pondělí 16. ledna 2017

Nejlepší pečující kosmetika roku 2016

Zdá se, že roční shrnutí nebaví jen mě, ale i vás. Což je samozřejmě jenom dobře, protože je vlastně i tak trochu užitečné si takové shrnutí napsat. Kupodivu jsem na spoustu věcí zapomněla a připomněla si je až ve chvíli, kdy jsem projížděla staré fotky. A tím myslím ty hodně staré, ze začátku minulého roku. A musím se přiznat, že nad kvalitou některých kroutím hlavou do dneška a říkám si, jak jsem něco takového mohla vypustit na světlo světa. :) I tak ale doufám, že si dnešní článek užijete!


V minulém článku byla dekorativní kosmetika a dnes nás čeká ta nejlepší pečující za rok 2016. Jak už jsem zmínila v úvodu, v začátcích mého blogu (před deseti měsíci!) byla úroveň fotek i článků o malinko horší a linkovat tyhle staré články chtělo hodně odvahy, protože jsem doufala, že se na ně časem zapomene. :)) Na druhou stranu, aspoň je vidět zlepšení. :) Tentokrát jsem nepsala umístění jako v minulém článku, protože v péči je to prostě různé- Nemohu srovnávat hydratační krém s krémem, který má pleť zbavit akné, proto jsem vybrala jen moje nejlepší produkty a bez ohledu na pořadí ve kterém o nich píši jsou to všechno moje nejoblíbenější pečující produkty.

Pleťové masky

Jak už všichni určitě víte, masky na pleť si dokážu opravdu užít a používám je velmi často. Ani jedna ze tří vybraných do tohoto článku vás jistě nepřekvapí. O Glamglow Powermud jsem psala nedávno a je prostě skvělá, na smíšenou pleť naprosto ideální. Hned za ní je bílá Glamglow maska Supermud, která opravdu vysuší většinu pupínků a zbaví mě černých teček. Dělá to o malinko lépe a zároveň hruběji než ta zelená. Ráda je mám ale obě dvě. Z jiné kategorie je moje all time favourite maska NUXE Termo aktivní čistící maska. Nádherně hřeje, což je teď v zimě slast, čistí pleť a zároveň ji nevysušuje, ani nijak extra nedráždí. Navíc je peelingová, takže zároveň pleť i zbaví šupinek suché kůže. Kupuji si ji už roky a budu i nadále. Několik z vás si ji už dokonce na můj popud koupilo a mě nesmírně těší, že sedí i vám!

Glamglow Powermud článek
Glamglow Supermud článek
Nuxe Termoaktivní čistící maska článek




Čištění a tonizace pleti


Do svého ranního rituálu jsem před nějakou dobou zařadila 3 minutovou čistící masku od Havlíkovi přírodní apotéky, kterou jsem si doslova zamilovala. Hezky pleť probudí a rozzáří a následně je připravená na další kroky v péči. Konečně jsem si ji před pár týdny koupila znovu a musím říct, že s ní velmi ráda začínám svůj den. Pleť dočišťuji klasicky micelární vodou a ačkoliv jsem váhala mezi Biodermou a Uriage (obě modré) asi se raději přikláním k Biodermě. Vlastně ani nejde objektivně zhodnotit proč, obě jsou moc dobré, ale Bioderma Hydrabio H2O mi tak nějak subjektivně sedí víc. Možná je to i množstvím, ve kterém se dá sehnat, takže tak rychle nedochází. Ačkoliv bych strašně ráda zmínila i nějakou květovou vodu, protože je moc ráda používám a zkouším, bohužel jsem nenašla žádnou, ze které bych si sedla, lidově řečeno, na zadek. Proto tedy musím vybrat moji nejoblíbenější termální vodu ve spreji, kterou se stala minerální termální voda Uriage. Opravdu vidím rozdíl mezi jinými vodami ve spreji a Uriage, ta je za mně top.

