trochu těch oslav podělit i s vámi a pevně doufám, že se mi to povede. :)


Připravila jsem si pro vás soutěž o balíček kosmetiky, o který se bude soutěžit na mém Instagramu. V tomto článku vás jen chci na soutěž upozornit (a nalákat :) a také vám chci ukázat jednotlivé produkty, o které se bude soutěžit, protože na Instagramu na to není tolik prostoru. Snad vám soutěž udělá radost a zapojíte se. 

V balíčku celkem najdete deset produktů a z toho je šest v plné velikosti a čtyři cestovní balení/miniaturky. V mini verzích produktů najdete moji oblíbenou řasenku Better Than Sex od Too Faced a tři miniatury Benefit produktů. Očního krému It's Potent, matujícího gelu The Porefessional Matte Rescue a matující báze The Porefessional


V balíčku jsou také tři produkty značky Sephora z vánoční kolekce, které jsem prostě musela vzít, protože jsou neuvěřitelně roztomilé. Pokud jste sledovali rozbalování balíku na mém Insta Stories, tak víte o čem mluvím. :) Tělový parfémovaný olej se třpytkami, paletka očních stínů a hlavně, růžová chlupatá labutěnka, která je naplněna třpytivých prachem, který se poklepáváním na tělo (třeba na dekolt nebo ruce) uvolňuje. Nemusíte se bát, ta ve vašem balíčku bude samozřejmě nerozbalená. Na fotky jsem si vzala tu svoji a vy dostanete zbrusu novou a nepoužitou. ;)




A nakonec, hlavními dárky v balíčku budou tři produkty Make Up For Ever. Vybrala jsem pro vás dvě rtěnky Rouge Artist Intense, nádhernou rudou v odstínu č. 52 a jednu růžovou nude v odstínu č. 32, aby si přišel na své opravdu každý. (Případně můžete s jednou rtěnkou udělat někomu radost. :)) A na úplný závěr jsem si nechala paletku devíti očních stínů, Artist - Shadows 4, což je paletka složená převážně z neutrálních a studených matných odstínů a vypadá moc hezky. Pokud tedy rádi nosíte studenější odstíny, bude to paletka přesně pro vás. :)




Podmínky soutěže jsou uvedeny na Instagramu, kde bude soutěž probíhat a také tam vyhlásím vítěze. Soutěž potrvá ode dneška do neděle. Happy Birthday To me! :))) A také hodně štěstí vám, ať už jste narozeniny letos měli, nebo teprve budete mít. :) L.

11 komentářů: