pondělí 26. listopadu 2018

Lifestyle Haul + tipy na dárky! || Vánoce 2018

Krásný den! Kdy jindy je vhodná doba se s vámi podělit o moje lifestyle nákupy, než před Vánoci. Ne že bych během roku nenakupovala, ale jsem dost často prostě líná o tom psát a raději se držím kosmetiky. Nicméně právě před Vánoci, kdy všichni hledáme inspiraci co koupit a komu, si takový článek jistě najde svoje čtenáře. Takže co jsem koupila sobě a co jsem koupila pro ostatní právě dnes na blogu!


Kosmetické tipy na dárky ještě samozřejmě sepíšu. Dnes to bude čistě lifestyle - doplňky, nějaké to oblečení, drobnosti a tak. :) A také vás ještě čeká ryze vánoční článek o vánočních dekoracích a balení dárků. Předně doufám, že členové mé rodiny a moje NK, ha ha, dnešní článek přeskočí.. A my můžeme jít na to!

Kolaborace HM & Moschino asi nikomu neutekla. Ceny byly poměrně vysoké a přiznám se, že co se dámského oblečení týče, na můj vkus docela divočina. Takže jsem skončila pouze s náramkem. Abych měla aspoň něco, když už jsem v HM kupovala tričko a mikinu pro manžela k Vánocům. Líbí se mi jednoduché provedení i celkový dojem. Protože už je kolekce vyprodaná, asi nemá cenu se víc rozepisovat a jsem ráda, že jsem stihla pár věcí koupit.






Když už jsem zmínila náramek, před nějakou dobou jsem koupila i dva náramky z eshopu Víc než náramek. Koupila jsem jeden pro sebe a druhý pro svoji kamarádku, takže tak trochu infantilně nechybí ani rozpůlené srdíčko s nápisem best friends. :) Náramky jsou ve zlaté a stříbrné variantě a můžete si k nim dokupovat přívěsky podle svého výběru. Včetně různých nápisů, tlapky, kytičky, foťáku a letadla...

Část ceny z objednávky pak jde na dobrou věc, pro psí a kočičí útulek, pokud se nepletu. Za mě je to výborný tip na dárek a taková malá drobnost pro radost. Jen pozor u zlaté varianty, kterou jsem si vybrala pro sebe, mi už po pár týdnech nošení přijde, že se lehce ošoupává zlatá barva. Je potřeba počítat s tím, že se prostě jedná o levnou bižuterii a odpovídá tomu i cena.




Tématicky k náramkům, na Butlers.cz jsem objevila nádherný box na hodinky. Fungovat bude samozřejmě i na náramky a podobně. Já jsem ho vzala pro sebe, ale případný nákup ještě jako dárek nevylučuji, protože box je opravdu moc hezky zpracovaný. Pevný, těžký a působí na pohled velmi dobře. Vejde se do něj šest hodinek, nebo ještě o trochu víc náramků a já je konečně nebudu mít poházené všude možně. :)



Čekám, jestli mě někdy pustí nakupování prkének ze dřeva a mramoru, ale asi ne. Raději ani nepočítám, kolik už jich doma mám a je to přesně věc, kterou můžu kdykoliv a od kohokoliv dostat jako dárek a budu ráda. :) Na Butlers jsem v sekci kuchyně našla tenhle kulatý tác (výrazně levnější, než se prodávají třeba na Nordicday) a když už jsem nakupovala, vzala jsem i broušené skleničky. Strašně se mi líbí a žádné pěkné doma nemám. Snad to s naším kočičím komandem přežijí aspoň chvíli, ha ha. :) Kromě toho jsem vzala i hůlky na jídlo a pro děti kačenky do vany. :) Obzvlášť Elenka je miluje a ráda si s nimi hraje.

Butlers je obecně jeden z mých oblíbených eshopů a ještě o něm uslyšíte, protože polovinu věcí na balení dárků mám právě odtud. :) Nicméně jsem byla zejména na lovu nějakých pěkných rámečků na plakáty z Love & Story Design. Ty už jsem vám spolu s diářem Fashionista ukazovala tady. Rámečky jsem v Butlers nakonec vybrala dva, jeden menší s větší hloubkou a sklem uprostřed a jeden větší se zlatým plakátem, který na fotkách není vidět, ale původně je na něm nápis Monday should be optional. :) Já jsem do obou dala *plakáty s písmeny a na zdi budou myslím vypadat skvěle.






Další levné rámečky, čistě bílé, jsem pak pořídila v Jysku. Větší a menší doslova za pár korun a líbí se mi, že mám teď několik variací na plakáty. Plakáty s písmeny, znameními, kartičky a další drobnosti se dají personalisovat a na Love & Story teď nově přibyly i další věci, jako polštářky, svíčky, přáníčka. Pořád platí, že s kódem Lucie.Wink budete mít nějakou menší slevu na objednávku, kdyby se vám něco líbilo, třeba právě jako dárek.

