čtvrtek 11. ledna 2018

Nákupy a PR balíčky || Prosince 2017

Dnes vás trochu opožděně čeká takový malý throwback do roku 2017 a s ním nákupy a PR balíčky za prosinec. Protože my ženy máme mnoho předností, umíme třeba nakupovat dárky pro ostatní a zároveň nezapomenout na sebe a také si něčím udělat radost. :) Kromě mých nákupů mi také přišlo několik balíčků i od značek, jako poděkování za spolupráci v minulém roce a s přáním hezkých svátků, které mi udělaly velkou radost.


Jako obvykle začnu mými nákupy a i když jsem v prosinci nakupovala dost, moje běžné standardy (nebo oproti ší-le-ně dlouhému článku s nákupy a PR balíčky za listopad) to nenaplní. Přece jen, dárky pro ostatní mají přednost. :) Jako obvykle jsem se nevyhnula Sephoře a vybrala jsem si paletku od Huda Beauty Mauve. Viděla jsem na ni dobré recenze a chtěla jsem nějaké stíny této značky zkusit, byť mě jinak vůbec neláká. Jak to dopadlo, se dozvíte v nějaké recenzi, ale velký objev se v mém případě bohužel nekonal.


Kromě dekorativní kosmetiky jsem si pořídila i něco málo ze skin care. O maskách Origins jsem už několikrát psala, že je chci zkusit a nakonec jsem vybrala dvě. Růžovou Retexturizing Mask a šedou Charcoal Mask. Kromě toho jsem také na konci listopadu spotřebovala čistící gel a ten Origins Zero Oil Deep Pore Cleanser vypadá zajímavě, proto jsem si koupila i ten a uvidíme jaký bude a jestli třeba náhodou nesesadí nějaké mé současné oblíbence. Zatím jsem ho ale nezkoušela. K odlíčení jsem vzala i odličovací balzám Take the Day Off od Clinique, jako náhradu za spotřebovaný Estée Lauder. Stačily mi dvě použití abych zjistila, že jsou si neuvěřitelně podobné. Vlastnostmi a schopnostmi, složení jsem nekontrolovala. :)



Ač je to k neuvěření, to jsou celé mé nákupy ze Sephory. Paletka stínů, dvě masky, čistící gel a tuhý odličovací olej. Mám ze sebe radost! :)

Sephora ale nebyla jediným místem, kde jsem během prosince nakupovala. Na eshopu theBalm se objevil nový rozjasňovač Bonnie-Lou a vy víte, že rozjasňovače od theBalm považuji za excelentní. Váhala jsem dohromady asi tak dvacet vteřin a hned potom už jsem měla Bonnie v košíku. A na rozdíl od mini paletky od Hudy, rozjasňovač dostál mým vysokým očekáváním.


Posledním nákupem v prosinci, i v roce 2017, byly dvě drobnosti z butiku Bobbi Brown. Už delší dobu sháním kleštičky na řasy a pořád nejsem schopná najít ty pravé. Měla jsem minimálně pět různých kleštiček a na každých mi něco vadilo. Teď testuji ty od Bobbi a uvidíme. :) Kromě kleštiček jsem vzala ještě mono stín Clorophyll z Holiday kolekce. Má krásný zlatý obal, ach ach, a samotný stín má nádhernou zelenou, hodně třpytivou barvu na černém/tmavě šedém podkladu a obsahuje třpytky.

Také mi přišlo do schránky nové vydání časopisu Elle a k němu byla tekutá rtěnka Burjois Rouge Velvet v tmavě vínovém odstínu.




Od značek mi přišlo několik balíčků. Začnu jedním nekosmetickým, o kterém jsem psala v článku s tipy na dárky. Je z eshopu darkovakrabicka.cz a i když už je po Vánocích, musím ji aspoň rychle zmínit a příště už podobné věci uvidíte třeba v článku s life style nákupy. :)




V prosince jsem také navštívila Líčírnu a i o té už jste mohli číst v článku s tipy na dárky a dokonce jste i mohli na mém Instagramu soutěžit o voucher v hodnotě 1500,- právě do Líčírný. Stejný voucher jsem dostala i já a k němu několik kosmetický produktů přírodní značky Alima Pure. Dvě tužky na oči, Merlot a Indigo, matnou tvářenku stejné značky v odstínu Pink a štětec na pudr, který tedy vypadá opravdu kvalitně a precizně vyrobený a myslím, že bude dobrý i na tekutý makeup.



Potěšila mě i další nabídka spolupráce se značkou Medik8. Jsem s jejich produkty velmi spokojená a fungují mi, takže kromě čistícího gelu PoreCleanse Gel (který miluju!) jsem si vybrala ještě dva další produkty na problematickou pleť. BetaMoisturise matující krém na mastnou pleť s nedokonalostmi, který má zároveň bojovat s akné a také hydratovat a pak ještě spot treatment, gel přímo na jednotlivé pupínky BetaGel, na který jsem hodně dobré recenze.



Z drogerie Rossmann mi také dorazil balíček s novou polskou vlasovou péčí Biovax. Šampon, maska na vlasy a Oleo krém, který se dá použít na mokré vlasy i na suché. Upřímně, moc šancí této značce nedávám a nelíbí se mi ani obaly. Na druhou stranu si říkám, že nebudu snob a prostě to nejdřív vyzkouším, než budu dělat nějaké soudy. :) Každopádně moc děkuji drogerii Rossmann za hezky zabalený balíček, ten mě potěšil jako všechny ostatní!



Každý, kdo už mě chvíli sleduje, ví, že miluji Bobbi Brown. Není limitka, o které bych nevěděla a není produkt, který bych nezkoušela. :)) S nadsázkou řečeno. Asi na české scéně neznám nikoho, kdo by u Bobbi Brown nakupoval tolik, co já a měl doma tolik produktů. (Pokud někoho takového znáte, dejte mi vědět, ráda s ním zajdu na kafe :)) Proto mě nesmírně potěšilo, že jsem se dostala na PR list a byla jsem v listopadu pozvaná na otevření nově zrekonstruované prodejny v OC Nový Smíchov a v prosinci mi domů přišel balíček s novinkou. Makeupem Skin Long-Wear Weightless Foundation. Děkuji za něj a moc se těším na testování!


Těsně před Vánoci mi také přišly tři balíčky s přáním hezkých Vánoc. Ten první byl od značky Smashbox a našla jsem v něm vánoční set řasenky, báze pod řasenky a černé tužky v limitovaných vánočních obalech. Moc děkuji značce Smashbox i Kátě!


Druhý balíček byl od značky Gosh a byl dokonale zabalený i spolu s kartičkou a ozdobami na stromeček. Hezky a pečlivě zabalené balíčky prostě miluju a dělají mi šílenou radost! Navíc, když jsou plné kosmetiky. :) Od Gosh jsem dostala hned několik věcí, jako třeba řasenku Rebel Eyes, kterou už mám doma a zamilovala jsem si jí, tak i třeba dvě paletky. Jednu z této řady 9 Shades už mám doma. Od minulých Vánoc, ha ha a recenzi na ni mám napsanou od června, takže vám ji brzy přidám, abych mohla recenzovat i ty dvě další, které mi přišly. :) Kromě toho byly v balíčku i konturovací a rozjasňující paletky Contour'n'Strobe a Strobe'n'Glow, které moc chválí i Nikol Hess, nebo třeba houbička na makeup i maska na vlasy.




S přáním hezkých Vánoc dorazil i balíček od značky Maria Nila. Velkým zklamáním bylo, že nebyl pro mě. :) Byl pro mého manžela a byla v něm novinka, tvarující pasta na vlasy Gneiss. Což je v podstatě jediná věc, kterou na vlasy používá. Pokud máte doma vegana, bude mít z takového dárku dvojnásobnou radost, protože celá značka Maria Nila je veganská a cruelty free. Manžel moc děkuje a já zdravím Veru! :)




Obrovskou radost mi udělal kurýr s taškou od Estée Lauder, ve které jsem měla rovnou dva dárky, od značky Estée Lauder a Michael Kors. Balíček mi přišel i s milým poděkováním za spolupráci v roce 2017 a já také moc děkuji. Martině i všem ostatním z Estée Lauder za neuvěřitelně milou a příjemnou komunikaci celý minulý rok. Jednou z věcí v balíčku byl parfém Michael Kors Midnight, těžší sladší vůně, velmi příjemná a ještě hezčí flakónek. :) No jo, ta balení! Druhou věcí byla kosmetická taštička plná produktů Estée Lauder, včetně několika miniatur skin care a dekorativní kosmetiky, ale i plného balení rtěnky v pěkném růžovém odstínu.




Tím jsme se dostali na konec dnešního článku a vy mi dejte vědět, jestli jste v prosinci nakupovali i pro sebe a co pěkného jste si pořídili. Jestli vás něco zaujalo a chtěli byste recenzi, určitě mi napište, zas až tolik proseb o články mi nechodí a já vám ráda vyhovím, pokud vás něco konkrétněji zajímá. :) Krásný a úspěšný týden i celý nový rok a ať je plný hezkých i užitečných nákupů! L.

15 komentářů:

  1. Já jsem v prosinci využila slevy v Sephoře na vánoční balíčky parfémů, takže hned jsem si jeden pořídila. U Nikol Hess jsem také koukala na konturovací paletky Gosh a půjdu omrknout odstíny.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné fotky a ještě krásnější věci :) Takže hned musím všechno omrknout :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem se před Vánoci držela. O to víc jsem se těšila na povánoční slevy. Paradoxně jsem si zatím nekoupila žádnou kosmetiku, ale neodolala jsem další kabelce, svetříku atd. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné věci :) zajímá mě recenze na paletku Huda Beauty Mauve.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj,
    jestli mohu doporučit skvělé kleštičky, tak od MUD cosmetics. Lepší jsem zatím neměla a ani mé klientky si nestěžují :-)
    Moc mě zajímá recenze na nový rozjasňovač od Thebalm

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj,
    jestli mohu doporučit skvělé kleštičky, tak od MUD cosmetics. Lepší jsem zatím neměla a ani mé klientky si nestěžují :-)
    Moc mě zajímá recenze na nový rozjasňovač od Thebalm

    OdpovědětVymazat
  7. Zrovna dnes ráno mi došel jeden krém ze Sephory :) Byl super :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásny článoček, veľmi som sa pokochala :):
    Všetko čo som si v decembri kozmetické kúpila, boli veľké kúsky, ktoré som si našla pod stromčekom :)))).
    Prosím, zaujímal by ma článok čo všetko a ako si spokojná so značkou Clinique.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je taky možnost :))) určitě časem bude článek o Clinique, až toho vyzkouším víc :) děkuji za tip!

      Vymazat