čtvrtek 3. listopadu 2016

Oblíbené produkty a Blogerka Roku 2016 // Září & Říjen 2016

Stále dokola si musím připomínat, že pravidla svého blogu si nastavuji já sama. Ne nikdo jiný. Jenom já. Možná to zní zvláštně, ale ačkoliv nejsem jinak vůbec ovlivnitelná, co se blogu týče, podléhám názorům ostatních víc, než si sama připouštím. Takhle to prostě dopadá, když vám na něčem opravdu záleží. Nevím proč jsem si tenkrát při zakládání blogu předsevzala, že oblíbené produkty MUSÍ vycházet každý měsíc, a že MUSÍ obsahovat padesát produktů z každé kategorie jeden... 


Pokud jste si náhodou všimli, že minulý měsíc chyběly dva z mých pravidelných článků, mám pro vás jednoduché vysvětlení. Potřebovala jsem si ujasnit, kam vlastně s blogem směřuji a kam bych se chtěla dostat. Možná si říkáte, jakou to má souvislost s oblíbenými produkty. Z mého pohledu velkou,. Chtěla bych blog psát tak aby mě bavil a s tím souvisí i oblíbená kosmetika. Chci používat to, co jsem si zrovna oblíbila, ne to, co jsem ještě nezkoušela, protože bych o tom měla napsat. Navíc jsem zjistila, že jsem do jisté kosmetické míry značně konzervativní a když si něco oblíbím, je to oblíbené víc než jeden měsíc. Možná vám moje úvahy připadají jako samozřejmost, já jsem se k nim musela dopracovat. Proto jsem si dala minulý měsíc pauzu, a prostě si kosmetiku užívala. Asi jsem jediná, kdo to řeší a nikdo si ve skutečnosti ničeho nevšiml a možná jsem i jediná, kdo to vlastně řeší vůbec a vám, mým čtenářům, je to ve skutečnosti jedno. Nemohla bych ovšem spát s pocitem, že vám dlužím vysvětlení.. :) Za ten víc než půlrok jsem si také mnohem víc začala prohlížet blogy ostatních a porovnávat se s nimi, a také jsem si mnohem lépe utvořila představu, jak by měl vypadat ten můj. Snad se tedy moje představa někde potká s tou vaší a vám se u mě s novým designem a (snad) lepšími a zajímavějšími články bude líbit.

Také bych chtěla zmínit svoji účast v soutěži Blogerka Roku. Pro někoho to je jen trapná fraška, pro někoho nezajímavé, ale myslím, že se zásadně opomíjí ten nejzákladnější fakt. V současné době je to jediné možné viditelné ocenění, které vaše oblíbená blogerka může dostat. Můžete argumentovat tím, že by odměnou měli být spokojení čtenáři, ale problémem je, že spokojené čtenáře ze začátku nemáte. Nemáte žádné čtenáře, nebo jen hrstku. A je velmi těžké nějaké získat, aniž byste si třeba zaplatili reklamu, vyzdvihla vás nějaká opravdu známá blogerka, osrdíčkovali denně pět set cizích fotek na Instagramu, nebo, v tom nejtrapnějším případě, dávali follow a unfollow, jako to některé dámy mají ve zvyku, ehm.... :)

Většina blogerek píše články nejen pro sebe, ale hlavně pro vás. Chceme se s vámi podělit o radost i tipy, chceme vám ukázat skvělé produkty a zajímavé novinky a také upozornit na ty špatné. A ve většině případů to děláme zcela zadarmo, naopak, ještě nás to stojí mnoho peněz a času. Nestěžuji si, jen konstatuji a dělám to dobrovolně a s radostí. Nicméně na to upozorňuji právě z výše zmíněného důvodu. Neaspiruji na to vyhrát kategorii Objev roku a ani na to upřímně nemám, ale dostat se do top deset by mě opravdu potěšilo. Nemám ráda pokrytecké názory, že by blogerky měly psát své články hlavně pro sebe a jakmile se chtějí zviditelnit, určitě to dělají jen kvůli spolupracím. Samozřejmě že i to je toho součástí, ale absolutně nechápu, proč by někdo za svou práci nemohl být odměněný. Co se týče pomluv a pověr, že výsledky ankety se upravují a nejsou tedy hodnověrné, mluvit nemohu, protože nemám žádné podložené informace a stále chci věřit, že soutěž má svou váhu.

Píšeme pro čtenáře, protože dané téma milujeme, protože o něm chceme mluvit, chceme, aby nás někdo četl a s každým dalším čtenářem máme z naší práce tím větší radost. Aspoň já to tak mám.. Nevnucuji vám svůj názor, jen jsem vám ho chtěla objasnit, Proto jsem ráda, že jsem nominovaná a budu také ráda, když dostanu hlas třeba i od někoho z vás. :) Předem děkuji a odkaz najdete na konci článku.

Rozvleklý úvod tedy máme za sebou a já doufám, že mi to pro jednou odpustíte a zase se můžeme vrhnout na krásnou kosmetiku. :)


První bych chtěla zmínit fixační/osvěžující sprej od Estée Lauder Set+Refresh. Nedělá nic výrazně lepšího než jakékoliv jiné spreje z této kategorie, ale to co slibuje plní a plní to výborně. Navíc mi je příjemná i jeho vůně a pocit, že opravdu během dne dokáže osvěžit. Pleť i makeup. Další dva produkty asi nikoho nepřekvapí. Jsou jimi Guerlain Metéorites báze a makeup Guerlain Lingerie De Peau. Spolu navíc tvoří dokonalou dvojici a pokud chci opravdu perfektní a zdravě rozzářený makeup, který drží celý den, sahám právě po nich. O bázi ještě určitě uslyšíte v samostatném článku a o makeupu jsem se více rozepsala tady

Ze stálých oblíbených produktů se vracím k rozjasňujícímu peru Yves Saint Laurent Touche Eclat v odstínu číslo 2, které má příjemný lehce žlutý podtón a rozzáří jako málokterý jiný produkt (zde). Jako podklad pod rozjasňovač (ano, uvědomuji si, jak excesivně to zní :)) jsem si znovu zamilovala Estée Lauder Genuine Glow Eyelighting Creme for Eyes and Face (tady), který vypadá perfektně jak sám o sobě na čisté pleti i přes makeup, tak i právě jako podklad, aby váš rozjasňovač opravdu vynikl a prodloužila se jeho výdrž. 






Samostatný odstavec (nebo dva) si také zaslouží Too Faced. Naprosto jsem se zamilovala rovnou do třech produktů. Paletka Totally Cute je prostě fantastická (tady) a trochu mě mrzí, že již není k dostání. Je to podle mě jedna z nejlépe poskládaných Too Faced paletek které mám a navíc je kvalita stínů uvnitř velmi dobrá. Sahala jsem po ní víc než často a opravdu si to užívala. Podobný příběh je i báze pod stíny Glitter Glue, kterou mám sice jen relativně krátkou dobu, za to ji o to častěji používám. Asi jsem nikdy neměla nic, co by mi stíny udrželo nejen na místě, ale hlavně bez jakéhokoliv blednutí a ztrácení po celý den. Vzhledem k tomu, že je báze určena pod třpytky, je to vlastně i jasné. Předem také říkám, že bez pořádného zapudrování/nanesení podkladového stínu se vám budou ostatní stíny hůř rozmazávat, ale s tím jsem počítala a dávám si na to pozor. 

Posledním Too Faced objevem, který budu mít tak do týdne spotřebovaný, je Lip Injection Extreme, lesk na zvětšení objemu rtů. Nečekala jsem vůbec nic a o to víc jsem byla překvapená. Nejen že produkt funguje, ještě k tomu funguje naprosto ukázkově. Zvětšení na svých rtech opravdu vidím a to celkem výrazné a vydrží mi zhruba dvě třetiny dne, pak se začne lehce ztrácet. Ideální na večerní akce! Navíc lesk obsahuje olej, takže o rty i lehce pečuje. Za mě objev roku a definitivně si kupuji další balení. Jen pozor na to, co od tohoto produktu čekáte. Rty jako po injekcích mít určitě nebudete a také jsme si s kamarádkou všimly, že čím větší plochu rtů máte, tím je efekt lepší. Co se týče pálení, mě produkt nepálí vůbec. Cítím ho jen opravdu velmi jemně. Nicméně bych asi měla podotknout, že mě nepálí nikdy nic. Zjevně nemám vůbec citlivé rty.



Z trochu dražších vod jsem si oblíbila paletku Bobbi Brown z letošní limitované kolekce, Cool Dusk. která je přesným opakem paletky Totally Cute. Je jednoduchá, uživatelsky příznivá, barevně moc hezky poskládaná, v podstatě úplně pro každého. Kvalita je nadstandardní a pokud se vám jen trochu líbí, rozhodně si pro ni běžte. Nebudete litovat. Článek jsem o ní už psala a najdete ho tady. A pokud je i pro vás důležitým faktorem vzhled, hnědá kůže a zlato, co víc si přát.

Druhým produktem, který jsem zatím na blogu nezmiňovala, je rozjasňovač Dior z podzimní kolekce. Pominu-li luxusní obal, poměrně velmi kvalitní kabuki štětec, který byl v balení, a přenádherný reliéf, i samotný produkt je bezvadný. Není to ten typ rozjasňovače, který by byl lesklý a třpytivý až moc. Má v základu pouze velmi jemný a přirozený lesk, který bude pro většinu z nás použitelný kdykoliv na běžné denní nošení do práce, školy, kamkoliv. Dá se mírně navrstvit, ale vlastně to s ním nemůžete přehnat. Protože já mám přece jen radši trochu výraznější lesk, oblíbila jsem si pod něj právě krémový rozjasňovač od Estée Lauder. Dokonalost zaručena. :)



Nikoho asi nepřekvapí, že se zde v článku objeví Meteoritky od Guerlain. Konkrétně ty z jejich stálé kolekce v odstínu 03. Je úplně jedno, jestli se líčím hodně nebo málo, jestli jdu s kamarádkou na oběd, s dítětem na hřiště, nebo jestli jdu večer na párty, po meteoritkách sahám každý jeden den Už jsem se nad nimi rozplývala také zde. Pudr z úplně jiné kategorie je ten od La Prairie. Už jste o něm také mohli číst a to poměrně nedávno. Je prostě naprosto skvělý! Aby nedošlo k nějakému omylu, používám ho jako fixační a klasický pudr v jednom a přes něj teprve dávám Meteoritky. (Tohle je teprve excesivní... :)) Nicméně má to své důvody. Guerlain kuličky jsou pro mě ten poslední krok. Zkrášlující, dokončující, rozjasňující. La Prairie Cellular Treatment Loose Powder (zde) je při mém líčení ta fixační a vyhlazující část. Výhodou obou produktů a jejich kvalit je právě i to, že ani ve větším množství a navrstvené na sobě nevypadají vůbec pudrově nebo cakey.

Pokud bych měla vybrat jednu rtěnku, po které jsem sahala zaručeně nejvíc, byla by to Urban Decay Vice Lipstick Wierdo a hned za ní v závěsu Unicorn. V kategorii poměr cena výkon je řadím mezi nejlepší z nejlepších. Sice se mi nelíbí obaly a při používání není emoční efekt takový, jaký ho mám s high-end rtěnkami, objektivně se ale jedná o perfektní rtěnky. Minimálně tedy tyto dva odstíny, které mám já. Psala jsem o nich v tomto článku.



Moc se těším na vaše komentáře, ať už mi budete chtít napsat cokoliv. Třeba jak se vám líbí nový design blogu, jaký je váš oblíbený produkt posledních týdnů, nebo třeba jak moc se od svého okolí necháváte ovlivnit vy. Budu také ráda za všechny případné připomínky a konstruktivní kritiku! Bez ní se člověk nemá tendence zlepšovat. Mějte se krásně! L.

Hlasujte pro mě v anketě Blogerka Roku!