V Jysku jsem kromě rámečků za nějakých sto dvacet vzala i nástěnku, ideál pro ty, kdo chtějí něco tvořit, nebo prostě jen mít doma nástěnku. :) Myslím, že se setem nějakých krásných, nejlépe rose gold připínáčků (třeba těchto), je to i povedený dárek na tvoření mood boardů, vzpomínek, nebo pracovní nástěnku pro kohokoliv. A připnout na ní můžete třeba i plakáty, výstřižky, nebo fotky z Instaxu. :)




Jestli jste si mysleli, že v lifestyle článku nebudou svíčky, tak jste se spletli. :)) Většinou je po jednom, dvou kusech ukazuji v klasických nákupech s kosmetikou, ale protože jsem si udělala velkou radost u Jo Malone, ukážu vám je hezky zvlášť tady. Zaslouží si to, protože letošní vánoční kolekce je velmi povedená a velmi stylová! Domeček s bytovými doplňky House of Jo Malone obsahuje sprej na textil, bytovou vůni, hand & body wash a dvě mini svíčky. Ideální dárek do každého interiéru! Sada pěti mini svíček v limitovaném balení je pak už jen bonus a já se nemůžu dočkat, které čtyři vyberu a udělám si z nich adventní, které budu zapalovat každou neděli až do Vánoc. :) Mimochodem, Jo Malone je celá komplet o kombinování a kombinují se nejen kolínské, ale právě i svíčky. Někdy to zkuste!





Co jsem musela mít, protože to je pro mě dokonalá vůně Vánoc, je svíčka Orange Bitters. Miluju tu teplou, sladkou a trochu hořkou pomerančovou vůni! A pro ty, kdo nemají rádi sladké interiérové vůně a preferují sofistikovanější a víc hotelově luxusní vůně, je tu *White Moss & Snowdrop. Vůně bílých květin a parfému, která je po zapálení opravdu studená a zimní.




A na závěr článku tu mám tip na dárek pro všechny, kdo rádi, vaří a pečou. Moje kamarádka Ivanka, kterou možná znáte jako Cat & Cook napsala a vydala svou první (a skvělou) kuchařku. Je velká (A4), kvalitně zpracovaná s tvrdou vazbou a s nádhernými fotkami, které Ivča sama fotila. Je věnovaná její kočičce Mindě, která jí asistovala, jak sami zjistíte, úplně vždy a všude. :) Minda byla už zralá dáma a bohužel byla nemocná. O to je tahle kuchařka hořkosladší, protože Minda už tu s Ivčou není. Za to ji najdete skoro na všech fotkách a u všech skvělých receptů a když říkám skvělých tak tím myslím opravdu skvělých.

Sama podle Ivči vařím a peču a všechny recepty jsou vyzkoušené a fungují. Navíc se dozvíte i spoustu zajímavých rad, tipů, triků a nových postupů. Za mě ideální dárek k Vánocům. A neříkám to jen proto, že jsme kamarádky. :) Kuchařka je podle mě opravdu kvalitní a pokud se budete držet receptů a rad, úspěch máte zaručen! Doporučuji koupit jako dárek pro kohokoliv, kdo má kočky a kuchařky rád a rád podle nich vaří! :)






Já jdu chystat další článek, o vánočních dekoracích a jak všechny ty krásné dárky zabalit a také jdu konečně sepsat ty kosmetické tipy na dárky, protože vím, že na ně někteří z vás netrpělivě čekáte. Tak snad se vám budou líbit a snad se vám líbil i dnešní článek! Určitě mi dejte vědět, budu ráda za všechny vaše komentáře, nápady a náměty. :) Hezký den a těším se u dalšího článku!


*PR vzorky

8 komentářů:

  1. Ten set Jo Malone sviečok vyzerá dokonale! Ja si plánujem teraz kúpiť prvú Jo Malone vôňu, ako odmenu za skúšku (ak ju teda urobím). Dúfam, že si budem vedieť vybrať, lebo všetky vyzerajú parádne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ji zvládneš! :) A rozhodně doporučuji jít je očichat na živo, jsou to dost unikátní vůně :) nebo sáhnout na jistotu a vzít mandle a makronky :))

      Vymazat
  2. Krásne fotky! :) Zaujala ma najviac tentokrát tá kuchárska kniha, a teda kvôli receptom to až tak nebude :) mačičky /aj paničky / mi je ľúto, no tak to už chodí :-/ mala určite krásny a spokojný život...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! A kuchařka je skvělá, Ivča si zaslouží velkou poklonu :)

      Vymazat
  3. Luci krásný článek a ještě lepší fotky!;-) Jo Malone svíčky vypadají nádherně a překvapila mě velikost svíčky (na fotce, jak svíčku držíš v ruce)... Takové obrovské? Nejsem svíčkový typ, ale tyhle mě opravdu zaujaly a i hořká vůně pomeranče, ta by se mi tuze zamlouvala :-) Ježíškuuu...! Jinak kuchařka Cat&Cook by se asi líbila mamce, kočky má dvě, miluje je a pokud je kuchařka opravdu praktická a dobře se podle ní vaří... Myslím, že mám skvělý tip na dárek k Vánocům;-) Děkuji! Barča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc děkuji! ❤️ a je to tak, ta snowdrop svíčka je ta středně velká, pak mají v některých vůních i ty mega velké, ale to už bych skoro neuzvedla :)) a kuchařka opravdu je skvělá, nikdy bych nedoporučila něco, co není dobré :)

      Vymazat
  4. Nádherný článok, pre mňa na pokochanie sa, s dokonalými fotkami !
    Za mňa ale na kúpu iba sviečky Jo Malone a kuchárka, ktorú si idem aj kúpiť, lebo som na ňu zabudla, že som ju chcela :).
    Vďaka za pripomenutie !

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé, to je nááádherna :)) miluji tyhle tvé lifestylové články :) to je taková nádhera a pohoda.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat