pondělí 12. listopadu 2018

Kosmetika & Vánoce v Sephoře! || PR taška z Vánoční tiskové konference Sephora

Pěkné pondělí! Od Sephora Vánoční tiskovky uběhl už asi měsíc a já mám konečně aspoň trochu všechno vyzkoušené a nafocené a dnes vám konečně budu moct říct, co mě zaujalo, co se mi líbí a co si, ať už z jakéhokoliv důvodu, nebudu nechávat a podaruji s tím vás. Už brzy se tak můžete těšit na soutěže a myslím, že budou stát za to!


O tiskovce jsem vám psala v tomto článku a minulý týden jsem přidala článek, kde jsou mini recenze na všechny PR balíčky za září a říjen. Takže pokud nenajdete to, co hledáte tady, mrkněte se do starších článků. :) Tiskovka Sephory je sen nejen proto, že si všechno můžete osahat a vyzkoušet jako první, týdny před tím, než se novinky dostanou do prodeje, ale i proto, že se nikdy neodchází s prázdnou. I proto vám chci věnovat velkou část všech těch krásných věcí, které jsem dostala, abych vám před Vánoci udělala radost a poděkovala vám za to, že tu se mnou na blogu a Instagramu jste. :)

Začnu krásnými dárkovými balíčky Benefit, tenhle konkrétní nemůžu na eshopu najít a nevím, jestli už je vyprodaný, nebo teprve bude. Mělo by jich být hned několik a já jsem dostala ten s *dekorativní kosmetikou. Nechávat si ho nebudu, ale to jen proto, že všechny produkty v něm už doma mám a některé hned několikrát, protože patří k mým oblíbeným. Porefessional báze je moje nejoblíbenější báze vůbec. Dělá sametovou pleť, vyhlazuje a prodlužuje výdrž mého makeupu. Řasenka Bad Gal Bang se také rychle stala mou oblíbenou. Je naprosto skvělá a nedám ji teď z ruky. Je ze začátku hodně mokrá, což někomu může vadit, ale mně to naopak vyhovuje. Recenzi na ni najdete tady.

I tužku pod obočí Hihg Brow jsem chválila, pokud jste nikdy nezkoušeli začistit a rozsvítit světlou tužkou místo pod obočím, doporučuji! Vypadá to moc pěkně! Tahle tužka je hezky měkká a dobře se rozmazává. Poslední produkt v dortíku je Bene Tint, který jako jediný nemám, ale obecně nemám ráda tinty a asi je ani možná neumím používat, ha ha, takže celý tenhle krásný kosmetický dort poputuje již brzy k vám! Sledujte můj Instagram, kde bude většina mých soutěží probíhat. :)



Too Faced má balíčků také víc a jedním z největších je tenhle sametový vánoční stromeček *Under The Christmas Tree. Obsahuje miniaturu Better Than Sex řasenky, také mé oblíbené, a kromě toho tři paletky. Dvě na oči, výraznější a neutrálnější a jednu na tvář, s bronzerem, tvářenkou a rozjasňovačem. Recenzi na ni psala nedávno Rendy, tak když tak mrkněte k ní a já si i tuhle sadu připravila jako dárek pro někoho z vás. Možná to bude znít tak trochu OCD-ish, ale nemůžu ji mít hlavně kvůli asymetrickému rozložení stínů. Fakt mi to vadí a vím, že by mi ležela v šuplíku a nepoužívala bych ji.




Make Up For Ever má tři vánoční sady, z nichž jednu jsem dostala a mile ráda si ji nechám. :) V krabičce *Essential Wonders jsou tři miniatury a jedna plná rtěnka. Rtěnky MUFE jsou velmi dobré, příjemné, dlouho drží a nerozmazávají se a v sadě je hezký nude odstín. Kromě rtěnky v ní najdete i multifunkční tužku která se dá použít jak na oči, tak na rty. I ta má hezký nude odstín a pasuje k rtěnce. Tyhle tužky jsou velmi dobré, už mám doma dvě z minulé tiskovky a používám je na rozmazanou linku, jako podklad pod stíny a občas i místo rtěnky.

Dalšími dvěma produkty v sadě jsou pak miniatury smoothing primeru a transparentního sypkého pudru. Primer je velmi dobrý. Není tak silikonový jako Porefessional a vyhlazuje o trochu míň, mám ho také ráda, na běžný den, kdy nepotřebuji být komplet vyhlazená, nebo nepotřebuji tak dlouhou výdrž makeupu. Sypký pudr jsem ještě neměla a zatím ho zkouším, není špatný, ale asi mám oblíbenější pudry.



Nové NARS mono stíny jsou určené ke skládání vlastních paletek a jdou velmi snadno vyndat z krabiček. Skvělý nápad, pokud chcete jen třeba tři, čtyři své oblíbené odstíny s sebou na cesty, nebo samozřejmě na běžný den. Možná už z mých recenzí NARS stínů víte, (tady a tady), že patří k mým nejoblíbenějším. Jsou pro mě srovnatelné se stíny Natasha Denona, nebo Marc Jacobs a tyhle mono stíny jsou na tom kvalitou stejně, jako paletky.

Tedy minimálně podle swatchů, když jsem je na několika akcích zkoušela na ruku a viděla s nimi líčit modelky. Osobně mohu mluvit jen za *odstín Night Breed, což je krásná tmavá černá se spoustou stříbrných třpytek. Ty se docela drží i během rozmazávání, ale lepšího a víc třpytivého výsledku s nimi dosáhnu, pokud stín nanesu přes rozmazanou vrstvu ještě prstem a uhladím.


Jednou z novinek značky Becca je rozjasňovač *Golden Lava. První swatch nebyl dobrý a to proto, že je přes rozjasňovač nepochopitelně overspray třpytek, které mají stejnou barvu jako samotný rozjasňovač. Napoprvé jsem tak na ruku i tvář dostala vlastně jen třpytky a byla zklamaná. Až po setření vrchní vrstvy jsem zjistila, že pod třpytkami je ucházející zlatý odstín. Nepřijde mi až tolik výrazný a lesklý, jako jiné Becca rozjasňovače, obsahuje podle mě víc třpytek a nedělá až takový wow efekt, jako ty ze stálé nabídky. I tak je to ale hezký kousek, rozhodně do sbírky, protože se jedná o limitku  a také odstínově, protože neutrálních, pravých zlatých rozjasňovačů není zas až tolik. Na druhou stranu, na zadek jsem si z něj nesedla a Opal je i nadále můj nejoblíbenější odstín od Becca.



Sephora Collection si připravila mnoho vánočních limitek a výhodných sad a jak jste mohli vidět (ještě i můžete - výběry ze stories Unboxing & Nákupy) v mých stories, několik jsem jich i sama pořídila. Mezi ty, co jsem dostala, patří třeba *sada mini štětců s holografickou taštičkou. Štětce jsou cestovní a tak trochu uměle jemné. Neříkám, že se s nimi nenalíčíte, ale jsou tak jemné, že pro moje potřeby nenabírají produkty tak, jak bych si přála, za to ale skvěle rozmazávají. Pokud se líčíte jen trochu a jde vám hlavně o přirozenost, nanesete s nimi jemně cokoliv, co máte doma.

Zvířátkem letošní Sephora kolekce je sova a s ní najdete všechno, od masek na spaní, přes hrneček a lampičku, až po *zahřívací polštářek na ruce. Pokud tuhle vychytávku neznáte, obsahuje v sobe gel a plíšek a vy polštářek s gelem před použitím prostě jen zlomíte, spustí se chemická reakce a sovička začne na pár desítek minut hřát. Vše se pak dá několikrát opakovat. Jako bych se vrátila na základku do třídy fyziky.. :) Výborná věcička v zimě do kapsy u bundy.. :)




V různých sadách a vzorech najdete třeba *sůl do koupele, tělová tekutá mýdla a tak podobně. Přiznám se, že já při výběru body care hraji spíš na luxusnější značky. ale ty ze Sephory jsou roztomilé a většině případů i voňavé a za rozumnou cenu.

V kolekci rtěnek #Lipstories přibylo i pár limitovaných vánočních obalů, včetně toho mého *Festival Lights. Je to hnědý/bronzový odstín se zlatým leskem a je ryze podzimní a možná i trochu zimní, ale najdete v nabídce i vánočnější červený. A kromě rtěnek má Sephora i nové jednorázové masky *the Silver Mask, které jsou stříbrné a tak trochu jako alobal. Ještě jsem je nezkoušela, ale určitě vám dám vědět. :)


Ze skincare tu mám Dr. Jart+ *sadu s reparačním krémem a sérem Cicapair, která ještě není, ale bude. Ten jsem také ještě nestihla zkusit, protože mám doma skin care až nad hlavu. :) Kdybyste se ale ptali, proč vůbec kupovat tyhle balíčky nejen jako dárek, jsou cenově výhodnější a většinou to vychází tak, že máte jeden, nebo i dva produkty ze setu zdarma.