31 komentářů:

  1. Já v Blogerce roku hlasovala zatím jen pro Lindu (Hi Lychee), protože její blog miluju a je jeden z mála, který čtu opravdu pravidelně. Abych řekla pravdu, moc mě ta soutěž nezaujala, spíše mě nebaví číst ty žádosti o hlasy v každém článku. Ale souhlasím s tebou, je to jediné ocenění a ty si určitě zasloužíš být minimálně v TOP 10, takže ti ráda hlas dám. Vážně jsem si tvůj blog oblíbila a ikdyž už nejsem takový fanatický kosmetický nadšenec jako dříve, tvé články mě vážně baví :).
    Co se týče produktů, tak vyzkoušenou mám jen UD rtěnku (sice v jiném odstínu), ale taky ji miluju a už mám dvě. Docela mě láká i Gurlain makeup, zrovna mi jeden makeup dochází, a tak hledám nějakou náhradu. Uvažuji ještě o tom hydratačním od Smashbox, ale na výběr je tolik odstínů, že jsem z toho zmatená :D.
    A já ted naprosto miluju Tartelette paletku od tarte. Nějak jsem si oblíbila matné oční stíny, a ty z tarte paletky mi extrémně vyhovují a poslední asi dva měsíce nepoužívám prakticky žádné jiné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto chápu, že vás to nebaví číst od všech blogerek několikrát. Otázkou je, když bych nenapsala vůbec, jestli by se o tom někdo z mých čtenářů dozvěděl a co je hlavní, jestli by se dozvěděl, že je to pro mě důležité :-))

      Linda je úžasná! A hlavně v reálu je to ta nejmilejší osoba - můj hlas měla také, hned ze začátku a pak poslal manžel za mě ještě hlas Nikol Hess. Tyhle dvě mám poslední dobou nejradši. :-)

      Na Tarte se hodlám mrknout v USA, tak uvidíme, jestli něco vyberu ;-) Děkuji za milý komentář!

      Vymazat
  2. Teda ty umíš k vyzkoušení Esteé Lauder člověka přímo zlanařit :).

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné ráno, opět hezký článek, včetně úvodu :o) a k tomu kvalitní fotky :o) Na meteoritky se moc těším - dostanu je k vánocům, jsem zvědavá jaký efekt na mě udělají. Hodně jsi mě nalákala na pudr od lapraire, až dopotřebuji svůj oblíbený Glazel, tak do něj půjdu. Mezi mé oblíbené produtky, které teď používám skoro každý den jsou make up od BB, shimmerbrick BB, TF bronzer v odstínu Soleil a chocolate paletka očních stínů - medium sweet. Z drogérky jsou super stíny od Trend it up - Scarabeus - mám čtyři odstíny a asi si koupím ještě zbylé dva. Stejně tak jejich rozjasňovač, který je na blozích opěvován, mám moc ráda. Tvářenky teď nejčastěji střídám od UD - odstín Video a TMI, rtěnky nejčastěji točím dokola tyto: TF Melted Matte - odstín Queen B, a UD comfort matte - odstín Backtalk, Stark Naked. Ještě musím zmínit nový štětec od PLH M58, který je sice určen na MU, ale já ho naprosto zbožňuji na bronzer :o) Na hlasování blogerky se musím juknout, ráda bych poslala hlas všem svým oblíbeným blogerkám, není Vás mnoho, ale všechny sleduji moc ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a jsem ráda, že tě ten úvod nenudil :) Trochu jsem se toho bála. :) Jinak Glazel mám také moc ráda, mám dokonce už asi třetí balení a míchám si do něj žlutou verzi také od Glazelu, abych měla příjemný žlutý nádech :D

      Qeen B mám vysoko na seznamu. Tvářenek mám teď možná až moc a nějak netoužím po dalších, ale UD prý jsou dobré, tak třeba časem. TF bronzer už je klasika, brzy o něm budu psát a i já jsem spokojení. Trend It Up mě zatím nechává chladnou, ale říká se nikdy neříkej nikdy, že :) Štětce od Petry mám jen tu limitku letošní a bohužel musím říct, že jsem spíš zklamaná.. Mám tu o ní článek, kdyby náhodou :)

      Vymazat
    2. Od Petry mám většinu jejích štětců a s těmi jsem spokojená, některé jsou normal, splní funkci, kterou potřebuji, některé z nich mám vyloženě oblíbené :o) Limitku ale nemám, přečetla jsem pár recenzí včetně té tvé a rozhodla se je nekoupit, vadilo by mi to horší čištění. Žlutou verzi od Glazelu jsem nezkoušela a ani mě nenapadlo to míchat, dobrý tip :o)

      Vymazat
  4. Můžu se tady rozepisovat donekonečna, ale spoustu kladných komentářů už napsaly ostatní čtenářky. Jsi prostě SKVĚLÁ a já Tě velmi ráda sleduji. 😆

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc ti děkuji a vážím si toho! :) Snad to tak bude i do budoucna.. :)

      Vymazat
  5. Luxusné fotografie ♥ Zamilovala som sa do toho ružovučkého séra a Too Faced baletky. Rozkošný má dizajn :) ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    * Jesenná giveaway *
    * Kawaiibox giveaway *

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) To Guerlain sérum je naprosto nádherné :)))

      Vymazat
  6. Máš úplně nádherné fotky!! :O Já se sice nelíčím, ale tohle mě fakt číst baví. Ta paletka Totally Cute je fakt cute! ♥:D
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji!! :) O to víc mě těší, že se sama nelíčíš, a přesto ráda čteš moje články.. :)

      Vymazat
  7. Mám na Blogerku roku podobný názor a ráda tě v objevu podpořím, protože si to vážně zasloužíš. Dlouho mě žádný blog tak nechytl jako ten tvůj :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. P.S.: Jak jsi prosím udělala to, že ti menu nahoře zůstává, i když scrolluješ dolů článkem? Jaký je na to html kód? Předem moc díky za radu :)

      Vymazat
    2. Díky! Vážím si toho, upřímně.

      Ráda bych ti poradila s blogem, ale já jsem s kódem až na pár drobností nic nedělala. Šablonu mám koupenou z Etsy.com (úplně dole THEME BY 17TH AVENUE) a tak jak ji vidíš už v podstatě byla, změnila jsem opravdu jen maličkosti... Takže pardon, ale asi neporadím :)

      Vymazat
  8. Skvělé fotky (dnes se mi obzvláště líbí! :)) a parádní článek. A co se týče Blogerky roku, také na to moc nejsem, ale Tobě hlas dám ráda, opravdu si to zasloužíš - až s podivem, že bloguješ tak krátce! Rtěnku od UD ještě nemám, mám vyhlídlý také odstín Backtalk, ale v Sephoře ho nikdo nezastihnu skladem. A ještě jsem se chtěla zeptat na pudr La Praire - nemáš, prosím, srovnání se sypkým od YSL Souffle D'Eclat? Ten miluju já, tak by mě to zajímalo. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Úplně si vybavuji ten moment, když mi domů dorazily ty dva mramorované zápisníky a já jsem si říkala, panebože!!! Musím jít s nimi okamžitě něco vyfotit! :D Jsem ráda, že se moje nadšení a vášeň projevila v mém fotografickém "umu" natolik, že mi fotky v tomto článku všichni tak moc chválíte. Děkuji za to, protože mě to strašně nabíjí! :)

      Backtalk chci taky no, když je tu ten hype okolo něj.. :D YSl sypký pudr jsem ještě neměla, ale rozhodně je co se pudrů týče na vrcholu mého seznamu a beru ho jako první, jakmile budu mít chuť si nějaký další pořídit, právě abych měla srovnání v podobné cenové kategorii jako je La Prairie. :)

      Vymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Až zjistím jak a kde hlasovat, ráda jeden hlas přihodím (my trošku starší už nestíháme sledovat všechny sociální média a jejich kauzy, nebo alespoň já :)). Upřímně, mě jsou asi rubriky jedno, mě přijde důležitější obsah - to že se dozvím o novinkách, názor na nové produkty a třeba i jiný pohled na produkty, které už znám. Makeup/kosmetika je pro mě kreativně-relaxační záležitost a tvůj blog mě nadchnul, protože splňoval všechny mé požadavky. Nicméně přijde mi hodně sympatické, když se člověk snaží pořád zlepšovat (i skrz své koníčky), ale nesmí ztratit tvář a nadšení. Vykašli se na všechny ostatní, píšeš skvěle! PS: Estée Lauder Set+Refresh říkáš? Hmm, beru ho v potaz.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tvůj názor i komentář! Přijde mi, že se stále dokola opakuji, ale opravdu si takových vážím a ještě o to víc, když cítím, že jsou upřímné a myšlené zcela vážně! :) Také to tak s kosmetikou mám a teď vlastně i s focením a psaním. Je to pro mě kreativní činnost a relax zároveň a našla jsem se v tom o to víc, že se to lidem líbí. :)

      Kdybys chtěla hlasovat, v posledním řádku mého článku je i odkaz, stačí kliknout na "Blogerka Roku" v té větě :) Děkuji!

      Vymazat
  11. Do blogerky roku nehlasuji, ale tvoje clanky mam hrozne rada. Vzdy to reknes (napises :)) jednodusse, presne a s citem. Ovlivnovani u sebe citim hlavne na jednotlive produkty, posedlost naked a kazdy jednu MUSI mit foma, zarekla jsem se, ze si ji nikdy nekoupim :D. Jinak ja taky davam follow a unfollow, ale je to spis z duvodu, ze se mi rychle omrzi jednotlive fotky a nechci mit prepleny instagram nebo youtube kanal :). Co se tyka kosmetiky, tak u totally cute od tf musim souhlasit, je taaak skvelaa!! Pouzivam ji ted taky denne a mixam barvy na jemne i vyrazne oci :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto tě respektuji, byla to prosba, nikoliv žádost :-) Hlasování by nemělo být povinností, ale dobrovolným projevem náklonnosti.

      Jsem moc ráda, že se ti mé články líbí! Děkuji :-) Naked mám jen jednu a to dvojku a nadšená z ní moc nejsem, proto nepotřebuji další ;-))

      K tomu follow a unfollow - tohle ale chápu, občas mě taky někdo přestane bavit, nebo mu dám zbrkle follow proto, že mě začal sledovat a pak zjistím, že se mi jeho fotky vlastně moc nelíbí.. Také chci mít jen lidi, u kterých chci vidět všechny fotky a nechci to mít zahlcené nesmysly.. Já jsem nicméně poukazovala na účty, které to dělají s cílem získat followery - dají follow a když jim do jednoho nebo dvou dnů nedáš follow nazpátek, tak tě zase přestanou sledovat. V tom horším případě ti dají unfollow okamžitě potom, co je začneš sledovat ty. Takové osoby nemám zapotřebí sledovat a ani nechci ;-). Navíc to dělají i některé firmy/ eshopy a přijde mi to trapné o to víc... Většinou ani nestihnu přidat fotku, takže těžko to je tím, že bych je "přestala bavit" ;-)

      Vymazat
  12. Na soutěž mám svůj názor, ale hlas jsem ti ráda dala. Tvůj blog jsem si oblíbila a především oceňuji tvé upřímné recenze. Držím palce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak o to víc mě to těší ;-) Děkuji ti ❤️

      Já právě také slyšela a četla mnoho různých názoru na tuhle "soutěž", ale na druhou stranu nevidím důvod, proč to nezkusit ;-)

