sobota 19. ledna 2019

18 x 2018 || Články, co byste si neměli nechat ujít!

Pěkný den! Kosmetika je moje hlavní doména, to je všem asi úplně jasné. :) Ale občas mám chuť se s vámi podělit i o něco jiného, než jsou recenze, oblíbené produkty a spotřebovaná kosmetika. Tak jsem si říkala, že se s vámi podělím nejen o plány pro rok 2019, ale i o články které jsem napsala v roce minulém a které byste si neměli nechat ujít, protože mají přesah i do toho současného.


V novém roce jsem začala přemýšlet, jak můj blog zlepšit, co udělat jinak a jaká nová témata otevřít, aby byl pro vás můj obsah zajímavější, lákavější.. Ale otevírat staré články je pro mě velmi nepříjemná věc. Čím starší článek, tím horší pocit. :) Nikdy bych nevydala článek, se kterým nejsem stoprocentně spokojená. nicméně, laťka určující moji spokojenost, je rok od roku výš a při otevření některých článků jsem si říkala proboha, jak já jsem mohla někomu radit o tomhle tématu? Přičemž jsem sváděla vnitřní boj s mojí pravou rukou, která se chystala kliknout na smazat...:D Přece nebudu mazat články, které jsem tak pracně psala! :)


Konkrétně mám na mysli třeba moje články o tom, jak mít krásné fotky, ve kterých jsou ilustračně moje vlastní fotky, které mi zpětně přijdou naprosto příšerné, ha ha. I to je jeden z důvodů, proč tyhle radící články nerada píšu, byť vím, že vy je máte rádi. Ono je to logické, vždycky je zajímavější přečíst si něco, kde se zároveň dozvíte něco nového a naučíte se něco zajímavého. Jenže mně samotné zpětně tak dobré nepřijdou. Možná to tak má každý a možná je to dobře. Třeba je tahle sebekritika to, co nás nutí se zlepšovat a posouvat, co nás motivuje k lepším a originálním výkonům.


Velká sebekritika pak má ale vliv i na to, jak se vnímáme právě teď, ne jen na to, jak vnímáme to, co co jsme dělali před lety. Proto je pro mě tak důležitá zpětná vazba od vás a každý komentář, nebo i jen srdíčko na Instagramu. Abych věděla, že se vám to co dělám stále líbí. Beru i konstruktivní kritiku, kterou mi bez obav můžete napsat, soukromě i veřejně. Co byste chtěli jinak, nebo proč vás už moje články nebaví tak, jako dřív, pokud je to tedy váš případ. :) Budu opravdu ráda, protože bych letos zase chtěla nějakou tu radící sérii zkusit, ale chci ji udělat tak, abych se za dva roky nemusela bát tyhle články otevřít...

Z té pozitivní strany, minulý rok jsem napsala pár článků, se kterými zatím spokojená jsem a ty bych vám teď chtěla stručně připomenout.


Neskromně si troufnu tvrdit, že vás v minulém roce nejvíc bavila série o kosmetickém konzumu. A pokud se pletu, klidně mě opravte. :)) Bylo v ní od všeho trochu. Samozřejmě i oblíbená a znovuobjevená kosmetika, ale i spousta různých tipů, kosmetických přání a taky nakouknutí do mé kosmetické sbírky. A tady máte články, jak šly po sobě.

Beauty restart


Co se počtu zobrazení týče, neméně úspěšná trilogie byla ta o zákulisí blogu. Není se čemu divit, zvědavost je přirozená lidská vlastnost a i já jsem měla chuť vám říct o svém názoru na několik zajímavých témat, které se týkají života blogerů a influencerů a toho, jak celý ten social media svět funguje.

Blog & Instagram



Samozřejmě nechybí ani ty kosmetické články, ve kterých si myslím doopravdy najdete nějakou tu užitečnou radu, kterou můžete zkusit a využít. Tipy & Triky jsou dokonce pod samostatným štítkem a já se snažím nějaký tip, nebo trik napsat do každého článku s líčením. Jak se mi to daří, nechám posoudit vám. :)

Tipy & Triky


No a nakonec články víc osobní, ze života, do kterých by mohly spadat i ty Vánoční, ale protože Vánoce byly nedávno a co jsem dostala pod stromeček už určitě víte, zmiňovat je tu dnes nebudu. Kdyby náhodou, mám tu i štítek vánoce. :) Ale kromě článků vánočních jsem vybrala tři ze sekce lifestyle, které vás podle počtu návštěv bavily nejvíc a já jsem za to moc ráda!

Lifestyle články


V roce 2018 jsem pro vás napsala celkem 102 článků a jak už asi tušíte, psala jsem je ráda, i když občas na úkor spánku. :) Snad jich letos přibude alespoň stejně tolik a snad vás i nadále bude bavit je číst! Za posledních pár měsíců mi tady na blogu i Instagramu přibylo spoustu nových čtenářů a já vás tu vítám a budu se snažit, abyste si ke mně chodili odpočinout, pobavit se, přečíst si recenzi, i se něco nového dozvědět a hlavně, aby vás to bavilo! :)

Budu moc ráda za feedback! Co vás baví, co vás nebaví, nebo bavit přestalo. :) A pokud máte nějaký svůj oblíbený článek, klidně mi ho do komentáře napište! Budu ráda o to víc. Mějte se pěkně a já se těším u dalšího článku!




9 komentářů:

  1. Jé, ta poslední fotka je super. Krása. Moc se mi líbí tvé fotky. Máš to tak propracované. Osobnější články mám ráda. Nejvíc mě pak baví ještě pečující kosmetika.

    OdpovědětVymazat
  2. Úplne náhodou som narazila na tvoj blog a žasnem! Nádherne fotky mega sa prijemne číta článok .. dneska menín knihu za tvoj blog ..:).. Ak budeš mať čas pozri na moje najnovšie video z Milana :) https://youtu.be/hOvFR80YgmU

    OdpovědětVymazat
  3. To je super! Já jsem si právě říkala, že by se tenhle článek mohl hodit pro vás, nově příchozí, jako takový malý rozcestník :))

    OdpovědětVymazat
  4. Najkrajšia fotka roku úplne na konci !!!
    Čítala som všetky, hádam dúfam, že aj komentovala.
    V podstate ma baví všetko, možno s výnimkou ako urobiť fotky, keďže toto nie je moja doména a nemám v pláne v tomto vynikať.
    Na čo sa extra veľmi teším je TVoj článok zo starostlivosťou od IE.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si jejím že jsi fakt komentovala u všech a neskutečně moc si toho vážím a tak trochu mě to hřeje u srdce :) děkuji Leni, jsem ráda že se ti tu se mnou líbí! :)

      Vymazat
  5. Ty nožičky, to je náádherný :))

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat