sobota 26. listopadu 2016

Marie Claire Beaty Box // listopad 2016

Asi před týdnem mi přišlo na mail upozornění, že je k dispozici nová krabička od Marie Claire. Upozornění jsem dostala o den dřív, než byl spuštěn oficiální prodej, což chválím a jsem ráda, že stálí zákazníci mají přednost a možnost si box zakoupit mezi prvními. Po minulém boxu jsem neváhala a krabičku ihned objednala a dnes se podíváme, co jsem v ní našla a co si o ní myslím.


V první řadě musím říct, že cena krabičky je oproti té minulé o polovinu nižší. Ještě stále si ji můžete koupit zde za cenu 749,-. Vzhledem k ceně jsem nečekala tak dobrý obsah, jako byl právě v minulé ve spolupráci se Sephorou (článek). Jako obvykle jsem se snažila moc se nekoukat na fotky ani obsah, kvůli momentu překvapení. Překvapená jsem tedy opravdu byla, bohužel ale ne příliš pozitivně. Ačkoliv je cena výrazně nižší, přece jen jsem čekala asi o trochu víc. Opět ale podotýkám, že to není chyba boxu. Na jeho obsah se vždy můžete podívat předem, tudíž zajíce v pytli nekupujete. Zklamaná jsem hlavně proto, že minulý box byl naprosto parádní a plný novým a zajímavých značek i produktů a já tak trochu čekala, že ten předvánoční bude ještě o malinko lepší. Raději bych zaplatila dvojnásobek a koupila boxy třeba i pro kamarádky jako dárek pod stromeček, než zaplatit půlku za box s vlažným obsahem.


Produkty bych rozdělila do třech kategorií. Mezi ty co jsem měla/mám doma patří třeba krém na ruce Reve De Miel od NUXE (který je mimochodem bezvadný - článek). Plátýnková pleťová maska Mitomo, kterou jsem ve zlaté a růžové verzi dostala jako dárek nákupu během dnů Marianne (tady). Kiehl's Ultra Facial Cream miniaturku jsem dostala už dávno jako dárek k nákupu na Kiehl's eshopu a zatím jsem ho ani neotevřela, EOS balzám měl doma snad úplně každý a i já ho měla/mám v několika vydáních a zatím mě nepřesvědčil. Už nějakou dobu totiž spíš než sladkou chuť preferuji reálné hydratační účinky balzámů na rty. Kávový peeling MARC jsem recenzovala před pár měsíci, (tady). Největší zklamání byla tekutá Sephora rtěnka v odstínu Peony, kterou už mám z minulého boxu. A jako nezlobte se na mě, ale proč bych měla dostat v boxu to samé, co už tam bylo minule? Pochopila bych, kdyby rtěnka byla v jiném odstínu, ale pokud se nepletu, (i minule i teď) je na webu MC boxu v obsahu zobrazen právě odstín Peony. Obávám se tedy, že prostě do boxů dali opravdu jeden a ten samý odstín. 






Druhou kategorií produktů jsou ty, ze kterých mám radost, že v boxu jsou, ať už jsem je někdy doma měla, nebo ne. Mezi ně patří tělový scrub MARC, protože ten je prostě bezvadný a má dokonalou vůni. Navíc jsem v boxu našla právě jeho kokosovou verzi, kterou jsem recenzovala a byla jsem z ní nadšená. Posilující péče na nehty od Sally Hansen je pro moje umělé nehty sice zbytečná, ale jedna z mých kamarádek na ni přísahá, tudíž mám další drobnost pod stromeček a řasenka Sephora Outrageous Curl je zase svatý grál mé nejlepší kamarádky a ačkoliv ji s sebou má úplně vždy v kosmetické taštičce, ještě jsem ji nezkoušela a opravdu se na ni těším Naprostým highlightem krabičky jsou pro mě dva produkty a to Korres odličovací emulze 3v1, na kterou se velmi těším a hlavně Cure Make Up Gocce v kapkách od (pro mě neznámé) značky Korff, moc se mi líbí obal a na první pohled i textura a hlavně systém s kapátkem, jen odstín jsem dostala 04 a spíš bych uvítala 03. Posledním je pak krém na ruce Reve De Miel, který sice mám doma asi v pěti vydáních, ale aspoň ho budu moci darovat všem svým známým, protože je prostě super!





Poslední kategorií jsou produkty, které přijímám spíš průměrně. EOS balzámy mi nepřijdou ničím výjimečné, ale vanilkový určitě udělá radost někomu v mém okolí. Vichy Aqualia Thermal Night Spa vypadá sice na první pohled dobře a po vyzkoušení séra z této řady věřím, že i krém by mohl být fajn, nicméně mě všechny Vichy krémy neuvěřitelně pálí v očích a občas i na pleti, a tak nějak nemám moc chuť nějaké další zkoušet. Tělový olej Granátové jablko si asi nechám, abych ho zkusila, nicméně mi všechny Weleda produkty, které mi poslední dobou prošly rukama, z nějakého důvodu vůbec nesedí, ať už vlastnostmi, nebo pocitem na pleti, olej ale šanci dostane :).




