čtvrtek 1. března 2018

2. NAROZENINY BLOGU & GIVEAWAYS

Krásný čtvrtek vám přeji! Víte co je dnes za den? Přesně před dvěma roky jsem si založila tenhle blog a nemůžu uvěřit, jak rychle to uteklo a kam jsem se během těch dvou let posunula, kolik nových a skvělých lidí potkala a také, jaké nové příležitosti jsem dostala. Nebylo to vždy jen pozitivní, ale o tom zase třeba někdy příště. :) Kromě krátkého bilanování se také dozvíte, jaké giveaways jsem si pro vás připravila, protože bez vás by můj blog nebyl takový, jaký je a já vám chci udělat radost!


Je jasné, že každá změna přivede do našich životů nové lidi. Ať už je to nová práce, nová škola, nebo blog. Poznala jsem jich opravdu mnoho a o mnoha z nich také můžu říct, že se stali mými přáteli. Od nějakého věku, kdy přestanete chodit školy, nebo střídat zaměstnání, se dost omezí množství nových lidí, se kterými se potkáváte, nebo minimálně já to takhle měla. A právě blog mi umožňuje potkávat stále nové lidi a to je vlastně hrozně fajn!

Když jsem před dvěma lety začala psát blog, nikdy by mě nenapadlo, že díky tomu získám práci, kterou budu moct dělat i s dětmi na mateřské a navíc, práci která mě bude neskutečně bavit. Nebojte se, nemluvím teď o blogu a spolupracích, mluvím o focení. Blog mi téměř žádné peníze nevydělává a nemyslím, že se to brzy změní. Focení mě baví, našla jsem se v něm stejně jako v kosmetice a vidí to i ostatní.


Stále jsem na mateřské a ještě pár let budu, ale ve volných chvílích mohu fotit a dělat tak zajímavou práci a vytvářet obsah i pro někoho jiného. Překvapilo mě, jak často mi takové nabídky chodí a vybírám si ty zajímavé a časově přijatelné, abych se mohla věnovat rodině. A nic z to by se bez blogu nestalo. Nezačala bych fotit a nezjistila bych, že tohla je jedna z cest, kterou se v budoucnu mohu vydat. Rozhodně mám v plánu zapracovat na kvalitě fotek a chci si zajít na pár kurzů, abych měla pocit, že do toho dávám maximum.

Díky blogu jsem se zdokonalila nejen ve focení, ale snad i ve psaní. A hlavně, naučila jsem se mnohem lépe komunikovat a přestala jsem se tolik stydět, když chodím mezi cizí lidi. Což mi vy, kteří jste mě potkali osobně, asi nebude chtít věřit, protože jsem nervózní  a stydím se pořád, ale věřte mi, bylo to o moc horší. :)

Za ty dva roky blogování jsem pro vás publikovala 263 článků a na blogu je u nich víc než 5100 komentářů. Neuvěřitelně mě to bavilo a upřímně doufám, že to bavilo i vás a v budoucnu ještě i nadále bude!



V rámci narozenin mého blogu jsem se rozhodla udělat pro vás opět několik giveaways a doufám, že z nich budete mít radost! Velké díky patří značkám, se kterými dlouhodobě spolupracuji a dostala jsem od nich pro vás spoustu krásné kosmetiky. Samozřejmě jsem vám něco i sama koupila a výher tak bude mnoho! Soutěže budou probíhat na mém Instagramu a nebudete muset nic sdílet, je mi jasné, že to většinou nemáte moc rádi. :)

První soutěž bude rovnou o čtyři balíčky s vlasovou kosmetikou Maria Nila, Kocostar a Urban Alchemy. Masky s barevnými pigmenty Color Refresh už určitě znáte z mých článků, které najdete tady a taky tady. Já je mám moc ráda a občas osvěžit účes růžovou, fialovou, nebo třeba čokoládově hnědou neuškodí. Těšit se tak můžete na balíček s celou řadou Sheer Silver, šampon, kondicionér a masku na vlasy. V dalších třech balíčcích pak najdete růžovou masku Pink Pop, hnědou masku Cocoa a na světlé vlasy masku Vanilla. Ve dvou balíčcích budou i pasty na vlasy pro pány a v jednom ještě úžasný šampon se solnými krystaly, do kterého jsem se naprosto zamilovala.




Ve třech balíčcích s produkty na vlasy budou ještě masky Kocostar. Náhodně jsem je rozdělila a těšit se můžete na klasické textilní masky, ale i na plátkové masky a masky na vlasy! O maskách Kocostar jsem vám psala tady. Za produkty Maria Nila, Kocostar a Urban Alchemy děkuji Verunce.

Stříbrný balíček
Maria Nila Sheer Silver šampon
Maria Nila Sheer Silver kondicionér
Maria Nila Sheer Silver maska

Kakaový balíček
Maria Nila Color Refresh maska s pigmenty Cacao
Maria Nila Schist tužící krém na vlasy pro pány
Kocostar Sliced Mask Sheet okurková plátková maska
Kocostar Tulip Mask Sheet plátková maska

Růžový balíček
Maria Nila Color Refresh maska s pigmenty Pink Pop
Maria Nila Gneiss tužící krém na vlasy pro pány
Kocostar Rose Mask Sheet plátková maska
Kocostar Bird's Nest Silk Fiber Mask maska

Vanilkový balíček
Maria Nila Color Refresh maska s pigmenty Vanilla
Kocostar Home Salon Hair Pack maska na vlasy
Kocostar Happy Mask textilní maska
Kocostar Sunflower Mask Sheet plátková maska
Urban Alchemy Opus Magnum šampon se solnými krystaly




Druhá giveaway bude víc o dekorativní kosmetice, protože jsem pro vás dostala produkty Smashbox a z balíčků, co mi průběžně chodí od značek, jsem vybrala několik dalších produktů. Najdete v něm vše od makeupu, přes korektor, který je v tmavším odstínu, ale dá se použít třeba na konturování, až po paletku očních stínů Gosh, tria očních stínů od značky Smashbox, produkty na rty a houbičku na makeup. Za produkty Smashbox, Glamglow a Origins děkuji Kátě!

Smashbox Studio Skin Shaping Foundation v odstínu 2.1 + Soft Contour
Smashbox Studio Skin 24 Hour Waterproof korektor v odstínu Dark
Smashbox Photo Edit Eye Shadow Trio ve verzi Punked
Smashbox Photo Edit Eye Shadow Trio Double Tap
Smashbox Always On Liquid Lipstick tekutá rtěnka v odstínu Fair Game
Smashbox Photo Finish primer SPF 20
Lottie London Blend and Snap Sponge houbička na makeup
Lottie London Glossip Girl lesk v odstínu Bare
Lottie London Slay All Day tekutá rtěnka v odstínu Slay It
Lottie London Colour Clique paletka korektorů
Gosh 9 Shades paletka metalických stínů 005 To Party In London



Třetí balíček bude obsahovat moje nejoblíbenější produkty značky Puressentiel. Ta je čistě přírodní a funguje díky esenciálním olejům. Naposledy jste si o produktech mohli přečíst v tomto článku. Miluji jejich relaxační řadu a vybrala jsem vám pět svých nejoblíbenějších produktů, které fungují. Čistící sprej s 41 esenciálními oleji, který ničí bakterie, viry a plísně, sprej pro klidný spánek, masážní olej s levandulí a také dva roll ony. Malé tubičky, které použijete v případě bolesti hlavy, nebo stresu a aplikujete je třeba na zápěstí.

Puressentiel Purifying čistící sprej
Puressentiel Rest & Relax sprej pro klidný spánek a relaxaci
Puressentiel Rest & Relax masážní olej s levandulí a neroli
Puressentiel roll on proti bolesti hlavy
Puressentiel roll on proti stresu


Nesmí chybět ani Nuxe. Jedna z mých oblíbených lékárenských značek a i v tomto případě jsem vám do soutěže vybrala čtyři moje must have produkty, bez kterých se neobejdete! Termoaktivní masku (článek), naprosto dokonalý medový peeling z řady Reve De Miel (článek) a nesmí chybět ani perefektní balzám na rty ze stejné řady a samozřejmě, kultovní suchý olej. Za produkty Puressentiel a Nuxe děkuji českému zastoupení a Pavle.

NUXE Aroma Perfection Termoaktivní čistící maska
NUXE Reve de Miel Deliciosly Nourishing Body Scrub
NUXE Reve de Miel Ultra Nourishing Lip Balm
NUXE Huile Prodigieuse suchý olej


Do soutěže jsem vám koupila i dvě velké svíčky Yankee Candle, protože kdo by nemiloval svíčky. Vybrala jsem dvě vůně, které se mi moc líbily a sama je mám koupené i sama pro sebe. Potěší hlavně milovníky sladších vůní a já zamilovaná hlavně do pistáciové!

Yankee Candle Classic Crunchy Pistachio Vanilla
Yankee Candle Classic Vanilla Cupcake

Posledním balíčkem, o který si budete moct zasoutěžit, budou produkty nejen pečující, ale i voňavé. Najdete v něm hydratační masku od značky Origins, která se dává přes noc a slyšela jsem na ni velmi kladné ohlasy a pak také úplnou novinku, super hydratační a dokonale voňavý krém Waterburst od značky Glamglow. V balíku také najdete tři produkty značky Frais Monde a parfém Paradiso Azzuro od Roberto Cavalli. 