Havlíkova přírodní apotéka 3 minutová čistící maska článek
Bioderma Hydrabio H2O micelární voda článek
Uriage termální voda článek




Séra a krémy

Musím se přiznat, že se v drahých sérech (případně olejích) vyžívám a strašně ráda zkouším nové. Stále čekám na nějaký zázrak v lahvičce, ale do té doby mám pro vás zatím séra dvě a obě velmi dobrá a kvalitní. Prvním z nich je Bobbi Brown Intensive Skin Supplement Serum, které při dlouhodobějším používání opravdu napomáhá pleti s hydratací, rozzářením a celkově k zdravějšímu vzhledu pokožky. Opravdu jsem si tohle sérum s antioxidanty velmi oblíbila a rozhodně si ho časem pořídím znovu. Druhým velkým objevem je olejové sérum od Kiehl's Midnight Recovery Concentrate, které mě neuvěřitelně překvapilo. Nejen že neucpává póry, ani není těžké na pleti, dokonce se i perfektně vstřebává, pleť zanechává hebkou, naducanou a vláčnou, ale ještě zmírňují texturu pleti, protože mi po něm mizí drobné pupínky. Rozhodně velký objev a produkt, který hodlám do své péče pravidelně zařazovat. A jako bonus je jeho bylinkovo levandulová vůně, kterou prostě zbožňuji.



Krémy na oči jsem vybrala dva a každý úplně jiný. Bobbi Brown Hydrating Eye Cream je skvělý, poměrně hutný, ale ne tolik, aby se špatně vstřebával, nebo mastil víčka. Hydratuje velmi slušně i hodně suchou pleť, ale pokud máte se suchým očním okolím problémy, existuje ještě jeho hutnější varianta. Objektivní kvality jsou perfektní a ačkoliv bych na něm asi chybičku našla, nic lepšího jsem zatím v ruce neměla. Stejný případ je i Estée Lauder Genuine Glow Priming Moisture Eye Balm. Velmi lehký krém na oči bez olejů, který jsem milovala celé léto. Jemně a zdravě prozáří oční okolí, příjemně hydratuje a dobře se vstřebává. A pokud máte lehce OCD manýry jako já a potřebujete mít krém a oční krém v sadě (jinak se vám nedaří je tak často používat) tak jsem si oblíbila i krémy ze stejných řad. Samozřejmě to není jenom kvůli tomu, že k sobě ladí, ale i proto, že se jedná o kvalitní výrobky. Bobbi Brown Hydrating Face Cream je bezvadný jak na den, tak na noc. Krásně hydratuje, je velmi příjemný a moje pleť si s ním opravdu rozumí. Oční i denní krém od Bobbi také hodnotím jako nejlepší péči, jakou jsem kdy své pleti dopřála. Estée Lauder Priming Moisture Face Balm je také velmi příjemný, opět neobsahuje oleje, takže je ideální na léto, nebo na mastnější pleť a zároveň jemně hydratuje, dodává zdravý jas pleti a moc hezky se na něj nanáší makeup. Jako bonus mám i jeho variantu s SPF, která se právě v létě určitě hodí. Největší přidaná hodnota tohoto krému je pro mě v tom, že pleť přirozeně zkrášluje, tudíž je ideální i na dny, kdy nechci nosit makeup a pleť přesto vypadá dobře a opečovávaně.

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate článek
Bobbi Brown Intensive Skin Serum Suplement článek
Bobbi Brown Hydrating Face Cream & Hydrating Eye Cream článek
Estée Lauder Genuine Glow Priming Moisture Balm & Eye Balm článek





Péče o problematickou pleť


Kdybych nebyla posedlá kosmetikou a péčí o pleť obecně, ve chvíli kdy jsem objevila Neostratu bych mohla všechno zahodit a používat jen ji. Ať už řeším jakýkoliv problém s pletí, Neostrata na to má produkt a ten funguje. Vybrala jsem tedy ty přípravky, které jsem si oblíbila nejvíce, ačkoliv bych mohla doporučit vše, co mi prošlo rukama. Jako první bych chtěla zmínit lotion, kterého mám již třetí nebo čtvrtou lahvičku a to prosím pěkně od podzimu. Je jím Oily Skin Solution. Každé ráno, každý večer a kdykoliv během dne, když nenosím makeup, si přetírám místa, kde se mi tvoří pupínky, což je v podstatě jen brada a čelist a světe div se, po třech letech trápení už se mi netvoří hluboké a ošklivé akné po desítkách, ale mám dva tři pupínky jednou za měsíc, ehm... :) Na suché šupinky i hrubou texturu pleti mi pomáhají dva produkty. (Nepoužívám je současně!) Neostrata Daily Peel Pads, což jsou vlastně tamponky, do kterých nalijete roztok a jednou denně si uděláte domácí peeling. Druhým produktem, který také působí na bázi silných kyselin, ale je spíš vhodnější na problematickou pleť, je Neostrata Gel plus, gel, který se lehce vstřebá a vy se probouzíte bez šupinek a s dokonale hladkou pletí i texturou. (Hned potom, co se oloupete. :)) Posledním produktem od značky Neostrata, který chci zmínit, je Ultra Moisturizing Face Cream, velmi kvalitní hydratační krém, který opravdu nezpůsobuje pupínky a zároveň pleť vyživuje, vyhlazuje a obnovuje. 

Neostrata ve spotřebovaných článek - recenze bude již opravdu brzy :))






Extra odlíčení

Toto roční shrnutí by nebylo úplné, kdybych nezmínila svůj nejoblíbenější odličující přípravek všech dob. Stal se jím balzám Estée Lauder Advanced Night Repair Micro Cleansing Balm, který má dokonalou jemnou levandulovou vůni, na pleti doslova taje a mění se v olej a rozpouští každou nečistotu i makeup. Jsem z něj unesená a jako bonus, stačí ho opravdu malé množství. Stírám ho horkým ručníčkem a pleť je po použití nebesky hebká, měkká, vláčná.. Prostě přesně taková, jakou bych ji chtěla mít. Preferuji tuto metodu hlavně během dní, kdy mám hodně makeupu, nebo vodě odolné líčení, které bez drhnutí žádná micelární voda nemůže zvládnout. Vzhledem k mé problematické pleti obličej následně ještě umývám gelem/micelárkou, ale myslím, že suchá/normální pleť ho bude milovat i bez toho. Při tomto postupu jsem nikdy nezaznamenala jediný problém ani já s pletí s smíšenou a problematickou.

Estée Lauder Advanced Night Repair Cleansing Balm článek



Na ruce, nohy a tělo

Tento odstavec se pokusím pojmout stručně, protože už zde na blogu bylo řečeno vše důležité. NUXE tělovou (i pleťovou) péči podle mého názoru umí moc dobře a já jsem spokojená se vším co jsem zkoušela. A tak se není čemu divit, že i v tomto článku se objeví suchý olej NUXE Prodigieuse, který je mou stálicí na tělo i vlasy díky své nádherné vůni a příjemným účinkům. Nově jsem si zamilovala i krém na ruce Reve De Miel, který sesadil z prvních příček i moje milované L'Occitane krémy. Reve De Miel se dokonale vstřebává a přesto výrazně pečuje a úplně nejradši ho mám v silné vrstvě na noc do bavlněných rukavic. Mazání těla trošku odbývám, přece jenom, jsem každý večer naložená v olejové koupeli s olejovým peelingem a sprchovým olejem. Není tedy divu, že nemám pocit suché pokožky těla. :) Když už jsem se ovšem namazat chtěla, svojí vůní i luxusním pocitem mě okouzloval Guerlain Lés Delicés De Bain - tělové mléko s vůní Guerlainády. Ideální před nějakou velkou akcí, protože dobře hydratovaná pleť pak nese parfém mnohem lépe a déle. A tohle tělové mléko navíc svojí vůní nepřebíjí nic, co na něj následně dáte a přesto víte, že ho na sobě máte. Dává to smysl? :)





A na závěr péče o tělo tedy dva mé oblíbené sprchové oleje a olejové peelingy. Musím je zmínit oba, protože bych nejradši měla kombinaci obou. NUXE sprchový olej má božskou vůni a příjemnou konzistenci, která se pohodlně používá, protože není příliš tekutá. Bioderma sprchový olej je naopak tekutý velmi, nemá vyloženě příjemnou parfemaci a je celkem pracné se s ním umýt. Na druhou stranu fantasticky hydratuje a zvláčňuje pleť těla. Peelingem vás asi trochu překvapím, tedy minimálně jedním, protože je z drogerie. To jste nečekali, že? :)) Nemůžu si pomoct, ale poměr cena - výkon mluví za vše. Už poněkolikáté mám olejový peeling Garnier Oil Infused Nourishing Scrub (bohužel nemám samostatnou fotku), který má dokonalou vůni i texturu a stejně tak je velmi hydratační. Druhým adeptem, který obsahuje i přírodní exfolianty a kokosový olej je NUXE Body Scrub, který je přece jen o něco luxusnější, pocitově určitě, zároveň je ale i jeho cena vyšší. I tak je oba zbožňuji a určitě se u mě ještě objeví.

NUXE Huile Prodigieuse suchý olej článek
NUXE Reve De Miel krém na ruce
Guerlain Les Délices de Bain tělové mléko článek
NUXE Sprchový olej Huile Prodogieus
Bioderma Atoderm Sprchový olej
Garnier Oil Infused Nourishing Scrub
NUXE Body Melting Body Scrub



Na rty

Velmi stručný odstavec, obsahující pouze dva produkty. Nejlepší balzám na rty, o kterém jsem psala již tolikrát, že už to vlastně ani není zábava, je NUXE Reve De Miel medový balzám. Má zajímavou texturu, která zůstává na rtech a velmi dobře hydratuje. Dokonce mi dokáže vyléčit i do krve rozpraskané rty. A abych na rtech neměla šupinky a rtěnky vypadaly krásně, mám moc ráda Scruby na rty od značky Lush. Jsou sladké, příjemné , funkční a je to taková moje malá chvilka sladkosti a radosti v koupelně, o kterou se nenechám ničím a nikým připravit. :)

Nuxe Reve De Miel balzám na rty článek
Lush scrub na rty článek






Do vany

Stará známá písnička, já a horká vana plná voňavé krémové pěny, pečující olejové koupele, půl hodinka klidu, (protože přes tekoucí vodu neslyším řvoucí dítě ... :) znáte to. Kdybych si mohla vybrat jen a pouze jednu značku, ani by mi to nevadilo. Lush dělá ty nejmilejší, nesladší a nejkouzelnější věcičky do vany a s přehledem vyhrává moje první místo. Preferuji spíš ty víc hydratační produkty, ale ráda si koupím a zkusím všechno, co nabízí. Koupelové balistiky, luxusní krémové pěny, tuhá mýdla, sprchové gely i peelingy. Protože samozřejmě nemám většinu mých oblíbených věcí doma, alespoň pár jich sem vypíšu. Musím ovšem podotknout, že z Lushe mi sedí téměř vše do koupele! :) Navíc pěny miluje i syn a na něj jsem spotřebovala minimálně čtyři masážítka, když byl menší a nechal se po koupání masírovat... :)

Lush koupelové pěny/ bomby Butter Bear, Avobath, Rose Jam Bubbleroon, Melting Marshmallow
Lush sprchové gely Rose Jam, Snow Fairy, Honey, I Washed The Kids
Lush tuhá mýdla Honey, I Washed The Kids, Rock Star
Lush peeling na pleť Let The Good Times Roll
Lush masážítka (tuhý olej) Tender Is The Night, Strawberry Feels Forever, Soft Coeur 




Uf, tak jsem tak trochu ráda, že mám dnešní článek za sebou a nejspíš i vy. :) Jaký produkt z péče o pleť milujete a nedokážete si bez něj představit vaši každodenní pečující rutinu? Určitě mi dejte vědět, ať se mohu inspirovat i já u vás! L.

30 komentářů:

  1. SKvělý článek a opět jsi mě nalákala na spoustu produktů. Zejména mě zaujal EL odličovací balzám, který prostě musím vyzkoušet. Tedka používám odličovací olej od Sephory a není to úplně ono. Taky si musím konečně pořídit NUXE balzám na rty, který už kupuju sto let :)). S Lushem mám takový love-hate relationship, kdysi (když mě bylo třeba 15) jsem Lush milovala a nakupovala jsem tam skoro pořád a vlastně si peníze šetřila jen na Lush. Potom mě to přešlo a několik let jsem tam vůbec nenakupovala. Jenže blogy, Youtube atd.. a občas tam opět ráda zavítám :). Neostratu mám taky ráda, a asi se k ní opět vrátím, protože plet mám momentálně v hrozném stavu. A svůj den taky moc ráda začínám maskami z Havlíkovy apotéky, měla jsem dvě a obě byly naprosto skvělé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neostrata je bezvadná, není to sice "fancy" značka, co by vypadala dobře na fotkách, ale funguje a to je hlavní! :) Lush je prostě klasika a blogerská masírka je solidní, to uznávám, ale na druhou stranu, já ty produkty mám opravdu ráda, takže si je i ráda kupuji :) Já si teď koupila velké balení té 3 minutové masky a menší Královské snídaně na pleť, tak jsem zvědavá :)

      Vymazat
  2. výborný článek (y) ale panebože! to zlepšení fotek je tak o 200%, jsi fakt úžasná :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji!!! :-) Ty fotky byly tragický, proto jsem to psala v tom úvodu :-D Na druhou stranu, aspoň i já vidím ten progres, co jsem za necelý rok udělala a může to být inspirace i pro ostatní - jde to :-)

      Vymazat
  3. Fotky jsou super :). Driv mi prisly moc ostre a kontrastove. Ale ted jsou skvele :). Ja nejvic bojuji se svetlem, hlavne ted v zime je bida a des.
    Nedokazi si prestavit den bez micelarky, tonika, kremu a jilove masky. Kdyz jsrm byl nesavno tyden pryc a nevzala jsem si tonikum a masku sebou. Moje plet se splasila a malem se dostala do stavu pred rokem, kdy byla od puberty fakt oskliva. Glamglow masku nutne potrebuju zkusit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, kontrast je můj velký nepřítel, dřív jsem s fotkami dělala různé věci, kterými se dnes rozhodně nechlubím :))) Každopádně děkuji, snažím se, aby byly co nejlepší. :) Ne vždy to jde, světlo je můj největší nepřítel, proto jsem si koupila softboxy, ale ono to přisvícení prostě stejně je vidět, což samozřejmě nechci. Ještě se mám hodně co učit :)

      Vymazat
    2. Ja si chci softboxy vyrobit :). Sesbirala jsem si k tomu material- krabice, draty, zarovky. Jsem na sebe zvedava jak budu s full glam na obliceji a monterkach v dilne pajet draty :D.

      Vymazat
  4. Opět super článek :o) Zase máme některé oblíbence stejné: Havlíkova 3minutová maska je můj svatý grál, ani už nevím kolikáté mám balení. Thermální voda od Uriage je též pro mě top. Micelární voda u mě vede růžová Uriage. Hřejivou masku od Nuxe musím konečně vyzkoušet, stejně tak GlamGlow, spíš půjdu do té zelené, mám smíšenou hodně citlivou pleť, tak se obávám, že ta bílá by mě mohla podráždit. Midnight recovery sérum též miluji, krásně hydratuje a jen ta vůně je příjemný relax. Od BB jsem ještě nezkoušela a hodně jsi mě na něj nalákala. Oční krém to u mě vyhrál Strivectin, moc mi sednul a po měsíci používání, oční okolí opravdu vypadalo o dost lépe. Denní krémy mám oblíbené dva Aquasource gel od Biotherm a Depiderm fluid od Uriage. Na odlíčení nejradši používám hřejivý gel od Sephory, krásně smyje a ta aplikace je neuvěřitelně příjemná. Na oční okolí střídám heřmánkové máslo od The Body Shopu a dvoufázový odličovač od Mixy. Přípravky do koupele tam též vede Lush, prostě umí :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máme opravdu hodně společných oblíbených, jak to tak čtu :) Což je dobře, aspoň vím, že to co doporučuji se líbí i jiným lidem, než jenom mně :) Ten odličovač od Sephory mi ale opravdu nesedl, má příšernou chuť a vždy se mi dostane do pusy, nehledě na to, že jsem si napoprvé nepřečetla návod a použila ho na mokro a divila se, že vůbec nehřeje. Ale i na sucho mi to zahřátí přijde spíš velmi mírné a jako bonus se musím hodně zdaleka vyhýbat očím, jinak začnu slzet. Takže z něj tedy nadšená nejsem vůbec, bohužel :) K té Glamglow - jestli máš hodně citlivou pleť, tak opatrně, pálit tě ta maska nejspíš bude, i mě pálí, psala jsem to v článku, ale stojí mi za ty účinky. :) Tak jen tak pro info, abys pak nebyla zklamaná :) Biotherm mi vůbec nic neříká, objevil se odnikud a přesto je drahý a já o něm vlastně nic moc nevím, časem možná něco zkusím, ale popravdě, mám jiné oblíbence :)

      Vymazat
    2. Každému sedne něco jiného, já ten gel miluji, vůbec mi nedráždí a to mám pleť citlivou a je mi vyloženě příjemný, ale je mi jasné, že někdo to může mít úplně obráceně. Ještě jsem zapoměla na svůj noční krém, používám Visionnaire od Lancome a už mám v zásobě další balení. Krásně voní a pokožku hezky hydratuje.

      Vymazat
  5. Ja sa chystám na Královskú snídane pro pleť, mala som mini vzorku a tá maska je proste úžasná.

    OdpovědětVymazat
  6. Zo všetkých produktov poznám akurát Biodermu, a je fakt skvelá. ;)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem ráda, že nemám blog, protože bych nikdy nedala nic podobného dohromady. Na druhou stranu jsem ale ráda, že to někdo jiný udělá. :) Já jsem loni propadla pleťovým olejům a Kielhs je v Top 10 jak noční, tak denní varianta. Od FeelUnique jsem dostala jako tester Darphin 8 Flower Nectar a musela jsem mít celou lahvičku. Je ukrutně drahá a ukrutně malá, ale skoro dokonalá.

    Já pořád nevím, co si mám o Estee Lauder Micro Cleansing Balm myslet – jako správný megaloman jsem si pořídila i Clinique a Eve Lom (budu je používat ještě tak deset let), je to zajímavý produkt, ale je s tím hrozná práce. Možná to tak má být - žádné šup šup odličovacím ubrouskem, ale hezky relaxačně všechno ze sebe smýt a jít spát s „čistou hlavou“. Asi si zvyknu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná by sis blog měla založit, tvoje komentáře jsou vtipné a výstižné ;-) Já bych ho s velkou pravděpodobností četla, ale aby ses nedivila, leze to do peněz víc, než když jsem byla "jenom" čtenář :)

      Na ten denní kiehls se už moc těším, ten noční je bomba! Jestli k balzámu EL máš i Eve Lom tak se nedivím, že se nedokážeš rozhodnout, Eve Lom je podle mě jiná liga ;-) Já ten balzám od Estée Miluji, je s ním hodně práce, ale žádná micelárka ani odličovač mě ještě neodlíčil takhle efektivně a zároveň jemně a rozhodně ne ubrousky, po těch mě vždy pálí pleť ještě druhý den ráno ;-)

      Vymazat
    2. Haha, jsi milá!!! :) Ale já na to nemám prostor. Už jsem to asi psala, ale jsem hrozně ráda, že existuje v ČR někdo, kdo sdílí mou vášeň pro neúplně mainstreamovou kosmetiku.