Eisenberg má takových sad také několik a já jsem na tiskovce zkoušela přesně ten krém, který mám teď i doma. *Soin Anti Stress je opravdu luxusní už na první dotek, zároveň krémový a výživný a přitom na pokožce lehký. Rychle se vsakuje a zanechává pleť opravdu opečovanou, jestli to tak můžu říct. Těším se, až ho pořádně vyzkouším!


Na závěr tu mám dva crackery. Tyhle bonbonky se mi líbí designem a jsou podle mě fajn jako drobný dárek pod stromeček, nebo na vyzkoušení dané značky, protože obsahují většinou miniatury. Třeba Lanolips má *All Stars cracker, kde je originální balzám na rty a miniatura krému na ruce. Oboje jsem už zkoušela a musím říct, že hype okolo značky Lanolips chápu. Balzám je velmi hutný a na rtech se pak mění na výživný, skoro až s olejovou texturou a co je hlavní, rty jsou po aplikaci hydratované a rozhodně pomůže i s popraskanými. Nevím proč, ale mám ráda ještě pořád o trochu víc balzámy v kalíšku Nuxe a By Terry, ale tohle je super varianta do kabelky.

Druhý cracker bude od značky This Works (na eshopu snad ještě bude) a já mám variantu s maskou na spaní a miniaturou *Deep Sleep Pillow spreje. Ten by se měl nastříkat na polštář a díky esenciálním olejům a levanduli by se vám pak mělo lépe spát. Je příjemný a já na sílu esenciálních olejů věřím díky značce Puressentiel. Jejich levandulový sprej funguje na stejném principu, ale je podle mě o trochu účinnější - podrobnější článek o tom, jak na klidný spánek a bolest hlavy najdete tady.


Nakonec tu mám miniaturu parfému 100 Bon *Yasmin & Ylang solaire. Tahle značka myslí na ekologii a má plnitelné flakony různých velikostí a používá přírodní složky. Tahle vůně mě velmi mile překvapila a je fakt povedená. Hedvábná, sametová, měkká, tak akorát sladká, jemně květinová. Miniaturu navíc využiji na cestách do kabelky, protože jsem líná plnit si atomizéry, ha ha. :)


Zapomněla jsem vám vyfotit ještě odličovací tyčinku v *chobotničce od Tony Moly, ale ještě jsem ji stejně nezkoušela, tak o té vám povím někdy příště a také water balzám na rty BKR, který se prý dá našroubovat na jejich lahve. Což mi připomnělo, že už si konečně musím nějakou tu lahev taky pořídit, jak jsem už psala v mém wishlistu ze září.

A to by bylo vše! Snad vám první dojmy budou k užitku a omrkli jste novou kosmetiku, byť slevy v Sephoře včera skončily. :) Určitě budou do Vánoc ještě alespoň jednou, takže budete případně vědět, na co se mrknout podrobněji. Děkuji za přečtení a těším se na vaše komentáře k článku i novinkám a zatím vám přeji hezký den! :)





*PR vzorky








11 komentářů:

  1. V Sephoře jsem byla vánoční balíčky omrknout v pátek a rovnou si o sahala i novou paletku od Huda Beauty :) Moc me zaujaly ty Crackery :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  2. Já už ze Sephory objednala. Přítel se nejvíc divil hrnečku. :D Co už... na některý věci nebudu nikdy stará!

    OdpovědětVymazat

  3. Ahojky,
    Chystám se v sobotu do Prahy a určitě půjdu hodit oko do Sephory. Zase tam budu slintat jak bernardý, ale bohužel nic si asi nebudu moc koupit, manžel mě drží zkrátka :((, ( prý to nepotřebuji, spíš to nechce platit)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu rozumím a třeba tě překvapí a udělá ti příště radost :) Nebo už udělal :)

      Vymazat
  4. Já se teda musím přiznat, ale mě ze všech produktů na fotkách nejvíce zaujala růžová dečka a ty kožešinky :-D :-D tak trošku mimo téma článku, no..

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. MILUJEM vianočné kolekcie ! Minimálne na pozeranie, a v prípade Benefitu aj na kúpenie. Už mám 1 kusok a zrejme neodolám aj ďalšiemu baleniu. Najmä preto, lebo všetko z toho využijem. Dosť často býva v tých kolekciách - balíčkov niečo čo je tam pridané na doplnok a samostatne nie je veľmi predajné. V prípade Benefitu som sa s tým nikdy nestretla.

    OdpovědětVymazat