Oigins Drink Up Intensive Overnight Mask
Glamglow Waterburst Hydrated Glow Moisturizer
Frais Monde vonné oleje a koupelová pěna
Parfém Roberto Cavalli Paradiso Azzuro


Myslím, že se máte na co těšit, takže sledujte můj Instagram a rovnou dnes začneme s první soutěží! Pravidla budou jako vždy vypsána pod soutěžní fotkou na Instagramu a já vám chci ještě na konec článku poděkovat, že tu se mnou jste, že je vás stále víc a víc a že vás pořád baví moje články! Budu ráda za jakýkoliv váš komentář. S nápadem, názorem, konstruktivní kritikou... Já jsem totiž ten typ člověka, co je věčně nespokojený a má chuť se zlepšovat. :) Tak ať je ten další rok ještě zábavnější a přínosnější, než byl tento! L.





31 komentářů:

  1. Tak to se mega moc těšíííím :) Všechny balíčky jsou úžasné a jak si je nafotila bomba. Strašně ráda bych vyzkoušela tu růžovou masku od Maria Nila. A bude jaro tak snad budeš zase růžovka :) Moc ti to slušelo. Nevěřila bych, že to jsou 2 roky, příjde mi to rozhodně déle. Tvoje články jsou lepší a lepší a o fotkách nemluvím. Umím si tvoje fotky představit i v časopisech. Ta fotka s malým u nars makeupů, prostě takové fotky jsou originální a nepřestanou mě bavit. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné balíčky, moc se těším. Gratuluji k dvouletému výročí :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Neskutečné krásne a promyšlené balíčky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ach, ty Yankee Candle... Pistáciová vanilka zní dokonale! ♡

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky,
    moc blahopřeji k narozeninám, mám tvůj blog opravdu ráda a čtu všechny články. Jen mě trochu mrzí, že se nemůžu zúčastnit GA, jelikož je jen na instagramu, který nemám. Fakt škoda.
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! :) A máš úplnou pravdu! Udělám soutěž i tady na blogu, pro vás, co nemáte instagram :)

      Vymazat
  6. Ahoj Luci, to jsou parádní soutěže. Tvému blogu přeji všechno nejlepší a doufám, že tu pro nás bude/budeš ještě dlouho, poněvadž tvůj blog je jeden z nejlepších, které aktuálně čtu, a že už jsem blogočtenář strášně moc let :D a ty tvoje fotky, Achh! :D

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Luci, za prvé gratuluji, to letí, až je to hrůza :) už dva roky...trochu mi spadla brada, že jsi pro nás připravila takové krásné soutěže, to se jen tak nevidí a ještě to tak krásně nafotila..je vidět, že Tě to baví..jen tak dál :) papa :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahojky Luci,
    překrásné fotky.
    Vyhledavala jsem na googlu recenzi na nějaký produkt (uz nevím jaký ale ��) a vykoukl na me jeden z tvých starších článku. Tvoje fotky se posunuly k naprosté dokonalosti ��
    A taky gratuluju blogu k druhým narozeninam a jen tak dál �� ��

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky a souhlasím! Já už na své staré články raději nekoukám, ale je dobře, že ten progres je vidět. Nic není jen tak, chce to prostě trénink a nevzdat to :)

      Vymazat
  9. Blahozelam k druhym blogovinam! :) Ja tento rok dovrsim uz patrocnicu, ale myslim, ze som tak v polke cesty, ktoru si Ty stihla ubehnut za 2 roky :D
    Ale tak dobry obsah sa predava sam, ze jo :) len tak dalej a vela skvelych napadov zelam!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pět let? No to je paráda!!! Hned jak budu mít chvíli, musím se k tobě na blog jít pořádně podívat a přečíst si něco dalšího :)

      Vymazat
    2. Nech sa paci, bude mi ctou, kolegyna ;)

      Vymazat
  10. Nuž, na to sa nedá nič iné povedať, len BLAHOŽELÁM ! Nielen k blogu a jeho skvelému obsahu, ale predovšetkým, že si si našla niečo čo Ťa baví, napĺňa, v čom si dobrá a čo by mohlo troriť, napríklad, aj TVoju prácu po materskej. Je to skvelé !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji Lenko! :) Že tu se mnou jsi celou tu dobu!

      Vymazat
  11. Krásné balíčky a překrásné fotky - jako vždy :)

    OdpovědětVymazat
  12. Gratuluju k dvouletému výročí Luci :) jsi jedna z mala blogerek, která mě doopravdy baví, jde vidět, že tomu co děláš rozumíš a děláš to s láskou, tak jen tak dál :)

    OdpovědětVymazat
  13. To je teda pecka, takový skvělý balíčky 😍🤤
    Přeju mnoho štěstí do budoucna☺️

    OdpovědětVymazat
  14. Ty fotky jsou vážně parádní, světlo, kompozice, všechno působí perfektně :)

    OdpovědětVymazat
  15. To sú krásne fotky. :) a gratulujem k narodeninám, nech sa blogu darí aj naďalej. :)

    Ledyms Blog

    OdpovědětVymazat
  16. Lucinko, gratuluji k výročí. Ráda Tě sleduju, čtu články, prohlížím fotky. Jsi moc šikovná. Ať se Ti stále dobře daří. 😀

    OdpovědětVymazat