středa 17. října 2018

Co jsem si v září přála pořídit! || Kosmetický Wishlist

Pěkný den vám přeji! Pomalu, ale jistě jsme se dostali na konec naší mini série o kosmetickém konzumu. Zakončíme ji pozitivně, protože v dnešním článku si povíme o další krásné kosmetice, kterou jsem chtěla pořídit během září, kdy jsem nenakupovala. Jak těžké to bylo, jak moc jsem si něco chtěla koupit, co konkrétně mě chytlo za srdce a co si určitě musím pořídit, se dozvíte právě teď. :)



Na jednu stranu mě mrzí, že naše mini série s Míšou končí, protože mě naše společné články bavily a také jsem se přiměla napsat hned několik tématických článků, které by mě asi jinak ani nenapadly. Také jsem si díky téhle výzvě hezky uklidila, protřídila kosmetiku a alespoň na měsíc trochu odlehčila peněžence. :) Ale nebudeme si nic nalhávat, dnešní wishlist jsem nesestavovala pro nic za nic, ha ha.
Míša se mě před pár dny ptala, jestli už jsem něco z wishlistu, který jsme si připravovaly v průběhu, stihla něco pořídit a já jsem jí hrdě oznámila, že ještě ne, že čekám na slevu. A pokud sledujete moje Insta Stories, tak víte, že v Sephoře slevy právě probíhají... (CZRIJ15 - 15% na exkluzivní značky a CZRIJ20% - zbytek 20%)

První položky na mém wishlistu obsadila Fenty Beauty. Tahle značka mě ze začátku vůbec nebrala, ale pak jsem si ji osahala na živo a zjistila jsem, že nějaké věci budu potřebovat. Třeba rozjasňovač, který má tak trochu zvláštní odstíny, ale tak moc se mi líbí, že ho klidně budu mít jen na oči a do sbírky! 

Killawatt Duo mě nejvíc zaujalo ve variantě Sand Castle & Mint'd Mojito. Netuším, jak a jak často ho budu používat, ale strašně se mi líbí... Takže jsem ho už stihla koupit. To samé platí i u lesku na rty Gloss Bomb v odstínu Diamond Milk. Líbí se mi název a hlavně efekt, který na rtech dělá. Do třetice jsem toužila po Diamond Glow v jediném odstínu How Many Carrats?!, třpytivém rozjasňovači na celé tělo. Jestli moje články čtete alespoň malou chvíli, tak asi už víte, že co se třpytí, musí být moje a nic třpytivějšího a krásnějšího jsem za poslední dobu neviděla.


S Fenty jsem měla velké nutkání si něco koupit, ale snad úplně největší bylo s  M.A.C Studio Fix Powder. Je to i proto, že už vím, jak dobrý tenhle pudrový makeup/pudr je a když mi v průběhu září došel, nechtěla jsem bez něj být. Nový jsem si ještě nekoupila, protože to beru jako výzvu a snažím se používat i jiné produkty, které mám doma, ale chybí mi. Takže si ho brzy zajdu koupit. :)

Jestli mám pro něco slabost, jsou to roztomilé krabičky, se sladkým obsahem, jaké umí dělat Too Faced. Naprosto nepotřebná věc, ale o to roztomilejší - kalíšek s cukrovým scrubem na rty. Naprosto nepotřebná proto, že si olej s cukrem můžeme všichni smíchat sami doma, ale já scruby na rty miluju a ráda si je kupuji. Když pominu to, že mám doma Dior Scrub v tyčince, podobný produkt od Sephora Collection a ještě zbytek scrubu od Lush, jakmile jsem uviděla nový Peach Lip Scrub, měla jsem ho nachystaný v košíku. Na pondělní nákup.. ha ha :)


Limitku rozjasňovače Dior jsem nestihla a trochu mě to mrzí, protože Dior má ty limitky tak krásné.. Takže si potřebuji spravit chuť alespoň jedním novým, ale za to nelimitovaným kouskem. Rozhoduji se mezi Dior Skin Nude Luminizer v odstínu Nude glow a Gold Glow. Uvidím, který vyberu, ale mám chuť si nějaký pořídit už od půlky září!

Skin care si nechám na závěr a zmíním tu tak trochu péči o tělo. Tedy přesněji, péči o tělo zevnitř. :) Jak už jste viděli v článku z Vánoční tiskovky Sephora, lahve na vodu BKR mě baví svým designem i tím, že jsou snad tak hezké, abych je opravdu nosila s sebou a nezapomínala je doma. Navíc, dostala jsem na tiskovce water balm, který se dá našroubovat na víčko lahve! Takže je logické, že teď kvůli tomu balzámu jednu s ostny potřebuji. Logicky. :)


Na závěr trocha péče o pleť. V průběhu září jsem spotřebovala můj milovaný Oily Skin Solution, což je v podstatě kyselinové tonikum (kyselina glycolová), bez které moje pleť trpí. Nekoupila jsem si nové, ale zoufale jsem po něm toužila, protože se mi během jisté fáze cyklu dost zhoršila pleť a jeden z mála přípravků, které mi v tomto období pomáhá, je právě Oily Skin Solution od značky Neostrata. Už ho mám objednaný a už ani nespočítám, kolik lahviček jsem spotřebovala. Šest, sedm?

Co mě velmi láká, dostalo se na můj wishlist, ale ještě jsem se neodhodlala si pořídit, jsou dva pečující kousky od Origins. Terezka mě velmi nalákala na cleanser Mega Mushroom, který má prý být skvělý. A já tak strašně ráda zkouším nové cleansery! Od nákupu mě zatím odrazuje pouze fakt, že mám teď čistících gelů doma asi deset...

Druhým produktem od Origins, který chci zkusit, je chválená maska Out Of Trouble, která je určena na minimalizaci pupínků. Černá jílová maska mě moc nebaví, za to růžovou retexturizing doslova zbožňuji, takže chci zkusit ještě nějaké. Celkově mi Origins přirostlo k srdci a v budoucnu toho chci vyzkoušet mnohem víc!


A to by bylo vše! Minimálně z mého wishlistu, na ten Míši se můžete podívat tady a co jsme si tak psaly, bude pěkně nabitý. :)) Budu ráda, když mi napíšete, jak se vám naše série líbila a jaký článek vás bavil nejvíc. Případně také, co je na vašem wishlistu, nejen ze září, ale tak obecně, nebo co si přejete pod stromeček. :) Já vám zatím přeji hezký den a těším se na vaše komentáře!


10 komentářů:

  1. Lucinko, série byla přímo parádní a obě jste mě moc inspirovaly!❤️ Já jsem se rozhodla si něco nového pořídit až v prosinci (snad to vydržím 😁). Z tvého wishlistu se mi nejvíce líbí cleanser od Origins. Já od nich ještě toužím po Retexturizing masce a klasice Drink up, kterou jsem ještě nezkoušela.😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda!! Držím palce, ať to do prosince zvládneš, těch lákadel je vždy před Vánoci fakt hodně :)

      Vymazat
  2. Já měla teda původně taky zálusk jen na něco od Fenty abych si udělala radost, ale asi si k tomu budu muset přidat i něco co zminuješ ty.Třeba tu masku od Origins tahle značka mě taky hodně zajímá. Škoda jen, że na pár dní nemám neomezený rozpočet, hned bych jinak věděla :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, neomezený budget, to bych taky chtěla na pár dní... Možná klidně napořád :D

      Vymazat
  3. Až mi je ľúto, že táto séria článkov skončila, veľmi ma to bavilo, snáď viac, než recenzie samotné... Ten púdromejkap od MAC mám už vo svojom wishliste teda, keď hovoríš... ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě moc těší si přečíst :) já jsem si taky říkala, že je to něco nového a navzájem jsme se tím vyhecovaly k novým článkům :)

      Vymazat
  4. Mě se nejvíce líbí ty produkty od Fenty :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Ja nemám nejaký svoj aktuálny wishlist, skôr nájsť nejaké produkty, ktoré mi sadnú. Napríklad nájsť bázu pod makeup, takú, ktorá by mi sadla na moju stárnúcu zmiešanú pleť s vráskami. To by mi úplne stačilo :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To úplně chápu! Já poslední dobou báze moc nepoužívám, jak se ochladilo, jsem hodně dehydratovaná, tak spíš hutnější krémy, což pro tebe asi nebude to pravé :)

      Vymazat