čtvrtek 1. listopadu 2018

Minerální makeup Annabelle Minerals Swatche všech světlých odstínů! + Štětce

Krásný den vám přeji! Když jsem dostala tuhle hezkou krabičku plnou všech odstínů rozjasňujícího minerálního makeupu, říkala jsem si, vám je taky musím ukázat, abyste si případně mohli podle swatchů vybrat svůj odstín, nebo si ji třeba sami pořídili a vyzkoušeli odstíny a jejich podtóny na sobě. :)


O minerálních makeupech Annabelle už jsem vám párkrát psala. Myslím, že stojí za vyzkoušení, nejen kvůli tomu, že je tahle polská kosmetika stoprocentně přírodní a za příjemnou cenu, ale já osobně jsem spokojená i s tím, jak funguje. Pokud hledáte srovnání, v tomto článku jsem porovnávala makeup Annabelle Minerals, BareMinerals a Lucy Minerals.

Pokud sháníte porovnání a recenzi všech třech verzí minerálního makeupu Annabelle Minerals, krycí, matující a rozjasňující, najdete ji v tomto článku a už jsem pro vás sepsala i článek s tipy jak nanášet minerální makeup a recenzovala jsem v něm některé štětce na makeup Annabelle Minerals.


Vlastnosti, využití i negativa minerálních makeupů jsem už obsáhla ve zmíněných článcích, tak se nechci opakovat a dnes to bude hlavně pro ty z vás, co se chcete podívat na odstíny a vybrat si ten svůj. :)

Annabelle Minerals má celkem čtyři kategorie odstínů makeupu - Beige pro hodně studené/růžové, Natural pro studené/růžové, Golden pro teplé/žluté a olivové odstíny pleti a Sunny pro výrazně teplé/žluté. Každá kategorie podtónů pak má šest odstínů od nejsvětlejšího Cream po nejtmavší Dark. *Sadu 16 vzorků minerálního makeupu můžete mít buď v rozjasňující, krycí, nebo matující verzi. Já mám tu rozjasňující, protože tenhle makeup mi sedí nejvíc a dělá hezký rozzářený finiš na pleti.



V sadě jsou všechny čtyři kategorie podtónů a z každé kategorie čtyři světlé odstíny - Cream, Fairest, Fair a Light. Také je vidět, že nejsvětlejší odstín u řady Beige je třeba výrazně světlejší než nejsvětlejší odstín řady Golden a Sunny. Já právě teď používám *Golden Light, ale na zimu si asi pořídím Sunny Light, který je o malinko světlejší a má moc hezký, výrazný žlutý podtón.



Na závěr dodám, že si na minerální makeup klidně pořiďte *tenhle kulatý kabuki štětec. Za 197,-, hodně muziky. Nanášení makeupu s ním jde bezvadně a je od Annabelle můj nejoblíbenější. Je spíš tak středně jemný, ale stále příjemný. Střední jemnost je v pořádku. protože udrží dostatečné množství produktu, což je na minerální makeup potřeba. *Short Top kabuki vypadá cool a opravdu extra kryje, ale na denní použití mám nejradši klasický kulatý. Nově jsem také zkoušela *štětec na tvářenku a ani ten herní špatný - je velmi jemný a hezky rozmazává. Nenabírá příliš mnoho produktu, což je potřeba, protože minerální tvářenky jsou docela dost pigmentované a poměr ceny a výkonu je vynikající.



Snad se vám porovnání odstínů líbí a případně ho využijete pro výběr makeup a potažmo i třeba korektoru. Dejte mi vědět, jaké jsou vaše zkušenosti se značkou Annabelle Minerals a příště, až je ještě trochu vyzkouším, se můžete těšit na recenzi multifunkčních olejů Annabelle! Krásný den a těším se!

*PR vzorky
*Tento článek vznikl ve spolupráci se značkou Annabelle Minerals

7 komentářů:

  1. Ahojky,

    Moc pěkná recenze, ale zatím jsem neměla tu možnost vyzkoušet Annabelle minerals.
    Určitě bych moc chtěla, ale mám strach že si vyberu špatný odstín.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem právě doufala, že tenhle článek s tím výběrem odstínu pomůže :)))

      Vymazat
  2. Produkty od Anabel na mě působí vždycky jako super produkty. Zatím jsem ale nezkoušela nic. Rozhodně se zkusím mrknout třeba po stínech, tam si asi troufnu víc, než u makeupu :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, a mně rozhodně sedí víc makeup :) stíny nejsou špatné, jen prostě mám ráda svoje paletky :)) za to makeupu vytahuji často :)

      Vymazat
  3. Nějaký produkt od téhle minerální kosmetiky chci už delší dobu zkusit :) zatím ale furt nevím, jaký první.


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Za mňa som s touto značkou maximálne spokojná. Objavila som ju až vďaka TVojim recenziám a vyskúšala na základe výhry na IG u Teba.
    Som rada, že sa môžem zoznámiť, pokukať novinky a ďalšie kúsky a napísať si niečo ďalšie na svoj wishlist.

    OdpovědětVymazat