V plném balení jsou tedy pouze tři produkty a to balzám EOS, maska Mitomo a péče na nehty od Sally Hansen z celkových dvanácti kusů. Zbytek jsou cestovní balení a miniaturky a většinu z nich už jsem někdy dostala jako dárek nákupu, což v mých očích o trochu kvalitu obsahu boxu snižuje.

Koupili jste si box, nebo to ještě plánujete? Myslíte, že se tohle číslo povedlo, nebo aspoň vyplatí? Já mám pocity spíš smíšené a kdybych box nekupovala pro účely blogu (bez koukání na obsah), a protože ho prostě musím mít, asi bych si nákup ještě důkladně promyslela. Jsem opravdu zvědavá, co si o složení myslíte vy! L.

18 komentářů:

  1. Na vydanie tohto boxu Marie Claire som sa veľmi tešila, najmä po tom, čo som videla zloženie predchádzajúceho boxu v spolupráci so Sephorou. No keď som zbadala, čo sa v boxe nachádza, žiaľ, vôbec ma nenadchol a tak som si ho ani neobjednala. Myslím, že obsah boxu mohol byť lepšie vyskladaný, aj z dôvodu blížiacich sa Vianoc, kedy je všetkého viac, nakoľko aj jednotlivé značky sa snažia spraviť ponuku produktov vždy výhodnejšou a zaujímavejšou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, právě tak jsem to myslela, že před Vánoci bych čekala větší pecku... :)

      Vymazat
  2. Čekala jsem na vydání nového boxu s velkým očekáváním, ale bohužel musím říct, že mě vůbec svým obsahem celkově nezaujal. Asi jsem po minulém boxu a před Vánocemi čekala něco víc...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsem to úplně stejně, sice ta menší cena napovídala, že to taková hitparáda nebude, ale zrovna před Vánoci jsem čekala něco speciálního.. :)

      Vymazat
  3. Tohle vydání mi přijde o trochu slabší, ale já bych si tak drahý box bohužel nekoupila, ale líbí se mi :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Na nové vydání jsem se moc těšila, ale nakonec jsem se rozhodla, že tentokrát vynechám, protože spoustu věcí bych nevyužila... Ale potěšil by mě třeba MARK, krém od Kiehls nebo čistící emulze od Korres, ale kvůli tomu si nebudu kupovat celou krabičku. Tak uvidíme příště :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To naprosto chápu, kvůli třem produktům to určitě nemá cenu :)

      Vymazat
  5. Tu rasenku mam hrozne rada, je to jedna z nejlepsi rasenek, co jsem kdy mela... A to je tak vsechno, co by se mi libilo :):).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už se těším, až ji vyzkouším! :) Kamarádka na ni také přísahá, tak jsem zvědavá, jak si poradí s mými řasami.

      Vymazat
  6. Taktiež som sa tešila na tento box, ako vianočnú edíciu a keď mi prišiel email, že je nový a zbadala som, čo je obsahom, tak som aj oľutovala, že som nevzala ten predošlý :/.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten rozdíl je obrovský, mezi tímhle a tím minulým boxem a rozhodně víc než dvojnásobně. Raději bych si připlatila za stejně dobrou krabičku :)

      Vymazat
  7. Súhlasím s Tebou, radšej drahší, ale obsažnejší a kvalitnejší, ako tento obsah. Ja som síce dopredu vedela čo tam asi bude (nie úplne všetko), ale aj tak som bola sklamaná.
    Pre mňa obsahovo bol najlepší a najvyužiteľnejší ten úplne prvý, kde boli najmä produkty na starostlivosť o pleť a k tomu 3 predplatné časopisu MC.
    Zrejme využijem všetko, ale určite nie s nadšením ako predtým.
    A veľmi porozmýšľam či si objednám aj ten budúci. Mali by zdvihnúť latku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tak, ačkoliv je obsah boxu značně subjektivní, stejně se těm pocitům po rozbalení nevyhnu, i když jsem předem viděla obsah. :) Tak třeba příště, ačkoliv jsem na tohle "vánoční" vydání vsázela :)

      Vymazat
  8. Já myslím, že každý Marie Claire box je vydařený, jen někomu sednou produkty více a někomu méně. Ale zklamání to asi nikdy vyloženě není (snad). Já bych z něj radost měla, ale za tu cenu si raději pořídím nějaký jiný produkt, který zrovna potřebuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Částečně s tebou souhlasím, ale nedá se to takhle relativizovat. To je jako když nějaké blogerce absolutně nesedí makeup, ale neřekne že je špatný, řekne, že bude sedět někomu jinému... :) O tom ale podle mě blogy nejsou, jsou subjektivní a odrážejí v recenzích názor toho, kdo je píše. A mně box prostě neuchvátil, tak přece nebudu psát, že obsah je fajn a i když nesedí mně, bude sedět někomu jinému ;-)

      I kdybych se na obsah koukla, pocit který budu mít po otevření se nedá předem odhadnout, občas se na něco netěším a pak to přijde a jsem nadšená a naopak:)

      Vymazat
  9. Vlažný obsah je nejlepší možné popsání tohoto balíčku. 100% souhlas. Určitě se najdou lidé, kteří jeho obsah ocení, ale obávám se „že pro nás postižené“ :) je toho málo, co nabízí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tak, viz můj komentář nad tebou... Když se řekne Vánoce, očekávám maximalismus a nadstandard :)

      Vymazat