      Vymazat
  8. Mě zaujal ten balzámek na rty Nuxe, zatím mě zachraňuje Blistex a jsem s ním spokojená, ale pomalu začíná docházet, tak se poohlížím po něčem dalším.

    OdpovědětVymazat
  9. Horší úroveň článk u tebe neznám ! Protože žádná není ! :)

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Luci, krásný článek! Úplně oddych ;) určitě máme společné oblíbence.. Neostrata je fakt top, balzám na rty Nuxe a hřejivá maska..? No? Kdo za to může? Další můj oblíbenec :* ještě teď je můj velkým oblíbencem krém na ruce od Eucerinu- je skvělej..
    Jdu si to přečíst ještě jednou, na poprvé jsem to nezvládla vše vstřebat ;)
    Krásný večer :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta to jsem ráda, že si ke mně chodíte odpočinout a vlastně to je i cílem, pobavit a oddechnout :) Nuxe hřejivá maska je prostě skvělá, co? Jsem ráda, že si můžu poznamenat další, komu sedí <3

      Vymazat
  11. Úplná nádhery, až nemám slov, ktorými by som opísala toto všetko. Tie fotky ! A tie výrobky. Tak používam cca 1/2 vecičiek a som tiež max spokojná. Najmä Nuxe, Havlík hneď ráno. Čo sa týka pleti, tam až veľmi nie, pretože som prešla na Filorgu a som s ňou max spokojná.
    Popozerám ten Garnier, asi som ho v živote nevidela ....
    A na tú Neostartu sa veľmi teším, až nedočkavo ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, děkuji! :) Filorga mě zatím nechává zcela chladnou, nějak mě neoslovila :) Jestli myslíš ten Garnier peeling na tělo, tak na ten se opravdu podívej, myslím, že nebudeš zklamaná :)

      Vymazat
  12. Skvělý článek a parádní fotky. Já potom, co se mi v zimě hodně zhoršila pleť, nedám dopustit na pečující produkty od Mary Kay. Hlavně čisticí gel 3v1 a hydratační krém. Na tělo a hlavně ruce miluju krémy od Manufaktury. U tebe jsem našla pár tipů. Nejvíce mě zaujalo sérum od Kiehl's, které musím brzy vyzkoušet. Těším se na další články. Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, sérum Kiehl's je super, to určitě doporučuji. :)

      Vymazat
  13. Milá eL, na Váš blog jsem narazila, když jsem hledala info o Havlíkově kosmetice a nakonec jsem ho pročítala asi dvě hodiny! Děláte ho skvěle, je vidět, že Vás to baví. :) Já miluju odličovací vodu Uriage a taky od Vichy odličovací olejíček. Jsem docela ujetá na masky, tu zelenou GlamGlow úplně žeru!!! Jinak v kosmetice celkem tápu, i když jsem si vždycky koupila celou řadu od jedné značky - třeba Estée Lauder, Vichy, Darphin, nikdy výsledek nebyl jakože wau, to nedám z ruky. Mám problematickou pleť, nalákala jste mě na Neostratu a sérum Kiehl's! Fakt je to tak dobrý? :) Klidně zainvestuju, když to bude stát za to. Děkuji za rady a články, mějte se skvěle!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji!!! :) Voda Uriage je bezva, Vichy olejíček jsem nezkoušela, většinou mi Vichy na pleti moc nesedí. Neostrata je dokonalá, když si dobře vybereš produkty na svůj typ pleti, budeš nadšená. Olejíček Kiehls mám také moc ráda, je příjemný, voňavý, nedělají se mi po něm pupínky.. :) btw a článek na Neostratu bude také velmi brzy :)

      Vymazat
  14. Moc krásný článek. Furt jsem váhala zkusit kosmetiku Kiehl´s a jdu do ní.
    Moc hezky píšete
    Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! Kiehls séra miluji! Rozhodně doporučuji vyzkoušet :-)

      Vymazat