      Vymazat
  13. Ahoj, tvuj blog jsem objevila nahodou, pri hledani recenze na radu genuine glow a od te doby jsem tu pravidelne. Moc blogerek neznam ani nesleduji, vetsinou prave jen kdyz hledam recenze a hodnoceni nejakeho produktu. Pokud me blog zaujme, tak se na nej rada vracim pro inspiraci,ale neni to tak, ze bych sledovala kazdy novy clanek nebo video, s vyjimkou toho tveho ☺ musim rict,ze ses mi opravdu trefila do vkusu. libi se mi,jakym stylem pises, tve claky jsou zajimave, vecne, uzitecne, mas tu spoustu krasnych fotek a hlavne pises recenze presne na produkty a znacky,ktere me zajimaji. Dalsi vec,ktere jsem si vsimla hned pri prvnich navstevach je,ze odpovidas na vetsinu komentaru,coz je velmi mile. Ja komenty opravdu nikdy nepisu,nebavi me to, tohle je poprve, ale myslim, ze tvuj blog je opravdu zajimavy a poslala jsem ti hlas v soutezi (to taky nikdy nedelam 😁)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V první řadě moc děkuji! Tyhle komentáře mě upřímně těší a v neposlední řadě je to to, proč mě tak baví psát a hlavně zkoušet a fotit. Můžu se podělit s někým, koho to opravdu zajímá! Děkuji za pochvaly i hlas!! ;-)

      Dovolím si tvrdit, že odpovídám na všechny komentáře. :-) pokud na nějaký neodpovím, buď jsem si ho nevšimla, nebo ho někdo přidal k hodně starému článku a zapadl, a nebo je to self promo s pozvánkou na Giveaway :-D - jinak se snažím odpovídat opravdu na všechny. Samotnou mě vždy mrzelo, když jsem někomu napsala dlouhý komentář k věci a ani po pár dnech jsem neviděla odpověď. To pak člověka odradí psát další. Zatím to ještě stíhám, ale na druhou stranu chápu, že když mají ostatní holky třeba padesát komentářů pod každým článkem a k tomu normální práci, je to už asi nemožné. :-) i já to už teď se synem jen tak tak stíhám.

      Snad tě bude blog bavit i dál a ještě jednou děkuji za podporu!

      Vymazat
  14. Fotky, text, spôsob písania, komunikácia, všetko na 1*****, takže svoj hlas Ti v ankete samozrejme dám, i keď sa do nej nejaké nezapájam.
    Čo sa týka Tvojho blogu, je len čisto na Tebe akým smerom ho vedieš, aké zmeny v ňom a na ňom robíš a či pridávaš články tak alebo tak. Mne sa na ňom páči všetko, aj tie zmeny, ktoré si urobila a nemám akýkoľvek dôvod čokoľvek kritizovať. Teda, jeden dôvod by bol, a to zvýšený nápor na moju peňaženku ....
    Čo sa týka obľúbencov, súhlasím o všetkom čo sa týka Guerlainu. Končia mi pomaly, ale iste meteoritky, po 2 rokoch každodenného používania, a už zvažujem, ktoré si kúpim a zatiaľ vyhráva č. 03. Jedine že by zase prišla nejaká mimoriadna limitka, ktorá by ma oslovila.
    A rozbila som si veľmi škaredým spôsobom zlisovanec (tiež č. 03), tak musím kúpiť nový. Videla som u Teba na IG fotku Tvojich dvoch, v čom sú prosím iné ? Najmä ma zaujíma prečo je medzi nimi taký veľký finančný rozdiel ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji <3 Tvé komentáře mě vždy moc potěší!! :)

      Rozbité meteoritky? :-o Taková škoda! Tak hlavně že to nebylo plné balení. Také jsem vzala odstín číslo 3 a jsem zatím ve fázi tetsování. Propadák to ale určitě nebude. Tvé peněžence vzkaž mou upřímnou omluvu :D

      Rozdíl mezi těmi Guerlain pudry je hlavně v tom, že pudr má být prostě pudr a ten kompakt Voyage by měly být slisované rozdrcené kuličky/meteoritky. Rozdíl v ceně je obrovský a ještě nevím, zda se vyplatí, mám je teprve krátce a nezkoušela jsem je tolikrát. Jedním z rozdílů taky je, že ten kompakt s pudrem je plastový a ten Voyage je kovový :D

      Vymazat
  15. Držím palce v Blogerce, můj hlas máš, určitě si zasloužíš uspět! :)

    OdpovědětVymazat